nielaik 04.03.12, 15:30 Rozkład Noworoczny Ten rozkład dobrze się czyta. Co więcej możemy zweryfikować go za miesiąc. Dla dwóch osób wyciągnę karty. Ci co chcą niech się wpiszą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independency.today Re: Rozkład na marzec dla kogo? 04.03.12, 15:42 Bardzo bym prosiła! Nie wiem tylko, czy spełniam warunki Odpowiedz Link
nielaik independency 04.03.12, 19:26 1. Najważniejsze wydarzenie: 2 buław 2. Energie które odchodzą: 10 buław 3. Cele które udało mi się osiągnąć: Królowa Mieczy 4. Sprawy które przechodzą: Moc 5. Gdzie jestem dziś: 2 mieczy 6. Nowe energie które się pojawią, nowe możliwości: 3 kielichów 7. Trudności, z którymi się zmierzę: 7 denarów 8. Cele które mogę osiągnąć: 5 mieczy 9. Miłość: Umiarkowanie 10. Przyjaciele: Rycerz Mieczy 11. Pieniądze: 4 kielichów 12. Praca: 10 kielichów (-) 13. Niespodzianki: Świat 14. Ogólna prognoza na marzec: 8 buław 15. Dar od wszechświata: Królowa Kielichów 16. Jak podsumujesz: Gwiazda 20. Kwintesencja wróżby: 7 kielichów 21. Rada: 5 buław Rada to powalczyć o swoje, przy czym w walce kierować się intuicją Królowa Kielichów. Szykuje się wymiana dotychczasowego towarzystwa, w którym jesteś. Z jakiś względów ludzie nie zgadzają się z tobą, Rycerz Mieczy, bardzo ostro reagują na to co robisz, mówisz. Od czegoś się odcinasz, główne starcie masz za sobą, Królowa Mieczy, 10 buław, ale w dalszym ciągu sprawa nie została zamknięta. 7 denarów czekanie aż to się skończy może być dla ciebie uciążliwe. Nie bardzo wiesz, w którą stronę to wszystko pójdzie. To jest miesiąc dobry na spotkania ze znajomymi, w reszcie spraw i tak musisz poczekać. 2 buław to obserwowanie rozwoju wypadków. Moc natomiast to trzymanie się zębami i nogami jakiegoś rozwiązania, które jest niemal na finiszu, ale wymaga zdecydowanych działań, które przy determinacji 8 buław, mają szansę powodzenia. Dodatkowo karta Świat wieńczy tutaj dzieło. Może też oznaczać także niespodziewaną podróż. Karta Mocy po 10 buław, może też oznaczać wyczerpanie, trzeba trochę zregenerować siły. W pieniądzach może pojawić się jakaś dodatkowa możliwość zarobkowania, propozycja, szansa. Natomiast praca to 10 kielichów (-) karta sama się odwróciła. Czy czasem jej nie rzucasz, albo nie ma redukcji etatów? W miłości Umiarkowanie, nie ma specjalnych wzlotów i upadków, jest to co było, jeżeli chodzi o stary związek. Bo karty z dołu 7 kielichów, Gwiazda, Królowa Kielichów, mogą sugerować znalezienie sobie nowego obiektu uczuć. Gwiazda to też wyznaczenie nowego kierunku działań, zgodnie z planem, który się wcześniej w głowie zarysował, 7 kielichów. 5 mieczy masz szansę coś wygrać, albo wyciągnąć jakimś fortelem ważną informację. Odpowiedz Link
independency.today Re: independency 14.03.12, 22:03 Bardzo dziękuję za wróżbę! Nie widziałam jej wcześniej, bo 4go pomyślałam, że odmówiłeś mi Nielaiku i dopiero dziś odczytałam Twoją odpowiedź. Wspaniała niespodzianka! Minęło już trochę czasu, więc mogę podzielić się rezultatami. -poznałam kogoś bardzo interesującego, wręcz fascynującego. To chyba ta niespodzianka, ponieważ przy pytaniach o tą znajomość prześladuje mnie karta świat. Niestety pewne niepokojące sygnały, źle obiecujące na przyszłość wyszły w międzyczasie, ale o tym jeszcze nie pora. Rzeczywiście bardzo, bardzo czekam na rozwój wypadków. Często też wątpię, wyczekuję na sygnały, spotkania, denerwuję się, jak to się wszystko potoczy. Moje 3 karty na dalszą przyszłość tej relacji to: moc-królowa pucharów- 4 puchary. Wszystkie wyszły u Ciebie! W moim układzie oznaczają one: romans, namiętność, która początkowo da satysfakcję emocjonalną, ale ostatecznie mnie rozczaruje. Jak myślisz? - towarzysko duży ruch, głównie dzięki moim wczorajszym "okrągłym" urodzinom- odezwało się mnóstwo osób z przeszłości, starych znajomych, zupełne zaskoczenie i wzruszenia - pracą się przestraszyłam, nie wiem co te odwrócone X kiel. może oznaczać, bo na razie nuda, nuda, nuda, wszystko po staremu. Cisza przed burzą? Zupełnie nie dziwi mnie Twój rozkład, wszystkie te karty są mi ostatnio znajome, prześladują mnie (zwłaszcza 7 kiel., moc, świat, 2 buł). Co oznaczają naprawdę- pokaże czas. Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link
nielaik anuszzka 04.03.12, 16:26 1. Najważniejsze wydarzenie: 4 buław 2. Energie które odchodzą: 7 kielichów 3. Cele które udało mi się osiągnąć: Moc 4. Sprawy które przechodzą: Królowa Denarów 5. Gdzie jestem dziś: 6 mieczy 6. Nowe energie które się pojawią, nowe możliwości: 6 kielichów 7. Trudności, z którymi się zmierzę: 3 mieczy 8. Cele które mogę osiągnąć: Rycerz Kielichów 9. Miłość: Kochankowie 10. Przyjaciele: 2 mieczy 11. Pieniądze: As Kielichów 12. Praca: Cesarz 13. Niespodzianki: Paź Buław 14. Ogólna prognoza na marzec: Sąd Boży 15. Dar od wszechświata: Koło Fortuny 16. Jak podsumujesz: Słońce 20. Kwintesencja wróżby: 5 buław 21. Rada: Król Buław Będzie się w marcu działo. Nie wiem czy się spodziewasz romansu? Dwie karty na to wskazują 4 buław, Kochankowie, Paź Buław. Jest to zainteresowanie wzajemne, Paź Buław może mówić, że znajomość może naprawdę szybko się rozwijać, zakochanie się w kimś jak za czasów liceum, jeśli nie powrót kogoś z przeszłości 6 kielichów. Marzec to miesiąc, w którym odcinasz grubą kreską to co było, widać ruszenie do przodu, chęć do działania. Musisz być teraz naprawdę przyciągającą męski wzrok spojrzenia, bo jest karta Mocy w celach, które udało się osiągnąć i Królowa Denarów, która przechodzi na miesiąc marzec. Tak jakbyś wcześniej zainwestowała w siebie, a teraz to procentowało. Duży nacisk kładziesz na własny rozwój, na to co masz, jak wyglądasz. Zajęcie się sprawami także pracy. 6 mieczy może zamierzasz się przeprowadzić? Albo zerwać z jakimś nawykiem, nałogiem? 3 mieczy w trudnościach, z którymi się zmierzysz. Ktoś ci może przez przypadek lub celowo powiedzieć coś niemiłego. Albo ten mężczyzna, którego spotkasz nie będzie do końca wolny. Cele, które możesz osiągnąć: Rycerz Kielichów. Wszystko co związane z działalnością artystyczną, dobrym dogadaniem się z ludźmi, czy zapoznaniem się z kimś, ma szanse powodzenia. W przyjaźni 2 mieczy, zastanawiam się czy nie połączyć jej z 3 mieczy? Może ktoś się czuć rozczarowany przeniesieniem go na boczny tor. 2 mieczy to rozmowa dwóch osób, wymiana poglądów. Pieniądze: As Kielichów, uśmiech losu w tej materii. Przy Kole Fortuny, 5 buław, to ja bym też spróbowała gier losowych. Niespodziewany przypływ gotówki. Nowe źródło zarobku. Praca: Cesarz. W pracy bez zmian. Wszystko po staremu. A może czeka cię awans na wyższe stanowisko? Jak posumujesz? Słońce możesz rzeczywiście zabłysnąć w jakieś dziedzinie. Osiągnąć sukces, ludzie cię zauważą. Rada: Król Buław. Wiedzieć czego się chce, słuchać siebie a nie innych, robić dokładnie tak jak się myśli. Bo 7 kielichów, to dobry pomysł, który ma wszelkie szanse powodzenia. Odpowiedz Link
anuszzka Re: anuszzka 04.03.12, 17:42 Ojej, dziekuje Zastanawiam sie z kim sie spotkam z przeszlosci Romanse mi nie w glowie, zreszta nikt nie ma szans Z nalogiem jeszcze nie zerwalam, byc moze to bedzie wlasnie marzec. A przeprowadzka czeka mnie raczej pod koniec roku, no chyba, ze cos sie wydarzy. W sumie duzo kart bulawianych i kielichowych- duzo ruchu w marcu i uczuciowo, co moze wyjdzie mi na dobre, bo ostatnio leniwa jestem. Dziekuje jeszcze raz Odpowiedz Link
nielaik Re: anuszzka 04.03.12, 17:57 Wiem co czujesz. Ja tak samo patrzę na swoje marcowe rozkłady. To chyba się wydarzy cud nad Wisłą, albo Wanda Niemca weźmie niż mnie się ktoś w tym miesiącu objawi. Aż normalnie jestem ciekawa jak posumuję rozkłady na marzec. Albo śmieszno, albo straszno, albo jedno i drugie. Odpowiedz Link
anuszzka weryfikacja 12.04.12, 00:18 nielaik napisała: > > Będzie się w marcu działo. Nie wiem czy się spodziewasz romansu? > Dwie karty na to wskazują 4 buław, Kochankowie, Paź Buław. Jest to zainteresowa > nie wzajemne, Paź Buław może mówić, że znajomość może naprawdę szybko się rozwi > jać, zakochanie się w kimś jak za czasów liceum, jeśli nie powrót kogoś z przes > złości 6 kielichów. Nielaik mialas nosa Moj byly nagle przypomnial sobie o mnie i probowal sie ze mna umowic i zbalamucic mnie ale sie nie dalam heh A wrecz musialam go specjalnie zranic, aby sie ode mnie odczepil(mialam wyrzuty sumienia troche, mysle tutaj o 3mieczy) > Marzec to miesiąc, w którym odcinasz grubą kreską to co było, widać ruszenie do > przodu, chęć do działania. Musisz być teraz naprawdę przyciągającą męski wzrok > spojrzenia, bo jest karta Mocy w celach, które udało się osiągnąć i Królowa De > narów, która przechodzi na miesiąc marzec. Tak jakbyś wcześniej zainwestowała w > siebie, a teraz to procentowało. > Duży nacisk kładziesz na własny rozwój, na to co masz, jak wyglądasz. Zajęcie s > ię sprawami także pracy. 6 mieczy może zamierzasz się przeprowadzić? Albo zerwa > ć z jakimś nawykiem, nałogiem? > 3 mieczy w trudnościach, z którymi się zmierzysz. Ktoś ci może przez przypadek > lub celowo powiedzieć coś niemiłego. Albo ten mężczyzna, którego spotkasz nie b > ędzie do końca wolny. Tak, zranilam natręta. Zapisalam sie na kurs prawo jazdy, moje cieplutkie zycie ruszylo z kopyta, duzo sie dzialo, poznawalam nowych ludzi. Nie zerwalam jednak z nalogiem. > Cele, które możesz osiągnąć: Rycerz Kielichów. Wszystko co związane z działalno > ścią artystyczną, dobrym dogadaniem się z ludźmi, czy zapoznaniem się z kimś, m > a szanse powodzenia. W przyjaźni 2 mieczy, zastanawiam się czy nie połączyć jej > z 3 mieczy? > Może ktoś się czuć rozczarowany przeniesieniem go na boczny tor. 2 mieczy to ro > zmowa dwóch osób, wymiana poglądów. > > Pieniądze: As Kielichów, uśmiech losu w tej materii. Przy Kole Fortuny, 5 buław > , to ja bym też spróbowała gier losowych. Niespodziewany przypływ gotówki. Nowe > źródło zarobku. Zagralam 2 razy w totka i 2 trojki wygralam, cieszylam sie jak gluptas mysle, ze moglam wiecej poprobowac ale juz po ptokach. Finanse ok, troszke zaszalalam, nawet dostalam kilka propozycji dodatkowego zarobku na teraz i przyszlosc - as kielichow, mialam szanse, wybor. > Praca: Cesarz. W pracy bez zmian. Wszystko po staremu. A może czeka cię awans n > a wyższe stanowisko? > Jak posumujesz? Słońce możesz rzeczywiście zabłysnąć w jakieś dziedzinie. Osiąg > nąć sukces, ludzie cię zauważą. > Rada: Król Buław. Wiedzieć czego się chce, słuchać siebie a nie innych, robić d > okładnie tak jak się myśli. Bo 7 kielichów, to dobry pomysł, który ma wszelkie > szanse powodzenia. W pracy cesarz- no, troszke poczulam sie jak "szefowa" za chora kolezanke ale bez rewelacji, bo pozniej jak bylo wczesniej. Dar od losu-kolo fortuny- dostalam chyba nowa szanse, o maly wlos a samochod by mnie przejechal, na szczescie wszystko ok, odskoczylam.. Ogolnie bardzo przyjemny miesiac, taka sielanka w domu.W milosci kochankowie-to ja i maz Odpowiedz Link
nielaik Re: Rozkład na marzec dla kogo? 04.03.12, 16:33 Wiesz co a postawisz mi ten rozkład ma marzec? Odpowiedz Link
nielaik czuj-ka 04.03.12, 18:39 1. Najważniejsze wydarzenie: Paź Mieczy 2. Energie które odchodzą: 4 buław 3. Cele które udało mi się osiągnąć: 9 buław 4. Sprawy które przechodzą: Księżyc 5. Gdzie jestem dziś: 5 mieczy 6. Nowe energie które się pojawią, nowe możliwości: 5 denarów 7. Trudności, z którymi się zmierzę: Rydwan 8. Cele które mogę osiągnąć: 9 kielichów 9. Miłość: Królowa Mieczy 10. Przyjaciele: 6 denarów 11. Pieniądze: 7 buław 12. Praca: 10 kielichów 13. Niespodzianki: 8 buław 14. Ogólna prognoza na marzec: Król Mieczy 15. Dar od wszechświata: Słońce 16. Jak podsumujesz: Koło Fortuny 20. Kwintesencja wróżby: Umiarkowanie 21. Rada: Kochankowie Pisałaś, że się przeprowadzasz i to się pokazuje pod postacią karty Rydwan. Pewnie będzie jeszcze dużo spraw do załatwienia, do opanowania, zorganizowania, ale powinnaś dać radę, bo darem od wszechświata jest Słońce. Ta przeprowadzka nie powinna cię witalnie wykończyć, będziesz mieć mnóstwo energii na zrealizowanie planu. Słońce i Król Mieczy, wygląda na jasne, trzeźwe myślenie, z rozmachem, optymistycznie. Kwintesencją marca jest Umiarkowanie. Karty wyżej z rozkładu sugerują, że coś się przelewa, zmienia. Jedną nogą jesteś tu, a drugą tam. Dobrą stroną Umiarkowania jest to, że zmiany, które przeprowadzasz nie są drastyczne. Zła to taka, że w pewnych dziedzinach życia jest co było. Przy Kole Fortuny jedne rzeczy idą w górę, dostajesz niespodziewaną pomoc, a drugie stoją w miejscu, trzeba powalczyć. Widać, że jeżeli chodzi o pieniądze to kombinujesz i walczysz, 5 mieczy i 7 buław. Z tym że, jak zapewne wiesz, 7 buław to karta, w której wiemy jakie ruchy wykonać, jak pokombinować, żeby wyszło na nasze. Ale w otoczeniu masz ludzi, którzy ci materialnie pomogą, 5 denarów i 6 denarów. Na pomoc przyjaciół, znajomych, możesz liczyć. To nie będą tylko słowa pociechy, ale rzeczywiste zakasanie rękawów i podanie ręki. Potrzebujesz kogoś do remontu, do transportu, poproś, nie odmówią. Praca 10 kielichów. Przynajmniej możesz liczyć na dobrą atmosferę. Albo ktoś ci załatwi w gronie ludzi, których znasz. W miłości Królowa Mieczy, w celach które możesz osiągnąć 9 kielichów. Jakby miłość przez marzec cię nie interesowała. Królowa Mieczy jest tutaj ostra, możesz nawet z babkami stroić sobie żarty na temat mężczyzn, związków. W tej dziedzinie panuje jasny osąd. Dzięki dobrym zdolnościom analitycznym jasno jesteś wstanie o razu zauważyć wady i zalety mężczyzn. Romantyczna, to ty w tym miesiącu nie będziesz. Masz głowę zajętą innymi sprawami, z czym czujesz się dobrze. 9 kielichów to też prezentacja czegoś, zareklamowanie siebie. Księżyc w sprawach, które przechodzą, razem z 5 mieczy, możesz nadal nie wiedzieć skąd się biorą decyzje co poniektórych osób. Najważniejsze wydarzenie Paź Mieczy, ten to walczy słowem, coś załatwia, z kimś rozmawia i chyba marzec będzie się toczyć wokół informacji, rozmów, które przypadkiem trafią w twoje ręce, 8 buław w niespodziankach. To mogą być wiadomości, które będziesz mogła później wykorzystać. 8 buław jakiś wyjazd z atrakcjami może się szykować, albo znajdziesz formę ruchu, w której używa się sporo sprzętu. 4 buław, co odchodzi, mała stabilizacja, ale też plany w początkowej fazie rozwoju. 4 buław to zarys fundamentu, jeszcze nieukończony dom. 9 buław co udało ci się osiągnąć? W poprzednim miesiącu udało ci się powstrzymywać od działania, w sprawach, które według ciebie tego nie wymagały. Byłaś obserwatorem, nie mieszałaś się tam gdzie nie trzeba, nabrałaś dystansu. Odpowiedz Link
czu-jka Re: czuj-ka 04.03.12, 19:31 Dzięki Nielaik. Ale ja jednak nie widzę tego tak optymistycznie. Przeprowadzka na pewno. Ale w miłości będę niespełniona, 5 denarów, 7 buław-będę kombinować jak do 1 związać koniec z końcem, a 6 monet to raczej właśnie w drugą stronę. Nie będę miała pewnie wsparcia. 8 buław moze jakiś niespodziewany kontakt. Ale cholera czemu w tej miłości nic się nie zdarza. Jak zaklęta ta Królowa Mieczy. Odpowiedz Link
nielaik Re: czuj-ka 04.03.12, 19:41 W darze od wszechświata jest 5 denarów. Gdyby karta była na pozycji niemiłych niespodzianek, to bym napisała, że nawet ślepy kulawego nie chciał wieść. Tymczasem ktoś może podać ci rękę w trudnym czasie. W miłości Królowa Mieczy, no romansu, ani pana na marzec to ja też nie widzę. Królowa Mieczy coś tnie, jest na coś cięta, ale też chłodno to wszystko ocenia. Zobaczymy jak będzie pod koniec miesiąca Odpowiedz Link
anuszzka Re: czuj-ka 04.03.12, 19:45 Jakby sie uprzec to Krolowa mieczy w milosci - swiadomy wybor. Ktos sie pojawi 8 bulaw, jakis pan krol mieczy (czarne wlosy, starszy ) i ostatecznie kochankowie podejmiesz wybor. Odpowiedz Link
czu-jka Re: czuj-ka 04.03.12, 19:48 haha, Anuszko dziękuję za tak optymistyczną wersję. Niestety z początkiem miesiąca jestem zła na ten Księżyc i czekanie na sytuację, które się nie zdażają. Czuję, że brakuje mi tej spontanicznej Czu-ki, a stałam się zachowawcza i ostrożna w stosunku do facetów. Odpowiedz Link
czu-jka weryfikacja 12.04.12, 13:50 To i ja zweryfikuję. Trudności, z którymi się zmierzę: Rydwan Przeprowadzka, owszem już się z tym uporałam. Najważniejsze wydarzenie: Paź Mieczy Zdecydowanie wygrana w konkursie firmowym. Ale nie wiem jak to się ma do Pazia Mieczy. Pieniądze: 7 buław Trochę dodatkowych pieniędzy było, choć szybko topnieją. Miłość: Królowa Mieczy Nic się nie zdarzyło. Byłam zawiedziona. Ogólna prognoza na marzec: Król Mieczy Nie byłam w formie jednak w marcu Sprawy które przechodzą: Księżyc A to moje dalsze złudzenia w miłosci. Odpowiedz Link