15.09.11, 17:47
8 buław
W pytaniu, czy ktos mysli o nas moze wskazywac faktycznie to myslenie?
Czy raczej nie
Obserwuj wątek
    • lilka107 Re: 8 buław 15.09.11, 18:46
      mysli intensywnie i ja bym powiedziala ze nawet mysli by sie odezwac
      • mrgodot Re: 8 buław 15.09.11, 19:07
        8 Buław to natłok myśli, które zmierzają w stronę działania. Na tyle mu to zaprząta umysł, że odczuwa potrzebę jakiejś formy zaktywizowania tego stanu.
        • czu-jka Re: 8 buław 15.09.11, 21:06
          Hmm, Kiedys spytalam czy chcialby odnowic ze mna kontakt i tez mi ta karta wyszła. Tak czy siak wznowienia nie bedzie, ale dobrze wiedziecsmile.
          • ma_ewa01 Re: 8 buław 15.09.11, 21:44
            Jak to nie bedzie, skąd ta pewnośc ... 8 buław to nie jest karta odcięcia na amen...
            wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń....
            Msmile
            • mrgodot Re: 8 buław 15.09.11, 21:52
              ma_ewa01 napisała:

> Jak to nie bedzie, skąd ta pewnośc ... 8 buław to nie jest karta odcięcia na am
              > en...
              Dokładnie tak, obliguje do działania co nie znaczy, że tu i teraz i natychmiast.
              Czujko, pytałaś czy myśli - na pewno mu chodzisz po głowie, nie wywietrzało mu to ze łba. Nie pytałaś co zrobi. Inne karty mogłyby pokazać na co się zdecyduje i kiedy.
    • ma_ewa01 Re: 8 buław 15.09.11, 21:42
      Dla mnie podobnie,jak MrGodot. Myślenie w pewnym sensie obligujące do działaniA. poczekaj trochę, może doczekasz się kontaktu, może przez internet. Raczej działasz mu na wyobrażnię, na zmysły. To karta fizycznego pociągu. Oby tylko lokomotywa nie uciekłasmile
      Msmile
      • czu-jka Re: 8 buław 15.09.11, 22:19
        jestem pewna, przez 9 mies sie nie zmobilizowal to i sie nie zmobilizuje,
        jestem po piwie dzis wiec kart niedopytam smile
    • 24mirama Re: 8 buław 15.09.11, 22:31
      8 buław raczej zapowiada jakieś wydarzenie w związku- pozytywne! Jakiś proces już się "podskórnie" zaczął rozwijać i niespodziewanie szybko dojdzie do jakiegoś ujawnienia się tych "podskórnych" procesów. Ale to dobra karta, zwiastująca rozwój i postęp.
      • czu-jka Re: 8 buław 16.09.11, 09:04
        Ale to nie związek, Zawieszony kontakt jakiś czas temu.
        Te 8 buław to moze moje mysli wskazują, jakos trudno mi uwierzyć, że on się wyrywa do kontaktów ze mną. Chyba, zeby poopowiadac o swoich randkach z innymi kobietami hehe
        • ma_ewa01 Re: 8 buław 19.09.11, 06:53
          Ta karta pokazała mi internetowego don Juana kiedyś...
          Msmile
          • czu-jka Re: 8 buław 19.09.11, 08:37
            To by pasowało. Później dopytałam czy planuje się odezwać. Wyszło mi 6 puch, wiec chyba tylko powspominaćsmile
            A don Juan to jak najbardziej. Po ostrym flircie, dlugich zabarwionych erotyzmem rozmowach stwierdzil, ze traktuje mnie jak przyjaciolke?? i ze chcialby rozmawiac ze mna o swoich randkach (moich rowniez). Masakra.
            No ja ze swoimi kumplami nie flirtujęsmile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka