Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę - pytanie o związek

08.03.13, 11:59
Witam was bardzo serdeczniesmile
Chciałabym zadać pytanie o relację z pewnym panem. Jesteśmy razem od trochę ponad 2 lat i ostatnio mam sporo wątpliwości związanych właśnie z tą relację. Pomimo (małego lub nie małego stażu, każdy pewnie oceni inaczej) stażu jest to relacja dla mnie taka trochę "szkolna - chodzenie ze sobą" Nie ukrywam, że powoli zaczyna mi zależeć na czymś więcej, może jakieś zamieszkanie, może wystarczyłaby jakaś poważniejsza deklaracja? Sama nie wiem. Ale jednocześnie mam poczucie, że związek, choć chyba dobry przestaje mnie cieszyć. Może to tylko chwilowy kryzys, a może przeczucie, że mamy zupełnie inne priorytety? Więc moje pytanie odnosi się do tego czy mam szansę na jakąś głębszą, poważniejszą relację? Będę bardzo wdzięczna, jeżeli ktoś znajdzie chwilkę czasu i pochyli się nad moim pytaniem.
Obserwuj wątek
    • mrgodot Re: Prośba o wróżbę - pytanie o związek 08.03.13, 17:02
      Masz wystarczjącą liczbę postów więc spełniasz wymogi regulaminu. Poczekaj cierpliwie, pewnie ktoś znajdzie czas żeby rozłożyć karty.
      • yool125 Re: Prośba o wróżbę - pytanie o związek 09.03.13, 18:54
        Rozłożyłam Karty na układ DROGA bo lubięsmile i wyszło tak:
        1. 7 pucharów
        2. siła
        3.królowa pucharów
        4.głupiec
        5.8 pucharów
        Duzo tu Twoich silnych emocji ale smutnych,smutno ci ze taki z niego baran i nie wie czego chce,nie robi kroku naprzódsadtak jak kiedys tak i dziś widzisz ze z tej mąki chleba nie upieczesz....rozstaniecie sie ostatecznie po prostu bo bedziesz chciala zaczac cos nowego.
        Wypadła mi myslac o Was 5 denarów....jak dla mnie nniewiele mozesz od niego dostac i chyba nie masz co liczyc na wielkie zmianysad(((
        Zeby nie było to postawiłam jeszzce układ na Królewska Siódemke bo tez lubie...
        1.7 denarów
        2.księżyc
        3.9 pucharów
        4.6kielichów
        5.sad
        6.królowa denarów
        7.10 mieczy....
        Przepraszam ale nie moge dokładnie teraz analizowac.......moze potemsad przykro mi ale ja tego waszego związku nie czuje i nie wiedze na sciezce rozwojowej ,wrecz przeciwnie......
        • koreczka Re: Prośba o wróżbę - pytanie o związek 12.03.13, 18:35
          Dziękuję bardzo, że pochyliłaś się nad moim problemem jeszcze dzisiaj wyślę podziękowanie smile Jeśli jeszcze ktoś ma ochotę coś dodać - zapraszam.
          • yool125 Re: Prośba o wróżbę - pytanie o związek 12.03.13, 19:48
            Trzymam kciuki i obys niedługo zaznala spokoju i szczesciasmile
            • yool125 Re: Prośba o wróżbę - pytanie o związek 15.03.13, 20:44
              Dziękuje Koreczkasmile wypróbuje bo wygląda apetycznie,pozdrawiam
    • niwa1 Do Yool125 15.03.13, 21:24
      Gdy wpisujesz rozkład - fajnie by było, abyś oprócz jego NAZWY wpisała rozpiskę pozycji.
      - nie każdy zna pozycje rozkładu, który wg ciebie jest znany - wtedy, łatwiej będzie się odnieść
      innym osobom i wpisać swoją interpretację.
      • yool125 Re: Do Yool125 15.03.13, 22:52
        A co to znaczy rozpiske?jak to opisac w jakiej pozycji leza???musiałabym narysowac albo zdjecie wkleic....albo nie rozumiemsad ale wiesz co ja mysle ze kładzenie Kart nie ma znaczenia,w sensie pozycji...wazne zeby bylo wiadomo o czym mowia kolejno wyciagane Karty...ze 1 przedstawia to i to...a ostatnia tamto! Ale zgodze sie ze znam te 2 układy i moze przestałam juz o tym myslec
        Podpowiedz jak mam pomóc....
        • niwa1 Re: Do Yool125 15.03.13, 23:31
          W rozkładzie np. Matura opisałaś poszczególne pozycję co oznaczają / i o to właśnie chodzi smile/ natomiast w rozkładzie Droga i drugim napisałaś tylko 1,2,3... i wylosowane karty - bez opisu pozycji karty.
          • yool125 Re: Do Yool125 15.03.13, 23:49
            Myslalam i myslałam o co ci chodzi i odkryłam swoj bładsmile wiec poprawiłam go jak umialam najlepiej, w razie watpliwosci wyjasnie...
        • yool125 Re: Do Yool125 15.03.13, 23:45
          Jej dopiero teraz zobaczyłam ze nie opisałam w ogóle znaczenia pozycji Kart w tym układzie,zapewne moje Małe na chwile tylko przysnęło i chciałam zrobić wiele rzeczy...stad skrótsad
          Przepraszam za roztargnienie:
          DROGA:
          1.to masz za soba,przeszlosc
          2.gdzie jestes obecnie,terazniejszosc
          3.twoj nastepny krok
          4.co ci to da?
          5.wynik drogi

Krolewska Siodemka: i tu mam problem bo nie wiem jak Wam to przedstawic,ja nawet jak ich tak nie rozkładam to znam wersje pierwotna i to ułatiwnie...potem mozna dowolnie je kłaśc pamietajac zasady..a mianowicie kładąc Karty kierujemy sie od strony prawej do lewej...od prawej do lewej płynie tu czas....od prawej dłoni do lewej niech bedzie przestrzeń i tak:
          1.Karta to WEJSCIE....
          2. i 3. stoja zaraz obok pamietajac o kierunku...jedna(nasza 2) NAD druga( nasza 3)
          obok 2. jest 6, a obok 3 jest 5. i to stanowi jakby wewnetrzny rdzen układu...
          2 i 6 to sa przeszkody,przeciwnosci, negatywy
          3 i 5 to sa to korzysci, sprawy pozytywne

Na WYJSCIU jest 7, to koniec tego co zaczeło sie 1...od czego wyszlo i do czego zmierza...

A nad wewnetrznym rdzeniem stoi 4- DOMINANTA- ona nie bierze udzialu w okreslaniu czasu
          ona dominuje w ukladzie, od niej zalezy wydzwiek wszystkiego,ona króluje nad pozostalymi

1,4 i 7 Karta to jak rama obrazu,korego wnetrzem jest rdzen-2,3,5,6 pozycja

Tak naprawde mozecie interpretowac rdzen jak chceciesmilew zaleznosci od problemu,pytania, tak jak przedstawiłam ale tez tak:
          2i6 to co ukryte,nieswiadome
          3i5 to co na zewnatrz,co widza inni
          albo:
          2i6 to leki,obawy
          3i5 to pragnienia

Ja troche czytam Karty intuicyjnie,to co pomysle w pierwszej chwili widzac je kieruje tokiem myslenia...nie interpretuje tak zupelnie krok po kroku, przeanalizujcie to na spokojnie. Jeszzce raz przepraszam i pozdrawiam majac nadzieje ze zrozumiale opisałam układ "siodemki"

• niwa1 Re: Do Yool125 16.03.13, 01:24
            Idealnie to opisałaś Yool smile

To masz za sobą - 7 kieli
            Tu jesteś teraz - MOC
            Twój następny krok - QKielichów
            Co ci to da - GŁUPIEC
            Wynik tej drogi - 8 kieli

Widać od jakiegoś czasu, że jesteś zdezorientowana w tej relacji, sama już właściwie nie wiesz, czego możesz się spodziewać - nawet chyba już nawet nie wiesz - czego byś chciała.
            I najbliższy czas niestety nie zmieni twoich odczuć, zaczniesz mieć dość i w chwili emocji
            wyrzucisz swoje żale, co porządnie oczyści atmosferę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka