08.09.11, 14:18
Postanowiłam dziś zabrać dokumenty i przenieść je do innej instytucji.
Czy wydadzą mi dokumenty-As mieczy
Czy przyjmą mi je w drugiej instytucji-8 puch(-)

No nie wiem. Mam jakąś awersję, bo mogę mięc problemy z odzyskaniem dokumentów.
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Uda się? 08.09.11, 14:42
      juz sam as mi to dokumenty wiec całe sedno spr..nie wiem jak interpretowac 8puch odwr. ..normalnie powiedziałabym ze zabierasz dok ale toworzysza temu jakies emocje ..no ale to karta odwrocona przeciez .....hm wiec moze obedzie sie bez spodziewanych emocji na spokojnie
      • czu-jka Re: Uda się? 08.09.11, 14:44
        Dziękuję Asiu,
        Denerwuje się, więc może mi przejdzie. Dam znać jak sie to rozwiązało.
    • czu-jka Re: Uda się? 08.09.11, 17:47
      No i wydali mi dokumenty. Przyjeli tez w drugiej.
      Z tymże za to, ze zabieram papiery musialam doplacic 100 zł za badania lekarskie i książki. Czuję się jak jeleń. Ale byłam tak zestresowana, ze nie miałam siły już się kłócić. Nie pamiętam już regulaminu, który podpisywałam. Dzięki Bogu nie będę miała już doczynienia z tymi ludźmi.
      Mam nałuczkę, by nie kierować się ceną. Komfort psychiczny jest najważniejszy.
      • indi12 Re: Uda się? 09.09.11, 12:17
        Witaj !
        Tak sobie myślałam co ta 8 miała znaczyc - ale jak napisałaś efekt to wszystko jasne - emocje ma maxa - jak by mnie kazali cos dopłacac to tez bym była wk......
        Buźka
        • czu-jka Re: Uda się? 09.09.11, 12:34
          Cała sytuacja była stresująca.
          A jesli chodzi o pieniądzę to już pal go licho. I tak już włożyłam tyle pieniędzy w te prawo jazdy, a to dopiero początek mojej drogismile. Wolę jednak zapłacić więcej i mieć komfort psychiczny, że nikt nie bedzie mi sugerowal, ze jestem tumanem, ktory nie umie jezdzic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka