Dodaj do ulubionych

do zobaczenia :)

31.07.13, 20:46
Za godzinę wyjeżdżam. Planuję wrócić w połowie listopada. Jadę jak zawsze do mojego ukochanego (serio) landu - Baden-Wurttemberg smile
Na październik pojawia mi się jakiś król kijów (oby nie z przeszłości), Niemcem nie pogardzę wink A że jestem w 9 roku i nic się i tak nie utrzyma, to asem kijów też nie pogardzę big_grin
No to do zobaczenia za kwartał.

I dla was moja ostatnio ulubiona piosenka z tłumaczeniem:
Christina Stürmer - Millionen Lichter (miliony świateł)
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: do zobaczenia :) 31.07.13, 21:00
      Powodzenia naprawde !
      Trzymam kciuki
      Krol Kijów tez fajny moze byc , konkretny albo wlasnie cudzoziemiec
      ponoc Niemcy szanuja i doceniaja Polki nie wiem jak jest bo nie byłam nigdy dłuzej ale wiem od kolezanki Niemki, ze maja tz "wziecie " Polski bo maja gust , dbaja o siebie
      nie wiem jaki masz stosunek do byłego ae widok bylego na kolanach byłby chyba miłym widokiem smile
      w 9 roku ponoc dobrze znalezc cel na przyszosc i nowy choryzont juz tuz tuz
      przetrzyac 9 i juz jest z górki
      • magdalena.1230 Re: do zobaczenia :) 31.07.13, 22:00
        Dziewczyno to życzę spokojnego wyjazdu i szybkiego przyjazdu do Polski smile Czekamy na Ciebie na forum smile bużka
    • ma_ewa01 Re: do zobaczenia :) 31.07.13, 22:03
      Hejka, Madziu! Toć ja Ci tego Niemca dawno juz wróżyłamsmile.
      Na pewno się ułoży, zasługujesz na szczęście, miłośc i szacunek.
      Wpadaj czasem, pisz... może... może ... hm... udałoby się reaktywować Szkółkę w dawnym jej kształcie...
      Trzymam kciuki nieustająco i wysyłam dobrą energię i ciepełko
      Msmile
      • asia.33 propozycja dyplomatyczna 31.07.13, 23:16
        dziewczyny nie wiem jak to napisac ale moze wprost najlepiej

Krołowo Mieczy wracaj tutaj tu jest Twoje miejsce , dziewczyny Algaria , babowa , leda , tekla
        prosze wracajcie ,
        Moze to forum Krolowej Mieczy jest bardziej potrzebne i moze Wam tez ... ja nie jestem pepkiem swiata i nie chce byc powodem czy przyczyna nieporozumien, moze zrobcie to ze wzgledu na Krolowa Mieczy
        pozdrawiam , żegnajac sie jednoczesnie
        decyzje juz podjęłam - tak bedzie najlpeij
        • tekla.ja Re: propozycja dyplomatyczna 01.08.13, 06:22
          dziękuję, asia.33 za wyciągnięcie ręki..
          ale nas tu nie chcą, asia, dalej jestem tu zabanowana...
          i nie ty "winna" tylko julia, ktora potraktowala nas jak niesforne dzieci i do kąta postawila...
          poza tym - dobrze czuję sie na nowym forum, nikt nie dyscyplinuje, nie zabrania dyskusji, nawet ostrzejszych wink
          i widzę, ze magdalena korzysta z naszych pomysłów wink np. omawiając karty na pracę, czy Rycerza mieczy...i bardzo dobrze! warto korzystac z dobrych wzorcowwink
          powodzenia szkółce zyczesmile będę tu wpadacsmile
          • asia.33 Re: propozycja dyplomatyczna 01.08.13, 11:54
            teklo
            to nie jest wina Juli i Magdaleny absoluntnie nie
            jesli czyjas wogole to moja
            Julia i Magdalena robiły to co kazdy Admin powinien
            a czerpanie pomysłow ....coz ja tez tak czasami robie i nie tylko ja
            biore wine na siebie i niech tak to sie zakonczy bo tak naprawde nikt nie wie jak sie w takiej sytaucji zachowac
            a ja bede szczesliwa nadal bez Szkółki dla innych była ona inspiracja i czyms bardzo waznym
            motywacja do tego kroku była Krolowa Mieczy , ktora wydaje mi sie stała w rozkroku chcac byc i tu i u Was ....a to Jej forum, czulam tez ze ma jakis żal do mnie choc nie napsala mi nic wprost . Po co ma wybierac i z mojego powodu byc w niezrecznej sytaucji. Moj swiat sie nie zawali i słonce wzejdzie jak kazdego dnia , lubie pomagac ale pomagac czy byc wsparciem mozna tez w iny spoosb i na innych forach.

• tekla.ja Re: asia.33 01.08.13, 21:33
              było, minęlo...
              kto zawinił? kto niewinny? kto poszkodowany?
              a czy to wazne? toż to nie wojna, tylko szkółka wink
              i kazde forum cos daje, czegos uczy, nie warto okopywac się, ograniczac smile
              powodzenia, asia.33!
              • magdalena.1230 Do Tekla 01.08.13, 23:11
                Tekla powinnam usunąć twój wpis bo jesteś osobą zbanowana jeśli Ja tego nie zrobię to zrobi to druga adminka Julia .
                Nie wypisuj , że Kopiuje z waszego forum posty bo z tego co zauważyłam to np.: temat dotyczący : Karty Jakie Wybrać założony przeze mnie 5.lipca u was pojawił się temat o kartach w dniu 18 lipca więc nie pisz , że to ja kopiuje.

Piszesz , że kopiuję post o kartach z pracą od was , ale to wy kopiujecie bo jak zwróciłaś uwagę to Ja założyłam post Jakie karty tarota na pracę w dniu 29.lipca natomiast u ciebie pojawił się w dniu 1 sierpnia . Łatwo obliczyć kto po kim kopiuje , więc nie pisz że to Ja kopiuje z drugiego forum .
                • tekla.ja Re: ok 02.08.13, 07:29
                  nie denerwuj sie, nie krzycz (ten wytłuszczony druk!)
                  odpisałam tylko asi, bo czasami wpadam na szkółke, nie kryję się z tym smile, nie udaję, ze jest inaczejwink
                  asia wystąpiła z propozycją,wyrazilam swoje zdanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka