1alaska 30.04.13, 11:19 Dokąd jutro jadę? Jastarnia Wrocław Nowy Targ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freya_v Re: zagadka - dokąd 30.04.13, 12:18 Jastarnia-8monet wrocław-6puchar nowy targ-cesarzowa myślę że do wrocławia Odpowiedz Link
getdance Re: zagadka - dokąd 30.04.13, 13:20 Jastarnia - Kochankowie Wrocław - Sąd Nowy Targ - 8 Buław Hmm, do Nowego Targu ? Odpowiedz Link
algaria Re: zagadka - dokąd 30.04.13, 16:16 Wrocław -Sąd i 6 pucharów karty powrotu i odnowienia Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: zagadka - dokąd 30.04.13, 16:55 Wg mnie to do Wrocławia bo mi pokazuje przeszłość , znajomych , których chcemy spotkać . Ale przy Jastarni jednak obstawiam bo 8 monet to już konkretne przygotowywanie do podróży , zabieranie się w szczegóły ja przy Jastarni Odpowiedz Link
yool125 Re: zagadka - dokąd 30.04.13, 20:46 Jasarnia-10 mieczy Wrocław- Wieża Nowy Targ- As Denarów Jedziesz do nowego Targu? Odpowiedz Link
anna151sx Re: zagadka - dokąd 30.04.13, 21:17 Pokaż miasto, do którego wybiera się Alaska: To jest to miasto - Rycerz kijów, Umiarkowanie, 8 denarów To nie jest to miasta - Paź denarów, 5 kielichów, 5 denarów Może Jastarnia? Jastarnia > Wrocław > Nowy Targ Odpowiedz Link
1alaska do... 30.04.13, 21:24 Hej! Jadę do Nowego Targu Getdance i Yool gratuluję Jeżeli chcecie, to wyciągnę dla Was karty - na Waszą odpowiedzialność Pozdrawiam Odpowiedz Link
yool125 Ja chce:-)))) 30.04.13, 22:25 Ja chetnie pomimo małego dziecka chciałam sie wybrać z kolezanka na 2 dni do Kudowej zdroju zrelaksowc sie,w połowie maja, ale opieka nad Małym okazuje sie wyzwaniem, maz moze sobie jeszcze nie poradzic))zwłaszcza w nocy.... Pytanie jechac czy odpuścic? Wiesz , nie bede płakać heheheh, no bo jak pojade i co godzine zmuszona bede dzwonic albo wracac z wywieszonym jezykiem to do dupy taki relaks...no i rodzina sie wykonczy poza tym(ale może przesadzam hmm? Odpowiedz Link
getdance Re: do... 30.04.13, 22:40 O fajnie . Poproszę o karty. Biorę udział w konkursie fotograficznym, moje zdjęcie przeszło do 2 etapu czy mam szanse na nagrodę w tym konkursie ? Jury wybierze dwa zdjęcia spośród tych, które przeszły do drugiego etapu. Pozdrawiam Odpowiedz Link