magdalena.1230 19.05.13, 21:13 Dziewczyny proszę o postawienie wróżby partnerskiej dla mnie i mateusza jak sytuacja wygląda między nami ? madzia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna151sx Re: Prośba o wróżbę 19.05.13, 22:21 Jak wygląda sytuacja między Madzią a Mateuszem? Madzia/Mateusz S Kobiety – Głupiec S Mężczyzny – Rycerz kijów K/M Co w głowie Moc/Kapłanka Co w sercu Król kijów/2 kijów Co pokazuje na zewnątrz Umiarkowanie/Królowa mieczy Co wnosi 10 kielichów/6 kielichów Czego oczekuje Kochankowie/10mieczy (As mieczy) Co pomiędzy 5 kijów Przyszłość relacji Sąd, 3 denary, Paź mieczy Patrząc na Twoje karty myslę, że oczekujesz wejścia na nowa drogę życia. Powiedziałabym nawet, że każda z kart o tym mówi. Masz moc, swojego Króla kijów. Nie bardzo to jednak pokazujesz - Umiarkowanie, ale 10 kielichów na mojej karcie przedstawia młoda parę wychodzaca z kościoła i wiwatujacy na ich cześć tłum. Myślę, że oczekujesz jasnej deklaracji - Kochankowie. Mateusz nie ma - według mnie - aż tak pięknych kart. Do końca tez nie wiadomo co on tak naprawde mysli - Kapłanka. Na zewnatrz bywa często ostry w słowach. W gruncie rzeczy chciałby spokojnego życia rodzinnego. Najbardziej zadziwiły mnie 10 mieczy jako jego oczekiwanie, dobrałam Asa mieczy. Może on oczekuje radykalnego ciecia i po problemie? Przyszłośc relacji - po perturbacjach w 5 kijów - jawi sie przyjemnie - Sąd, wymagać będzie pracy i trzymania reki na pulsie - chyba Twojej reki Druga wersja: Mateusz kogos ma i musi wybrać. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Prośba o wróżbę 19.05.13, 23:23 Aniu świetna interpretacja , ja to taka zamknięta z dystansem dziewczyna a on taki uśpiony facet , którego tylko impuls ruszy do działania . Znajomość już nie nowa , bo znamy się od paru lat , ale jak brak'' laku'' to dobry i ''stary facet'' także ja przyglądam się i zastanawiam czy wchodzić jeszcze raz do tej samej ,narazie nic nie robię nie pokazuje swoich myśli . A chłopaczek to chyba już z kamizelką bezpieczeństwa do mnie podchodzi bo nie wie czego się może spodziewać po mnie ale i chyba po sobie .On to tak jak by czuł do mnie uraz 10 mieczy (as mieczy ). Kochankowie wnoszę decyzję podjętą że narazie przyjażn tak jest dobrze . Ps: wysłałam na pocztę podziękowanie Odpowiedz Link