Dodaj do ulubionych

Rozkłąd Droga na relację

08.07.13, 19:39
DROGA
To było 10 mieczy - mam za sobą taki trudniejszy okres ,za dużo spraw na głowie miałam .
To jest 6 kielichów Relacja bardzo fajna ,wracam myślami .
Mój następny krok 6 mieczy Chyba nie wytrzymam i skontaktuje się z nim .
Stoję tak w tej bramie szóstki mieczy i nie wiem czy zrobić krok dalej ,czy sobie odpuścić z tym chłopakiem. Z jego strony brak znaków życia ,brak sms z zapytaniem jak się bawiłam , więc ja również na razie nic nie piszę .
Co mi da 2 monet - Wahanie co dalej zrobić i analizowanie każdego wątku .
Wynik Głupiec [karty dołożone :paż kijów,10 kijów,7 mieczy , 3 miecze]
Widzę , że tutaj jedyne co mi pozostaje to uśmiechnięcie się z tego co było i potraktowanie tego jako nowego doświadczenia , nic poważnego .

:}
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Rozkłąd Droga na relację 10.07.13, 17:14
      6mieczy mowi,ze zmienisz kierunek to karta przejscia na inny wymiarsmile,glupiec juz informuje,ze otworzysz sie na inne relacje na nowesmile, 2 monet to takie zonglowanie swoimi myslami,ale tez mozliwosc wyboru ,dostosowanie sie do sytuacji ,elastycznosc!nei wiem jakie jest dokladnie pytanie,lecz ta 10mieczy mowi,ze nie ma juz co ratowac ,bo to zamkniety zwiaqzek ,bo o to chyba pytasz?glupiec oznacza tutaj nowa znajomosc ,swiezy kontaktwink
      • lukrusia Re: Rozkłąd Droga na relację 10.07.13, 21:00
        hanna1985 napisała:

> 6mieczy mowi,ze zmienisz kierunek to karta przejscia na inny wymiarsmile,glupiec j
        > uz informuje,ze otworzysz sie na inne relacje na nowesmile, 2 monet to takie zongl
        > owanie swoimi myslami,ale tez mozliwosc wyboru ,dostosowanie sie do sytuacji ,e
        > lastycznosc!nei wiem jakie jest dokladnie pytanie,lecz ta 10mieczy mowi,ze nie
        > ma juz co ratowac ,bo to zamkniety zwiaqzek ,bo o to chyba pytasz?glupiec oznac
        > za tutaj nowa znajomosc ,swiezy kontaktwink

Hanno dzięki za interpretację - Wiesz to jest nowa znajomość i tak jak piszesz zastanawiam się miedzy jednym panem (bardziej przyjacielem )a tym o którego zapytałam .
    • asia.33 Re: Rozkłąd Droga na relację 10.07.13, 20:27
      mam w tym rozkładzie problem z "głupcem' jako karta wynikiem
      wg mnie 10mieczy moze znaczyc dwojako : albo taki okres depresyjny za soba nawet albo druga mozliwosclicznych kontaktów-rozmów, sama piszesz ze raczej gorszy czas masz juz za soba
      teraz jestes w 6puch i tez ozna to interetowac riznie jako bycie w rodzinnej miejscowosci ale 5mieczy to jakis ruch, decyzje , kolejny etap, nie wiem czy nie wyjazd bo głupec moze pokazywac zupełnie nowy etap
      albo jak pisałam na poczatku druga wersja głupec moze wskazywac (jesli pytaąs konkretnie o relacje z kims) ze po jakims ochłodzeniu i Twoich podejrzeniach o odsuniecie , oddalenie (6mi) i niepewnosc, brak gruntu co do relacji(2monet) nastapi cos niespdziewnego bo głupiec jest spontaniczny i taki zaskakujacy tez
      dlatego ja tutaj pwiedziałabym sa dwie wersje
      • lukrusia Re: Rozkłąd Droga na relację 10.07.13, 21:03
        Asia33 dzięki za interpretację , to jest nowa znajomość i tak się powoli rozwija , pan jest nieśmiały albo wcale nie zainteresowany mną - trudno ocenić ? hm ;/ , ale coś tam z jego strony wychodzi jakiś kontakt .
        Ten bardziej gorszy okres mam już za sobą 10 mieczy oj dużo ''żarło a potem zdechło'' ;/
        • hanna1985 Re: Rozkłąd Droga na relację 11.07.13, 14:14
          6mieczy to karta brama,ale moge sie mylic co do ukladu tego!czekiamy na rozwiazanie smile
    • asia.33 Re: Rozkłąd Droga na relację 11.07.13, 14:25
      jeszcze dopisze, ze gdyby nie karty dolozone do Głupca czy raczej na głupca
      mzona by powiedziec ze fajnie ale tu jakies rozżalenie widac , chya o tego Pana chodzi
      rozczarowanie ze moze ma checi a nie robi nic , nie potrafi czy cos go przerasta
      mozesz poczuc sie tym jednakrozczrowna a nawet oszukana czy wykorzystana
      moze to za wielkie słowa ale jest karta 7mi i 3mi ...na zasadzie "a miałobyc tak pięknie"
      • magdalena.1230 Re: Rozkłąd Droga na relację 14.07.13, 23:05
        i jak się ułożyło z tym chłopakiem Lukrusiu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka