Dodaj do ulubionych

przyszlo nowe

25.09.13, 12:55
tak jakos po cichu. dlaczego?

no wiec zycze nowej wlascicielce forum wysokiego poziomu jaki wspolnie przez lata zostal wypracowany przez grupe pasjonatow, autorytetow i uczacych sie.
i zycze tez odpowiedzialnosci za slowa, prognozy i wrozby.

smile
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: przyszlo nowe 25.09.13, 13:49
      Przyszło nowe ? Dlaczego piszesz do mnie w sposób jak bym była rzeczą ?

Królowo Mieczy nie było cię przez jakiś dłuższy czas , Mgrodotka miała naprawdę dosyć i zaproponowała mi swoje stanowisko . Nie jestem tutaj taka ''nowa '' jak piszesz o mnie .
      • arrigo35 Re: przyszlo nowe 25.09.13, 14:23
        eeeee...akurat Qmieczy ma prawo tak pisać..i jeszcze bardziej tak cie potraktować...i dlaczego to powinnaś wiedzieć...na "stanowisku" jesteś./powiadasz???/. a no jej stanowisku wieloletnim a piastowała go godnie i efektywnie.... no .nie byle jak...nie byle jak...
        / gdyby królowa.mieczy nie zrezygnowała nie mogłabyś się ochotniczo załapać/
      • krolowa.mieczy Re: przyszlo nowe 25.09.13, 17:16
        Tak sie mowi po polsku: przyszlo (idzie) nowe, odchodzi stare. ten zwiazek frazeologiczny oznacza: nowy etap, nieznany etap (lub przeminiecie poprzedniego etapu).
        nie wytyknelam Ci nic, ale minimalne wysilenie myslenia i czytanie czegos wiecej niz wikipedii mogloby pomoc. niewiedza nie usprawiedliwia, Magdalena.
        zycze si jak najlepiej i mam nadzieje ze forumowicze i Ty bedziecie odpowiedzialne podchodzic do wlasnych slow i wrozb a nie zyczeniowo.
        nowy etap. po rostu: nowe.
        • magdalena.1230 Re: Dziękuję 25.09.13, 17:27
          Dziękuję arrigo i życzę aby te słowa do ciebie wróciły . Nie będę się ośmieszała wchodząc z konwersację z Tobą .
          • blue_kwiatuszek Re: Dziękuję 25.09.13, 18:08
            arriga ty się nie wgniataj bo magda rozwaliła patologię już nie pamiętasz jak się babki pożarły na forum - zasługuje na to stanowisko dziewczyna , królowo zrezygnowałaś z bycia kierowniczką to nie wyładowuj się teraz na niej bo dziewczyna jest mądra i sam fakt , że poskromiła ostatni konflikt i największe krzykaczki rozgoniła to już sukces.
            • krolowa.mieczy Re: Dziękuję 25.09.13, 20:01
              sukces forum jest wtedy gdy ludzie maja cos do powiedzenia i chca bywac i wracac po wiecej. sukces wlasciciela jest wtedy gdy widac jego ingerencje jak najrzadziej, bo samo sie toczy. wreszcie sukces jest wtedy gdy dyskusje sa burzliwe i brak zastojow. a sukces forum tematycznego jakim jest szkolka to istnienie na nim ludzi ktorzy "wiedza wiecej" czyli wtajemniczonych, wiedzacych o czym mowia, znajacych sie porzadnie na rzeczy, ktorzy wyznaczaja kierunek i nie kreca sie w kolko.
              o sukcesie Magdaleny mozesz powiedziec dopiero wtedy gdy zyska znow druga gwiazdke jak za mojej kadencji i nie straci tej jedynej ktora teraz ma. i gdy powyzsze stanie sie faktem. czego jej szczerze zycze.
              a to czy poskromila krzykaczki, jak to ujelas, to zaden sukces. to gwozdz do trumny.
              A moja przygoda z tym forum sie zakonczyla bo tak chcialam, a nie musialam (ze uprzedze zarzuty o "zazdrosci").
              • blue_kwiatuszek Re: Dziękuję 25.09.13, 20:47
                Właśnie gdy ludzie mają coś do powiedzenia i chca bywać i wracać na forum a te pryncypałki bardzo dobrze że zostały wywalone bo obrażały innych ponazywały'' ciepłą cipke'' ,i wtedy jak sobie przypominasz nie zareagowałaś jak byłaś adminką więc nie pisz że masz 2 gwiazdki chyba w oczach :0
          • arrigo35 Re: Dziękuję 25.09.13, 20:50
            Nie rozumiem co ma wrócić do mnie ????Nie rozśmieszaj mnie madziu,masz złość za mój komentarz na twoim blogu?czyżby nie był prawdziwy?
            Czytałaś bloga QMieczy?
            To zobacz jak blog powinien wyglądać.
            Napisałem tu posta z szacunku dla królowej.,bo korzeni się nie odcina, a wy zapomniałyście ze fundamenty i korzenie są bardzo ważne i ganiacie z tą szabelką jak Rycerz Mieczy- ciąć,gromić,banować ,wywalać!
            Siedzicie na gałęzi ale nie wiecie jakiego drzewa????zresztą i tak ta gałąź niedługo runie i za waszą przyczyna.

madziu gratuluje znajomości kart.powalił mnie opis Gwiazdy...tak dalej, co za głębia.

blu kwiatuszku,opamiętaj się,co za słownictwo wyszukane..
            blu kwiatuszku,zmień nick,kwiatuszki pachną a ty je obrażasz, bo ty..

I żeby była sprawa jasna,to ja już z wami nie chce rozmawiać,temat wyczerpałem.zegnam.
            • magdalena.1230 Re: Dziękuję 25.09.13, 20:59
              arrigo nie życzę sobie , abyś mnie obrażała na forum , na blogu i wysyłała e-maili pod moim kierunkiem obraźliwych .
              Piszesz , że Rycerz Mieczy to Ja , ale na jakiej podstawie takie zarzuty mi stawiasz , proszę przeczytaj ten post i zanalizuj jakich Ty a jakich Ja słów używamy wobec siebie .

Nie życzę sobie , abyście rozkręcały na nowo konflikt , Ja nie wchodzę na Wasze nowe Forum i i nie obrażam tam nikogo więc proszę o zachowanie visa vis szacunku nie tylko do mnie , ale i do innych uczestników Forum , którzy na to zasługują .
              • arrigo35 Re: Dziękuję 25.09.13, 21:05
                demotywatory.pl/4211945/and;Madremu-wystarcza-dwa-slowa
                • magdalena.1230 do arrigo 25.09.13, 21:17
                  Bardzo ładfny obrazek Pryncypale potraktuję jako komplement smile
                  a co do ciebie to cham wyszedł ze wsi ale wieś z niego nie wyszła !
                  • blue_kwiatuszek Re: do arrigo 25.09.13, 21:30
                    magda a może wskoczymy z awanturką na drugie forum ? co ty na to ? tak ładnie tu arriwka podskakuje to jej tam zrobimy zupkę he ?
                    • lukrusia Re: do arrigo 26.09.13, 12:08
                      Cieszę się , że forum odżyło , pod nową przewodniczką ,chociaż bez osób które lubię , tak naprawdę to szkoda mi , że dziewczyny się tak pokłóciły asia 33 algaria i tłum innych osób , które dołączyły póżniej .Wszyscy się na magde i julke rzuciły a tak naprawdę mogły między sobą to wyjaśnić na mailu a tak to rozwaliły całe forum . Trzymam kciuki , że magde , która podjeła się tego trudu bo można powiedzieć , że zaczyna od początku . asia sobie poszła a inne pokazują fochy ehhh jak tu rządzić w takim towarzystwie .
                      magda i julka możecie na mnie liczyć
    • ma_ewa01 Re: przyszlo nowe 27.09.13, 07:33
      Hejka, Madzia- gratuluję, zyczę spokoju na forum i trzymam kciuki. Trochę się ludziska pofrustrowały i muszą to gdzieś wylaćsmile. Nie daj się , Madzia wkręcićsmile
      Powodzenia wszystkim, a gotującym się - spokoju wewnętrznego i poukładania w głowie.
      Będę zaglądać, jak czasu stanie
      Msmile
      • magdalena.1230 Re:dziękuję ma ewa 27.09.13, 12:03
        ma ewa dziękuję za ciepłe słowa bużka kiss

> Będę zaglądać, jak czasu stanie
        > Msmile

Trzymam za słowo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka