Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

19.05.13, 21:13
Dziewczyny proszę o postawienie wróżby partnerskiej dla mnie i mateusza jak sytuacja wygląda między nami ?

madziasmile
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Prośba o wróżbę 19.05.13, 22:21
      Jak wygląda sytuacja między Madzią a Mateuszem?
      Madzia/Mateusz

S Kobiety – Głupiec
      S Mężczyzny – Rycerz kijów

K/M
      Co w głowie
      Moc/Kapłanka

Co w sercu
      Król kijów/2 kijów

Co pokazuje na zewnątrz
      Umiarkowanie/Królowa mieczy

Co wnosi
      10 kielichów/6 kielichów

Czego oczekuje
      Kochankowie/10mieczy (As mieczy)

Co pomiędzy
      5 kijów

Przyszłość relacji
      Sąd, 3 denary, Paź mieczy
      Patrząc na Twoje karty myslę, że oczekujesz wejścia na nowa drogę życia. Powiedziałabym nawet, że każda z kart o tym mówi. Masz moc, swojego Króla kijów. Nie bardzo to jednak pokazujesz - Umiarkowanie, ale 10 kielichów na mojej karcie przedstawia młoda parę wychodzaca z kościoła i wiwatujacy na ich cześć tłum. Myślę, że oczekujesz jasnej deklaracji - Kochankowie.
      Mateusz nie ma - według mnie - aż tak pięknych kart. Do końca tez nie wiadomo co on tak naprawde mysli - Kapłanka. Na zewnatrz bywa często ostry w słowach. W gruncie rzeczy chciałby spokojnego życia rodzinnego. Najbardziej zadziwiły mnie 10 mieczy jako jego oczekiwanie, dobrałam Asa mieczy. Może on oczekuje radykalnego ciecia i po problemie?
      Przyszłośc relacji - po perturbacjach w 5 kijów - jawi sie przyjemnie - Sąd, wymagać będzie pracy i trzymania reki na pulsie - chyba Twojej reki wink

Druga wersja: Mateusz kogos ma i musi wybrać.

• magdalena.1230 Re: Prośba o wróżbę 19.05.13, 23:23
        Aniu świetna interpretacja , ja to taka zamknięta z dystansem dziewczyna a on taki uśpiony facet , którego tylko impuls ruszy do działania . Znajomość już nie nowa , bo znamy się od paru lat , ale jak brak'' laku'' to dobry i ''stary facet'' także ja przyglądam się i zastanawiam czy wchodzić jeszcze raz do tej samej ,narazie nic nie robię nie pokazuje swoich myśli .
        A chłopaczek to chyba już z kamizelką bezpieczeństwa do mnie podchodzi bo nie wie czego się może spodziewać po mnie ale i chyba po sobie .On to tak jak by czuł do mnie uraz
        10 mieczy (as mieczy ). Kochankowie wnoszę decyzję podjętą że narazie przyjażn tak jest dobrze .

Ps: wysłałam na pocztę podziękowanie kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka