Dodaj do ulubionych

Powtorka z rozrywki-Egzamin 2:)

04.10.11, 23:46
Znów podchodzę do egzaminusmile Wprawdzie oblanie 1 wywołało falę zwątpienia, ale nie poddam się. No i jak będzie wyglądało kojene podejście:
Z przełozenia:
Kapłanka, 4 Miecze Umiarkowanie
Moje przygotowanie-7 pucharow
Przebieg-As Monet
Wynik; 5 buław
Dopytałam czy zdam: Kapłan

Karta Kaplana mnie lubi i wypada na wszystko. No, ale cóźsmile. 5 buław myślę, że będę musiała kolejny raz zawalczyć o szczęscie. Wydaje mi się, ze bedzie spokojniej niz poprzednio. Ale wynik mi się nie podoba,
Co myslicie?
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Powtorka z rozrywki-Egzamin 2:) 05.10.11, 07:51
      Udziela tez blogoslawienstwa... Moze udzieli Ci na szczesliwa jazde?
      • czu-jka Re: Powtorka z rozrywki-Egzamin 2:) 05.10.11, 08:25
        Ale 5 buław mi się nie podoba i 4 mieczy. Moze da blogoslawienstwo na jeszcze jedno podejscie?smile
        Dzięki Annosmile.
    • czu-jka Pomożecie? 05.10.11, 10:40
      Jak ktoś ma chęć bardoz proszęsmile
      • asia.33 Re: Pomożecie? 05.10.11, 10:48
        przepraszam ze mniej sie udzielam ale mialam młyn domowy w zw z przeprowadzka córki i tym ze oracuje na 2 zmiany od aran lub na popoludniu do 21 .
        Czujko ja juz wczoraj patrzylam na ten rozkład i sadze ze bedzie ok , poniewaz papiez to karta wiedzy , szacunku... 5 kiji moze to byc sytuacja gdzie duzo osob sie stara o to, zabiega...as monet zwroc uwage na wyglad karty, a jeszcze zaoytam to teoretyczny egzamin czy juz prakrtyczny bo jesli praktyczny to zworoc uwage na mosty , bramy , wiadukty jak na asie monet..po za tym to karta brama ona daje szanse cos zmienic. Umiar i 4mi oznaczac moga czyjac niedyspozycje- moze ktos z kadry bedzie chory ???? Kiedy ten egzamin??? A jesli Ciebie brałoby jakies przeziebienie to wez tabletke = as monet i zawalcz jak na 5kiji , papiez jest dobra karta jesli chodzi o wiedze i egzaminy
        • czu-jka Re: Pomożecie? 05.10.11, 10:55
          Egzamin praktyczny na mieście.
          Moj As Monet to jedna wielka moneta. Wiec od razu pomyslalam o rondziesmile.
          Ale wynik, zobaczymy.
          Kapłan często mi wychodzi w różnych pytaniach. Chyba coś jest na rzeczy.
    • czu-jka Trzymajcie kciuki za mnie:) 06.10.11, 09:18
    • czu-jka Zdałam:) 06.10.11, 12:36
      Zdałam egzamin.
      Po melisce zachowałam spokój i opanowanie. Czułam. ze jestem przygotowana, choc jeszcze niepewna we wszystkich manewrach.
      Instruktor był dziś przemiły. Rozmawialiśmy na przyjemne tematy. Dwa razy ostrzegł mnie przed błędem.
      No i wynik pozytywny.
      Rano jak dopytałam, jak bedzie wygladal
      Król Pucharów-Koło Fortuny-Diabel a wynik Pustelnik. a czy zdam 4 pucharow
      Uznalam, ze juz nie zdam a tu proszęsmile.
      • asia.33 Re: Zdałam:) 06.10.11, 16:38
        gratuluje !!!!

widzisz papiez to wiedza i szacunek , madrosc
        a krol puch to opikunczy ktos - pan byl mily i byc moze chciał Cie wyluzowac abys sie nie stresowała
      • baba_potwor Re: Zdałam:) 06.10.11, 16:43
        Gratulacje smile.
        • anna151sx Re: Zdałam:) 06.10.11, 17:42
          Gratuluje!!!
          W swoim zyciu zdalam sporo egzaminow, najgorsz byl wlasnie ten na prawo jazdy. Obrona pracy mgr to przy nim maly pikus!
          Wiedzialam, ze ten Papiez Ci pomoze, myslalam - troche pomarudzi, troche przestrog, ale do przodu. Pozdrawiam.
          P.S. Tylko nie zacznij od razu ostrej jazdy.
          • czu-jka Re: Zdałam:) 06.10.11, 20:05
            Dzięki dziewczynysmile
            To był narazie wewnętrzny egzamin, nie w WORD, więc wszystko jeszcze przedemną.
            Na obronie mgr też się stresowałam, ale faktycznie ten jest jeszcze bardziej stresujący.
            A z Kapłanem nie byłam pewna, On nie zawsze pokazuje mi się w pozytywnych aspektach.
      • olgab4 Re: Zdałam:) 09.10.11, 10:01
        Gratulacje Czujko! oby tak dalej! trzymam kciuki za egzamin zewnętrzny! smile
    • algaria Re: Powtorka z rozrywki-Egzamin 2:) 06.10.11, 21:47
      Chciałam napisać że kapłan mówi iż egzamin się powiedzie - ta karta jest zawsze pozytywna jeśli chodzi o szkołę studia czy inne sprawdziany
      • czu-jka Re: Powtorka z rozrywki-Egzamin 2:) 06.10.11, 21:50
        Dzięki.
        A dziś tak dziś pomyslalam, że Ty Algario nie czytujesz chyba moich wątkówsmile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka