Dodaj do ulubionych

Pytanie do Admina

09.05.11, 21:47
Dlaczego zostało usunięte moje ostrzeżenie przed złodziejami z Dolcana, wszak we wstępie do forum napisano, iż jest ono m.in. po to aby dzielić się swymi bolączkami i kłopotami? Czyżby cenzura tych, którzy potrafią nazwać rzeczy po imieniu?
Obserwuj wątek
    • arek-zabki Re: Pytanie do Admina 09.06.11, 17:26
      Proszę Państwa.
      Wątek umieszczony na forum pod nazwą: "UWAGA NA Z........ I O....... ZWANYCH DOLCANEM!!!!!" umieszczony przez użytkownika " caleb667" został usunięty z powodu pisma które otrzymałem od prezesa firmy Dolcan, który powołując się na punkt: 1, 4 oraz 12, Regulaminu Forum Prywatnego Gazeta.pl:
      forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1621261.html
      Zażądał usunięcia w/w wątku, w myśl przepisów z art: art. 212 §1 Kodeksu Karnego (sankcjonującego czyn zniesławienia).
      Pan Prezes twierdzi że:
      "Zarzuty oszustwa oraz kradzieży, regulowane odpowiednimi przepisami Kodeksu
      karnego, w żadnym wypadku nie znajdują zasłosowania w odniesieniu do treści
      wypowiedzi użytkownika caleb667 na temat Spółki i jej pracowników. Ferowane przez
      użytkownika caleb667 zarzuty, wbrew powszechnie obowiązującej zasadzie domniemania
      niewinności - niepotwierdzone prawomocnym orzeczeniem sądu, naruszają dobre imię Spółki i naraża ją na utratę zaufania potrzebnego dla funkcjonowania na rynku
      deweloperskim, a w konsekwencji wymierne straty finansowe.
      Zgodnie z odesłaniem punktu 1. Regulaminu Forum Prywatnego Gazeta.pl każdy z
      użytkowników Forum zobowiązany jest do przestrzegania zarówno treści postanowień
      Regulaminu Forum Prywatnego Gazeta.pl jak i Regulaminu Forum Gazeta.pl."

W związku z czym wątek w/w musiał zostać usunięty.
      Pismo Pana Prezesa w pełnej treści mogę państwu w wyjątkowych przypadkach, przesłać na maila gazetowego, po wcześniejszym wysłaniu na mojego maila zapytania w tej sprawie.

Pozdrawiam:
      Admin.
      • caleb667 Re: Pytanie do Admina 10.06.11, 09:25
        Rozumiem Pana i nie mam pretensji. Nie chciałbym aby z mojej winy zamknięto to forum, które ma służyć wszystkim zainteresowanym a nie tylko jednej osobie. Pozostaje mi tylko wyrazić ubolewanie z tego powodu. Co do pisma "developera budującego z pasją", jaka jest jakość usług i relacji z klientem "dewelopera budującego z pasją" nie muszę wszystkich czytających to forum przekonywać. Sądzę, iż większość z Państwa (jeśli nie wszyscy) mają już w tym temacie od dawna wyrobioną opinię.
    • caleb667 Re: Pytanie do Admina 10.06.11, 11:11
      Niech Pan również usunie mój pierwszy post z tego wątku bo znowu będą Pana nękać pismami. Całe szczęście, że jeśli ktoś potrafi się dobrze posługiwać mową pisaną można nazwać rzeczy po imieniu w taki sposób, że nikt nie będzie w stanie zakneblować ust.

Pozdrawiam

Caleb667

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka