Dodaj do ulubionych

Dziecko widmo

20.02.13, 21:21
Czesc.
Poniewaz przygotowuje sie do wielkiej batalii to chce sprawdzic jedna rzecz, ktora nie daje mi spokoju. Moj byly malzonek zwiazal sie z kobieta, ktora w dniu rozwodu juz byla w ciazy. I maja syna. Kiedys chyba sie zapominajac, ale motajac sie strasznie powiedzial, ze ma syna z jakims zonatym facetem, a w ogole to jest panna i slubu nie biora. Niestety mam podstawy sadzic, a przede mna sprawa w Polsce, ze ojcem tego pierwszego chlopca moze byc moj byly maz. Rozlozylam karty, czy ten chlopiec moze byc jego synem i wyszlo mi tak.
Wybaczcie nie rozkladam innych rozkladow, bo sie do tego przyzwyczailam, ale moze znacie inny lepszy jak dojsc.
1. Problem: czy to pierwsze dziecko moze byc jego synem: Rycerz mieczy
2. czego nie moge zmienic: 9 kielichow - no tak jakby to byla prawda, ze sie to spelnilo
3. co moge zmienic: Krolowa kielichow - no ja nie jestem jego matka, a jego matki czyli konkubiny mojego bylego meza na oczy nie widzialam, wiec kolejny element gdzies tu pasuje
4. co mi w tym pomoze: 10 mieczy - moze warto poprosic Sad o sprwadzenie ojcostwa miedzy moim bylym mezem a tym chlopcem, co skutkowaloby malzenstwem z oszustwa,a to podstawa do uniewaznienia slubow jakie zawarlamopadly mi rece.
5. Rezultat: Krol bulaw - czy to moze byc mojego ex syn? opadly mi rece
z przelozenie paz kielichow i Wisielec. Obawiam sie,z e prawda moze mnie zwalic z nog. Widzicie tu jakis slad powiazania?

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka