o-misia
14.01.12, 13:38
Obecnie jestem w trakcie poszukiwania pracy , niczego konkretnego nie mogę znaleść a jak juz jakaś oferta mi sie spodoba albo nieaktuqalna albo bez odpowiedzi .
Zapytałam karty kiedy znajdę pracę ,na jakim stanowisku , jak mam jej szukać
kiedy uda mi sie znaleść pracę
w styczniu ?ksieżyc (-) bedą nadzieje ale nic konkretnego , w sumie teraz jest styczen ,karta mowi o moich umawianych spotkaniach i moich nadziejach ktore i tak nie sa realizowane bo spotkania o prace nie docodza do skutku
luty 3 monet mysle ze ta karta mowi jak najbardziej o tym ze znajde pracępokazuje
jaka to bedzie praca ? paź kielichow(-),6 mieczy (-) ,rydwan (-)
ten paź nie wiem co oznacza moze to ze bedzie praca w ktorej nie bedzie czasu na narzekanie i uzalanie nad sobą bedą obowiazki na ktore nie bedzie czasu na naukę o bede musiala pewne rzeczy umiecjakjuz tam przyjdę ,hm chyba nic z tej pracy nie bedzie ;/ jak dla mnie kart wyraźnie pokazuja ze bedzie propozycja ale nie bede miala dojazdu do tej pracy ;/
cos nie halo jest lubbede tam pracować ale przez to bede rodzine zaniedbywać ;/// nie podobajją mi sie te karty
Wiecjak szukać pracy zeby znaleść cos normalnego ?3 kielichow ,rycerz monet 9 bulaw (-)
te kart pokazaly ze narazie nie jestem gotowa na podjecie pracy i dobrze mi w domu haha , moge czegos szukać przez znajomych ale maz pracuje i tak narazie ma być ? ALE NAM(IESZALAM ALE JA SOBIE NIE UMIE WRÓŻYĆ WIEC POMOZCIE