Dodaj do ulubionych

Jak się będę bawić dziś wieczorem?

11.02.12, 19:56
Z przełożenia:
10 puch-Qmonet-Kapłanka
Wynik:
Gwiazda-Król Buław-10 pucharów
No chyba będzie bardzo fajniesmile. Idę na tańce, bynajmniej z 2 kobietami, więc nie wiem skąd ten Król Buławsmile
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: Jak się będę bawić dziś wieczorem? 11.02.12, 20:05
      Król buław może się objawić już na miejscu. Już parę razy miałam tak, że najzupełniej obcy mi osobnicy wyrażali chęć densowania ze mną. Czego i Tobie życzę smile.
      • czu-jka Re: Jak się będę bawić dziś wieczorem? 11.02.12, 20:15
        Po ostatnim wypadnie na tańce nie byłam w stanie zliczyć ilości tancerzy, bynajmniej nie byłam pijana, nic nie piłamsmile. Absztyfikantów trochę było, ale nikt interesującysmile.
        A dziś zobaczymy. Mam nadzieję, ze się będę dobrze bawiła, a Król Buław jak ma ochotę to niech próbujesmile
        • lukrusia Re: Jak się będę bawić dziś wieczorem? 11.02.12, 20:24
          Z przełożenia:
          10 puch-Qmonet-Kapłanka
          Wynik:
          Gwiazda-Król Buław-10 pucharów

Kochana przyjaciółki masz dobrane i dobrze z nimi będziesz sie bawić . Pojawi sie facet ktoś nowy ''jakaś gwiazda '' wpadnie w oko od razu bo seksowny i twojego gustu będzie .Podejrzewam , że przyjdzie z kimś może jakaś grupką znajomych .

smile
          • czu-jka Re: Jak się będę bawić dziś wieczorem? 11.02.12, 20:28
            Dzięki Lukrusiu. Mam nadzieję, że sama nie zrobię Gwiazdy na parkiecie hihismile.
    • czu-jka Odpowiedź 12.02.12, 09:36
      No, jak dla mnie karty trochę nieadekwatne.
      Bawiłam się dobrze, dużo tańczyłam. Na początku imprezy poznałam Rosjan, i byłam taka dumna( szto ja wsjo panimaju i haraszo gawarju pa russkismile, że dobrze posługuję się językiem i nie mam problemu z komunikacją. Było kilku przystojniaków, ale jeden natręt atakował mnie swoim duzym brzuchem i przez cały wieczór nie mogłam się odczepić od niego. Biłam po łapach i denerwowałam się. Z dziewczynami dobry kontakt, wiec może to te 10 pucharów?smile
      • freya_v Re: Odpowiedź 12.02.12, 09:58
        Q monet dobrze wykarmila tego brzuchaczatongue_out
        • czu-jka Re: Odpowiedź 12.02.12, 10:04
          Nigdy ie spotkalam z takim nachalnym podrywem. Skoro dziewczyna widzi, ze facet tanczy do niej i odwraca się tzn ze nie ejst zainteresowana. A go bawiło to, ze przyciska brzuchem do sciany czy pleców.
          Pozatym w tym klubie zawsze takie Gwiazdy przychodzą, ze chyba nic nie robią innego tylko zajmują się pielęgnacją urody i solariumsmile
          Na koniec dziewczyny znalazły adoratorów, a ja trochę samodzielnie bawilam sięsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka