Dodaj do ulubionych

Seks zagadka:D

12.12.11, 18:27
mozem sobie powpisywac skojarzenia, ja za kilka dni dam odpowiedzsmile(no chyba ze zechcecie dluzej albo wpisow nie bedziesmile

zapytalam jak będzie z A.:
4 miecze i 2 kije...eh;/

on w grze wstepnej - Sprawiedliwosc moze metodyczny jakis? w sensie ze sie nauczył co trzeba robic albo jak robic i tak robi? schematy? zimny?
w trakcie stosunku - As kijow chyba okbig_grin
Po - Glupiec nie wiem, zobaczymybig_grin moze niespodzianka wesola albo cos
Moje zadowolenie - 4 puchary no cóz uncertain mam nadzieje ze kaeta tylko pokazala ze bede miec "Dosc" ze sie przejem albo ze bedzie mnie bolec z nadmiaru, a nie ze bede niezadowolona bo zły seks znowubig_grin
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Seks zagadka:D 12.12.11, 21:17
      Sprawiedliwość - Jakis bardzo symetrycznie będzie, np. równa ilość muśnięć, "głasków". Inne atrakcje tez po równo wink
      As kijow - uważaj na ciąże. Dużo energii, "na żywioł".
      Głupiec - no własnie, on nie pomyśli o konsekwencji...
      4 puchary - jakies fochy,
    • krolowa.mieczy Re: Seks zagadka:D 12.12.11, 21:21
      coill napisała:

>
      > zapytalam jak będzie z A.:
      > 4 miecze i 2 kije...eh;/
      Dużo odpoczynku...
      >
      > on w grze wstepnej - Sprawiedliwosc moze metodyczny jakis? w sensie ze
      > sie nauczył co trzeba robic albo jak robic i tak robi? schematy? zimny?

Powściagliwy. Ze Sprawiedliwością kojarzy mi się "po bożemu".

> w trakcie stosunku - As kijow chyba okbig_grin
      Ok, ale to samolubny as kij(?)

> Po - Glupiec nie wiem, zobaczymybig_grin moze niespodzianka wesola albo cos
      Będzie miał Cię gdzieś. Albo zaśnie.

> Moje zadowolenie - 4 puchary no cóz uncertain mam nadzieje ze kaeta tylko pokaz
      > ala ze bede miec "Dosc" ze sie przejem albo ze bedzie mnie bolec z nadmiaru, a
      > nie ze bede niezadowolona bo zły seks znowubig_grin
      Rozczarowanie i niedosyt.
      • coill Re: Seks zagadka:D 12.12.11, 23:12
        za pare dni bede mogla napisacbig_grinnarazie nie wiem jeszcze hehehe
        ale najbardziej mi niepasuje ta SPR do niego poki co hehesmile zobaczymy co to znaczy w praniu wszystko.
        szkoda te 4 pucharybig_grin
    • zainteresowany1977 Re: 13.12.11, 00:16
      Wymierza sprawiedliwość, daje klapsy itd. smile, na rozpałkę w papę wink
      • coill Re: 13.12.11, 00:20
        zainteresowany1977 napisał:

> Wymierza sprawiedliwość, daje klapsy itd. smile, na rozpałkę w papę wink
        >

hahaha nieee to chyab by tam były jakies diałby i moce? hahahahahahbig_grin ale dodałes postabig_grin
    • coill odp 15.12.11, 22:34
      malo cos wpisow wiec odpowiem tym kt napisalismile
      dodam...haha ze troche w zarcie zainteresowanego nawet prawdy jest hehehe
      m
      > on w grze wstepnej - Sprawiedliwosc
      "tak jak tzeba:", tu bym powiedziala ze robil wszsytko tak jak wczesniej zdołal ode mie wyciagnac jakos (co i jak lubie, co sobie marzę itp..) i sie do tego przystosował sztywno.

> w trakcie stosunku - As kijow ostro
      > Po - Glupiec
      chcial wiecej, nie wiem w sumie co ten glupiec...przyniosl mi jedzenie, ogolem "zadbał" zeby po seksie tez bylo dobrze, wyprzytulał itp.
      > Moje zadowolenie - 4 puchary
      przesyt,nie chcialam wiecej bo mi juz za duzo bylo. w te str ta arta poszla.
      co do ew niezadowolenia to mialam pewne- smutno mi ze nie jestem zakochana,ze nie oszalałam jak nastolatka itpwink
      • hoaxx Re: odp 15.12.11, 23:20
        coill napisała:

> co do ew niezadowolenia to mialam pewne- smutno mi ze nie jestem zakochana,ze n
        > ie oszalałam jak nastolatka itpwink

Bo ważna jest kolejność uczuć.
        • anna151sx Re: odp 16.12.11, 09:14
          Tak, kolejnosc uczuc jest bardzo wazna, az dziw, ze zauwazyl to mezczyzna smile
          • coill Re: odp 16.12.11, 11:09
            wydawalo mi sie ze uczucia dzieja sie same swoim rytmem - najpierw "podoba nie sie"/feromny, silniejszy pociąg seksualny, potem sympatia porozumienie czy cos...na koncu milosc?
            no ale moze trzeba im nakazac, zeby byly po kolei i w danym terminie?
            • anna151sx Re: odp 16.12.11, 11:21
              Tak, uczucia rzadza sie swoimi prawa, to ta slynna chemia wink
              • czu-jka Re: odp 16.12.11, 11:30
                Chemia to jedno uczucia to drugie. Najgorsza jest szarpanina miedzy sercem a rozumem. Feromony to juz odrebna czesc ciaławink.
                • coill Re: odp 16.12.11, 15:08
                  czu-jka napisała:

> Chemia to jedno uczucia to drugie. Najgorsza jest szarpanina miedzy sercem a ro
                  > zumem. Feromony to juz odrebna czesc ciaławink.

no szarpanina zło,zwlaszcza ze ja sie cale zycie szarpiebig_grin
                  • anna151sx Re: odp 16.12.11, 15:14
                    To zupelnie jak ja wink Od prawie roku jestem sama (z naturalnych przyczyn) i jest mi dobrze jak nigdy w doroslym życiu... adoratorow nie traktuje poważnie wink
                    Choc tesknie za miloscia, ona dodaje skrzydel...
      • krolowa.mieczy Re: odp 16.12.11, 10:10
        No to super smile
        Nie spodziewałam sie, że Głupiec może się tak miło zachować smile
        • coill Re: odp 16.12.11, 11:11
          krolowa.mieczy napisała:

> No to super smile
          > Nie spodziewałam sie, że Głupiec może się tak miło zachować smile

szczerze mowiac ja tez, myslalam ze cos odwali niemilego jak GLUPIEC,albo jakos dziwnie bedzie z nim. ale tu akurat glupiec sie pozytywem zrobil, romantyk taki i wogole.
          • nielaik Re: odp 16.12.11, 15:03
            Głupiec potrafi być romantyczny i dbający o drugą stronę, zwłaszcza jak lubi. Wówczas da się pokroić na kawałki, wskoczy za nią w ogień.
            • coill Re: odp 16.12.11, 15:06
              nielaik napisała:

> Głupiec potrafi być romantyczny i dbający o drugą stronę, zwłaszcza jak lubi. W
              > ówczas da się pokroić na kawałki, wskoczy za nią w ogień.

o to costakiego bylo hehe, rano biegl do sklepu specjalnie zeby kupic szczypiorki do jajecznicy i mi do wyra przyniesc...i nie docieralo ze mi cebula w jaju naprawde nie jest potrzebna,ze jak zjem bez to bedzie dobre przeciez.ale on miał uwidziane big_grin slodkie w sumie to bylo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka