Dodaj do ulubionych

Prośba o rozkład

30.03.14, 13:33
Witam,
miałem ostatnio problem z byłą partnerką, szczegóły w temacie - forum.gazeta.pl/forum/w,46867,149853126,149853126,prosba_o_pomoc.html

Zaistniały nowe okoliczności - mianowicie jestem w naszym rodzinnym mieście i wziąłem udział w biegu, w którym ona też brała udział - ucieszyła się że mnie zobaczyła, wróciliśmy razem do domów rozmawiając i śmiejąc się, po czym złapaliśmy kumpelski kontakt.

Dziś rano gdy się obudziłem miałem smsa od znajomego, wysłanego o 2 w nocy, który pisał do mnie, że jedzie ją odebrać z miasta, bo jej koleżanki się o nią boją i nie chcą jej puścić samej.
Przeraziłem się i podjechałem do niej prosząc o wyjście, przedstawiłem sytuację i że się o nią bardzo martwiłem i chciałem sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Rozwścieczyła się strasznie, zaczęła krzyczeć, że mogłem napisać smsa i że ona ma teraz imprezę rodzinną i powtarzała "Łukasz to jest koniec!"

Proszę bardzo którejś z Was, dobrych osób o postawienie rozkładu co jest w tych okolicznościach - czy to jej wybuch złości, czy będzie dobrze i jaki ma stosunek do mnie, czy jest jakaś szansa na odratowanie tego - po jednym dniu triumfu przyszedł dzień porażki.

Dziękuję bardzo i ze zniecierpliwieniem czekam na odpowiedź...
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Prośba o rozkład 30.03.14, 20:24
      można wróżyć , wymagana ilość postów smile
    • araksol23 Re: Prośba o rozkład 30.03.14, 23:35
      No więc tak układ jest niejednoznaczny bo wyszły karty i rozstania i nowej drogi, ale też karty fascynacji ,przyjaźni i związku a nawet małżeństwa. To mogą być Twoje emocje i stąd ten galimatias w kartach. Więc albo to Twoje projekcje albo poznasz kogoś nowego i zapomnisz o dawnej sympatii a uczucie zmieni się w przyjaźń. Możliwe też, że dziewczyna kogo już ma. Nie lubię stawiać kart gdy emocje buzują...
      • sodr Re: Prośba o rozkład 31.03.14, 10:57
        araksol23 napisał(a):

> No więc tak układ jest niejednoznaczny bo wyszły karty i rozstania i nowej drog
        > i, ale też karty fascynacji ,przyjaźni i związku a nawet małżeństwa. To mogą by
        > ć Twoje emocje i stąd ten galimatias w kartach. Więc albo to Twoje projekcje al
        > bo poznasz kogoś nowego i zapomnisz o dawnej sympatii a uczucie zmieni się w pr
        > zyjaźń. Możliwe też, że dziewczyna kogo już ma. Nie lubię stawiać kart gdy emoc
        > je buzują...

No właśnie zwierzyła się mojemy przyjacielowi, że jak mnie zobaczyła w sobotę, to serce jej się rozgrzało i jedna jej strona mnie kocha na zabój, a druga nienawidzi, więc pewnie jest rozdarta.
        • araksol23 Re: Prośba o rozkład 31.03.14, 12:45
          Postawię Ci jeszcze raz wieczorem, żeby uściślić...
          • sodr Re: Prośba o rozkład 31.03.14, 13:13
            Dziękuję
        • misboaa Re: 31.03.14, 13:28
          Łukasz, ale w niedzielę zdarzyło się coś innego i to też jest ważne, a nie chcesz tego zauważyć.
          Nie możesz wyjść z Diabła i to cię tak męczy. Nie kręć się w kółko, nie wróż wciąż i wciąż bo to przestaje mieć sens. Za moment dostaniesz taką wróżbę jakiej "oczekujesz" tylko do czego to cię doprowadzi???
          Nie potrafiłeś wykorzystać szansy jaką mógł przynieść ze sobą As Denarów. Zrozumiałe, on jest "tylko" szansą którą stłumiają potężniejsze karty z całej gamy Wielkich Arkan, w tym te najmocniejsze dla emocji.
          Spójrz PRAWDZIE w oczy - PAPIEŻ!!!
          Skup się na uwolnieniu z "obsesji" - Diabeł. Idź własną drogą, sam - Pustelnik.
          Nie ma dla ciebie w tym momencie lepszego rozwiązania. Kolejne wróżby niczego już nie zmienią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka