czu-jka 15.09.11, 17:47 8 buław W pytaniu, czy ktos mysli o nas moze wskazywac faktycznie to myslenie? Czy raczej nie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka107 Re: 8 buław 15.09.11, 18:46 mysli intensywnie i ja bym powiedziala ze nawet mysli by sie odezwac Odpowiedz Link
mrgodot Re: 8 buław 15.09.11, 19:07 8 Buław to natłok myśli, które zmierzają w stronę działania. Na tyle mu to zaprząta umysł, że odczuwa potrzebę jakiejś formy zaktywizowania tego stanu. Odpowiedz Link
czu-jka Re: 8 buław 15.09.11, 21:06 Hmm, Kiedys spytalam czy chcialby odnowic ze mna kontakt i tez mi ta karta wyszła. Tak czy siak wznowienia nie bedzie, ale dobrze wiedziec. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: 8 buław 15.09.11, 21:44 Jak to nie bedzie, skąd ta pewnośc ... 8 buław to nie jest karta odcięcia na amen... wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń.... M Odpowiedz Link
mrgodot Re: 8 buław 15.09.11, 21:52 ma_ewa01 napisała: > Jak to nie bedzie, skąd ta pewnośc ... 8 buław to nie jest karta odcięcia na am > en... Dokładnie tak, obliguje do działania co nie znaczy, że tu i teraz i natychmiast. Czujko, pytałaś czy myśli - na pewno mu chodzisz po głowie, nie wywietrzało mu to ze łba. Nie pytałaś co zrobi. Inne karty mogłyby pokazać na co się zdecyduje i kiedy. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: 8 buław 15.09.11, 21:42 Dla mnie podobnie,jak MrGodot. Myślenie w pewnym sensie obligujące do działaniA. poczekaj trochę, może doczekasz się kontaktu, może przez internet. Raczej działasz mu na wyobrażnię, na zmysły. To karta fizycznego pociągu. Oby tylko lokomotywa nie uciekła M Odpowiedz Link
czu-jka Re: 8 buław 15.09.11, 22:19 jestem pewna, przez 9 mies sie nie zmobilizowal to i sie nie zmobilizuje, jestem po piwie dzis wiec kart niedopytam Odpowiedz Link
24mirama Re: 8 buław 15.09.11, 22:31 8 buław raczej zapowiada jakieś wydarzenie w związku- pozytywne! Jakiś proces już się "podskórnie" zaczął rozwijać i niespodziewanie szybko dojdzie do jakiegoś ujawnienia się tych "podskórnych" procesów. Ale to dobra karta, zwiastująca rozwój i postęp. Odpowiedz Link
czu-jka Re: 8 buław 16.09.11, 09:04 Ale to nie związek, Zawieszony kontakt jakiś czas temu. Te 8 buław to moze moje mysli wskazują, jakos trudno mi uwierzyć, że on się wyrywa do kontaktów ze mną. Chyba, zeby poopowiadac o swoich randkach z innymi kobietami hehe Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: 8 buław 19.09.11, 06:53 Ta karta pokazała mi internetowego don Juana kiedyś... M Odpowiedz Link
czu-jka Re: 8 buław 19.09.11, 08:37 To by pasowało. Później dopytałam czy planuje się odezwać. Wyszło mi 6 puch, wiec chyba tylko powspominać A don Juan to jak najbardziej. Po ostrym flircie, dlugich zabarwionych erotyzmem rozmowach stwierdzil, ze traktuje mnie jak przyjaciolke?? i ze chcialby rozmawiac ze mna o swoich randkach (moich rowniez). Masakra. No ja ze swoimi kumplami nie flirtuję. Odpowiedz Link