freya_v 28.02.12, 22:52 w rozkladach karmicznych na pytanie jak poznalam dana osobe w poprzednim zyciu zawsze pojawia mi sie kaplan.. co to moze oznaczac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Kapłan 29.02.12, 00:00 pole do popisu jest olbrzymie - od szkoły przez klasztor po ślub - mogłaś poznać go na waszym ślubie a małżeństwo mogło być zaaranżowane przez rodziny Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 29.02.12, 10:47 Co daje wierzącym w reinkarnację informacja o tym kim byli w poprzednich życiach/wcieleniach? Odpowiedz Link
freya_v Re: 29.02.12, 12:46 Kim bylismy pewnie nie wiele ale to co np laczylo nas z dano osoba juz tak.. mozna sie dowiedziec jak pracowac z dana osoba teraz czego unikac jakiego bledu niepowtorzyc. Odpowiedz Link
freya_v Re: 29.02.12, 12:52 Kim bylismy pewnie nie wiele ale to jakie relacje nas laczyly z dana osoba juz tak.. mozemy sie dowiedziec jak pracowac z dana osoba,czego unikac w danej relacji a na czym sie skupic. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 29.02.12, 13:35 To mi się nie składa do kupy. Jak się z kimś nie mogę dogadać a z jakichś względów muszę z taką osobą współpracować to myślę o tym co tu i teraz mogę z tym zrobić a nie o tym co było w jakimś innym życiu - moim zdaniem podejście z dochodzeniem jakichś zaszłości karmicznych jest jakoś ideologicznie rozbuchane i jest teorią której uznania pragnie jakiś pan X, ale to moja opinia i oczywiście inni mogą sobie o tym myśleć co chcą. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: 29.02.12, 17:45 Kochana mi zazwyczaj kapłan pokazuje mężczyznę , który chce sie żenić z kobietą a wiec męża lub opiekuna naszego kogoś kto nas uczy lub dzieli się wiedzą a przy tym zawsze można do tej osoby pójść i wygadać się . Kapłan to i ksiądz, nauczyciel i mąż a moze nawet ktoś z rodziny w każdym razie kapłana postawiła bym na pozytywnej pozycji z przeszłości . Odpowiedz Link
anuszzka Re: 29.02.12, 21:09 mi jak sie pokazuje kaplan, to przewaznie szkola, nauczyciel, student kaplan tez to taki - fajne niespodzianki przynosi, jakies nieoczekiwane prezenty Odpowiedz Link
anuszzka Re: 29.02.12, 21:10 urwalo mi post wyzej mialam na mysli, ze kaplan- "świety mikolaj" Odpowiedz Link