mkcafe0
14.10.11, 10:53
Witajcie. Zrobiłam trzy rozkłady dla siebie.
Zinterpretowałam, jeśli możecie dodajcie coś albo napiszcie jak wg Was to wygląda.
Pierwszy rozkład: Czy wrócimy do siebie:
1-obecna sytuacja między nami-5 pucharów-bolesna strata, rozstanie, rozczarowanie, samotność, utrata złudzeń, żal
2-moja postawa- 5 denarów- jestem rozsądna, ale jakby wyjalowiona emocjonalnie, nie działam, nie próbuje ratować, nie czuję się spełniona, jestem zrezygnowana
3-co powinnam zrobić, żeby mieć szansę na pojednanie z partnerem- walet kielichów (moje pytanie teraz brzmi czy walet to rycerz, giermek?, mam karty paź i walet , jak szukam interpretacji kart to jest też giermek, rycerz, co jest czym? uczę się, wiec mam poważne braki jeszcze)
4- co myśli partner- 8 denarów- tkwi w przekonaniu,że nic nie da się zrobić prosto ani szybko, zwleka, odkłada na później, zbiera siły na naprawę i podjęcie próby umocnienia relacji, sądzi, że minie wiele czasu zanim osiągnie się pozytywne rezultaty, trzyma nerwy na wodzy, jest opanowany
5-co zamierza-słońce-zamierza budować związek, tworzyć, pogodzić sprzeczności, odnieść sukces
6-źródło problemu- 7 denarów- zbyt wielką wagę przyjmowaliśmy do wszelkich formalności, otoczenia zamiast do realnej wartości osoby, sami wymyślaliśmy i tworzyliśmy problemy
7-czy powrót do siebie wgl ma sens-6 buław-tak, cieszylibyśmy się z tego oboje
8-czy ostatecznie wrócimy do siebie-kapłanka-tak, pod warunkiem, że oboje będziemy tego chcieli i oboje będziemy się strać i będziemy szczerzy, i zrozumiemy błędy
2 rozkład-czy się odezwie
1-czy sie odezwie- 8 pucharów- jest rozdarty, stara się pozostawić przeszłość, zamknąć ją, ucieka od problemów, nie czuje się kochany, zrozumiany, chciałby ale się waha, kontaktuje się ze mna telepatycznie, bo na jawie nie może ze mną być
2-kiedy się odezwie- 6 buław- bulawy to dni, 6 dni?
3-okoliczności- 9 kielichów- odezwie się jak będzie chciał się czymś pochwalić, wygraną, pokonaniem trudności, sukcesem?
4-co jest za-4 puchary- przez przeszłość widzi teraźniejszość w czarnych barwach i chciałby to zmienić, tęskni za mną i przez to jest smutny
5- przeciw-paź denarów- układa mu się w sferze finansowej, ma powodzenie u kobiet
3 rozkład-to jedna karta jako odpowiedz na pyatnie czy kocha- 8 denarów-kocha, ale to trudna miłość, wymaga ciąglej pracy nad nią
trzy rozkłady dotyczą mnie i mojego byłego faceta