10.06.13, 22:55
Było coś pomiędzy nami , ale nie mamy narazie kontaktu.
Jak się do mnie odniesie kiedy się znów spotkamy?
Wieża, Sprawiedliwość, 2 Puchary gwałtownie, coś sobie wyjaśnimy a może totalne zburzenie relacji ?
Czy jeszcze będzie coś między nami ? Księżyc
Obserwuj wątek
    • tityus Re: spotkanie 11.06.13, 17:30
      Hej. Napiszę tylko z Twojego postu po tym co podałaś, jak ja to widzę, ale z góry zaznaczam, że interpretacja kart może być subiektywna, zwłaszcza jeżeli chodzi o cudzy rozkład.
      Dlatego jeśli się uczysz, warto abyś sama indywidualnie znalazła kontakt z kartami.

Księżyc nigdy nie jest dobrą kartą w pytaniach o uczucia, ponieważ zapowiada aurę tajemniczości i to niekoniecznie w dobrym tonie. Ostrzega przed bujaniem głową w chmurach, iluzją. Traktuj tego człowieka takim, jakim jest. A nie takim, jakiego chciałabyś go zobaczyć, życie to nie kraina fantazji. Zwróć przede wszystkim uwagę, czy mówi prawdę, bo wokół zakreśla się kłamstwo. Niespełnione oczekiwania, ambicje.

Spotkać, to się na pewno spotkacie ( 2 pucharów ), a Sprawiedliwość oznacza kontynuację tej znajomości. Wieża jednak podkreśla, abyś nie liczyła na konkretny termin, bo możecie mieć problemy z dogadaniem się.
      Nie mierz górnolotnie, gdyż nie otrzymasz od tego mężczyzny tyle
      miłości i wsparcia, na ile tego oczekujesz. Samo spotkanie może okazać się nerwowe, ponieważ w nadchodzącym czasie dowiesz się czegoś, co zaburzy Twój dotychczasowy sposób postrzegania. Będziesz musiała pójść na kompromis, tylko czy on jest aż tyle wart?
      Zwróć uwagę na to, czy nie ma już przy nim innej kobiety, z którą mu się nie układa, a on szuka przy Tobie nowych wrażeń, pocieszenia.

Ta świeczka jeszcze się nie wypaliła, ale nie oczekuj, że wosk będzie topił się wiecznie...

Francis Violento
    • ma_ewa01 Re: spotkanie 13.06.13, 21:31
      Te.ż uważam , ze facet ma kogoś i ... albo sie o tym dowiesz, albo on Ci to po prostu zaproponuje...
      Msmile
      • magdalena.1230 Re: spotkanie 13.06.13, 22:14
        Carisa proszę przeczytaj regulamin i napisz swoją interpretację .
    • carisa277 Re: spotkanie 14.06.13, 00:21
      Bardzo dziekuje za interpretacje. Mi samej ciężko ocenić ponieważ emocjonalnie podchodze do tej sprawy. Kiedy widze wieże to mnie to niepokoi a 2 pucharów daje pewną nadzieje więc pytam doświadczonych. Ten mężczyzna nie jest sam , ale nie uklada im się i to jest dla mnie jasne. Mi to juz nawet nie chodzi o jakąś miłośc tylko zwykły romans , czy on to dalej pociągnie i czy coś jeszcze zaiskrzy pomiędzy namismile. Narazie sie nie zapowiada. Spotkac sie spotkamy (ten sam krąg znajomych). Z tym że faktycznie w tym momencie to już niewiadoma bo właśnie jak grom z jasnego nieba spadla na mnie propozycja pracy zagranicą smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka