08.09.11, 09:59
1.przeszłość 4 MIECZE
2.teraźniejszość SPRAWIEDLIWOŚĆ

Przeszłość spokojna bez żadnych sytuacji starć .Tak jak z znaczenia 4 mieczy ''wyspa na , której panuje bezwzględna dyktatura rozumu. Okres spokoju, rozmyślania większego zainteresowania sobą , stroną duchową . Teraźniejszość mocne cięcia odejście starego i nowe zasady , wzorce ,kierowanie się innymi wzorcami .Sprawiedliwie oceniam co jest potrzebne a co powinno zostać ''anulowane ''nowe zmiany , które ukierunkowują mnie na inne cele .
3. przyszłość 10 KIJÓW
Będzie ciężko , praca nad sobą ,nad zajęciami , które sobie ustaliłam będą ciążyły.
4. rada 7 MONET
Powinnam teraz wykorzystać ten czas na naładowanie baterii .
5. środowisko MOC
Środowisko będzie mnie przygotowywać do życia abym utwardziła sobie 4-litery smile a serce miała twardsze.Będę mogła liczyć na ludzi ,którzy będą mnie wspierać swoją inicjatywą , udzielać mi pozytywnej energii.
6 .trudności KRÓLOWA KIELICHÓW
Taka płaczka ze mnie wyjdzie i to będzie trudność dla mnie , emocjonalność ten punk słaby jak pięta Achillesa.
7. co zrobić MAG Wziąć się w garść i zacząć zmieniać świat wg siebie , uwierzyć w siebie i pewniej stawiać kroki .
8.rezultat CESARZOWA
Twarda babka sie ze mnie wyrobismile

Obserwuj wątek
    • nielaik Re: Podkowa 24.09.11, 16:06
      dorota.1230 napisała:

> 6 .trudności KRÓLOWA KIELICHÓW
      > Taka płaczka ze mnie wyjdzie i to będzie trudność dla mnie , emocjonalność ten
      > punk słaby jak pięta Achillesa.
      Mnie Królowa Kielichów pokazuje się jako osoba lubiąca luksusy, wygodę, może w pewnym momencie stwierdzisz, że nie chce ci się tego wszystkiego ciągnąć, z części rzeczy byś zrezygnowała, nie dokończyła. Trudnością może być to, że ma się już dość zmęczenia, chciało by się mieć więcej przyjemności z tego co się robi. Królowa to emocje, może zadasz sobie pytanie czy jesteś zadowolona z tego co wykonujesz? Moc otoczenie ma dla ciebie zadania do wykonania i będzie pilnować abyś je wykonała, tylko trzeba zadać pytanie, której Mocy się oddać, w którą warto zainwestować własną energię i czas.

> 7. co zrobić MAG Wziąć się w garść i zacząć zmieniać świat wg siebie ,
      > uwierzyć w siebie i pewniej stawiać kroki .
      Mag to kombinator, jak widzi, że może 5 pałek z 10 buław zrzucić na kogoś innego to to zrobi.
      Nie da się wmanewrować w nadmiar obowiązków. Ma niezbite dowody na to, że paluszek go boli, w związku z tym praca nad denarem jest niewykonalnasmile

> 8.rezultat CESARZOWA
      > Twarda babka sie ze mnie wyrobismile
      Tak narobi się przy 8 pizzach i nikt nie podziękujesmile
      Kobieta, która jak trzeba to da sobie radę z bardziej prozaicznymi zajęciami, obrotna, wie jak wykonać daną pracę, nie zginie, a jeszcze do niej przychodzą po pomoc.
      • dorota.1230 Re: Podkowa 24.09.11, 17:27
        Nielaik ja bardzo lubię czytać twoje interpretacje , masz dużą wiedzę i tak fajnie ją przekazujesz w interpretacjach.Dziękuję za odpowiedz smile i pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka