Dodaj do ulubionych

partnerski - prosba o interpretację

07.11.11, 20:54
Witam
Trzy tygodnie temu postawiłam rozkład partnerski na swoje relację z kolegą. Znamy się już jakiś czas, od początku mi się podobał i miałam do niego słabość, ale on traktował mnie zawsze raczej jak koleżankę, chociaż ostatnio być może trochę się zmieniło, albo tylko mi się wydaję...
Tak czy inaczej proszę o pomoc w interpretacji.

Ja
głowa - 10 pucharów
serce - 9 mieczy
czyny - 7 pucharów

M.
głowa - rycerz buław
serce - głupiec
czyny - kapłan

karta wspólna - królowa buław

przyszłość
6 mieczy, 8 pucharów, koło

Wg mnie to widać tylko relacje koleżeńskie, nic więcej, ale chciałabym usłyszeć też zdanie kogoś z zewnątrz, jeśli ktoś będzie chciał mi poświecić chwilę czasu, za co z góry dziękuję wink
Obserwuj wątek
    • lilka107 Re: partnerski - prosba o interpretację 07.11.11, 22:28
      jestes pewna ze przy nim nie ma innej? bo wg kart jest inna kobieta pomiędzy wami i to aktywna. uczuc większych on nie ma, luzne, beztroskie podejscie do Ciebie, nie ma w nim zaangazowanie emocj. w przyszlosci rozejscie, moze ktos wyjedzie, ale jest odejscie.. z niespodziewanym powrotem do znajomosci
      • mojeslodkie Re: partnerski - prosba o interpretację 07.11.11, 22:54
        jest przy nim kilka nawet, w tym jedna mocno na niego "zakrecona', takze sie nie zdziwilam, ze wyszla wlasnie krolowa bulaw w tym miescu. a co do tych kart zmiany miesca w przyszlosci, to sadze, ze chodzi o to, ze niedlugo wprowadzam sie do akademika w ktorym on mieszka. dzieki serdecznie, ze potwierdzilas mi moje przypuszczenia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka