Dodaj do ulubionych

Karty dla anny151sx

28.03.13, 01:33
Pytanie sformułowałam tak: co Anna może zrobić, żeby poprawiła się jej sytuacja finansowa?

Sytuacja wyjściowa: 7 denarów.
To robić: 9 pucharów.
Tego nie robić: 8 buław.
To może pomóc: król mieczy.
To może przeszkodzić: 9 denarów.
Rada: królowa pucharów (i dociągnięci Kochankowie).

Wygląda na to, że nie jest tak źle, jak Ci się wydaje. Możliwość zarobkowania masz w zasięgu ręki, tylko jej nie dostrzegasz. Dobrze by było, gdybyś zajęła się czymś związanym z wykorzystaniem intuicji (niekoniecznie musi to być ezoteryka, bo maklerzy giełdowi też bazują na przeczuciach), warto też zasięgnąć rady u mężczyzny z autorytetem i władzą. Unikaj gonitwy za pieniędzmi i rzucania się na każdą okazję zarobku, lepiej też ograniczyć wydatki "wizerunkowe" - na kosmetyki, odzież i tym podobne, zwłaszcza te, które wydają się świetną okazją. Królowa pucharów jeszcze raz radzi wykorzystać intuicję, a Kochankowie - starannie wybierać nadarzające się okazje zarobkowania. Na pytanie "kiedy?" rozłożyłam 4 karty: na okres 3, 6, 9 i 12 miesięcy od czasu, kiedy podejmiesz działania wskazane przez karty. Wyszły kolejno 4 denarów, 2 buław, 7 denarów i 10 pucharów, co oznacza, że już po 3 miesiącach powinnaś dysponować pewną nadwyżką finansową.
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Karty dla anny151sx 28.03.13, 07:08
      Ślicznie dziękuję za karty. Tragicznie nie jest, ale od letniego remontu debet ciągle straszy wink Mam stałe dochody, myślę o dorobieniu. Są też ograniczenia: opieka nad mamą. Nie mogę jakoś skojarzyć tego Króla mieczy, samotna jestem i pomyślałam, że te puchary to w związku z jakimś poważnym mężczyzną. No, ale popatrz, co mi Freya wywróżyła - zakocham się, ale ten wybranek oszuka mnie.
      • freya_v Re: Karty dla anny151sx 28.03.13, 12:25
        Anno baba_potwor pytała o Twoje sprawy finansowe i karty wypowiadały się tylko w tej kwesti myślę że nie ma sensu doszukiwać się tu spraw uczuciowych a tymbardziej ,,łączyć" rozkłady które Ci zrobiłyśmy.. Bo pan który się pojawi w Twoim życiu nie będzie miał wpływu na Twoje finanse o ile sama mu na to nie pozwolisz.. Mam nadzieję że mimo wielkich uczuć zachowasz przytomność umysłu i tego Ci bardzo życzęsmile
        • anna151sx Re: Karty dla anny151sx 28.03.13, 15:25
          Freyo, zachowam przytomność umysłu - w każdej sytuacji. Masz rację , nie powinnam łączyć tych wróżb. Juz Ci proponowałam w wątku Królowej Mieczy, że mogę podesłać książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy". Więc jesli chcesz, to napisz na pocztę.
          • freya_v Re: Karty dla anny151sx 28.03.13, 17:04
            Aniu napisałam już wczorajsmile
            • anna151sx Re: Karty dla anny151sx 28.03.13, 18:24
              Miłej lektury smile
              • freya_v Re: Karty dla anny151sx 28.03.13, 19:33
                Dziękujękiss
      • baba_potwor Re: Karty dla anny151sx 28.03.13, 13:01
        Ostrzeżony-uzbrojony smile. Teraz, kiedy już wiesz, że może się trafić drań, wiesz, że powinnaś uważać na mężczyzn. A jeżeli będziesz uważać, to oszukać się nie dasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka