Dodaj do ulubionych

Ksiézyc-praca

04.04.14, 14:33
Witam forumowiczów! Pol roku temu na pytanie :w jakiej dziedzinie szukac pracy tutaj w Uk wylosowalam karte Ksiézyc, chwytam karty dzis i znow Ksiezyc, podpowiedzcie mi z czym Wam sie kojarzy? Losowalam tylko z AW, dla chetnych wrozba zwrotnawink za pomoc!
Obserwuj wątek
    • 2joana Re: Ksiézyc-praca 04.04.14, 17:14
      W kwestii zawodowej ta karta kojarzy mi się z twórczością, czyli coś może dla dusz artystów...w szerokim słowa znaczeniu.Może pisarstwo? czyli praca gdzieś w wydawnictwie? Księżyc to taka karta marzeń, iluzji, rozmyślania takiego oderwanego od rzeczywistości, wyobrażeń.Jednym słowem - wrażliwość.No ale może się mylę więc niech się może wypowiedzą inni na ten temat , bo ja dopiero uczę się smile
    • blue_kwiatuszek Re: Ksiézyc-praca 04.04.14, 20:30
      Ksieżyc to praca , ale też taka - nieformalna -możesz sprzedawać ubrania, kosmetyki co tam lubisz . To też praca fotograficzna często księżyc mi to pokazuje zdjęcia panoramy miast, przy zachodzie smile
      • hanna1985 Re: Ksiézyc-praca 04.04.14, 20:47
        dziekuje za podpowiedzi, chodzi tutaj byc moze o tarotasmile mam tez dar jasnoslyszenia i tak naprawde od 2 lat nie pomagam w tek kwesii i czuje, ze sie dusze i musze cos zrobic,bo sie udusze! Kocham pomagac, a tarot daje mi taka szanse, ale czy to moze byc tez dom starcow? Praca w takim oto miejscu? Chociaz tak naprawde marze o gabinecie wrozki i pomaganiu poprzez prace!
        • blue_kwiatuszek Re: Ksiézyc-praca 04.04.14, 20:57
          a wiesz , że też mi to przechodziło przez myśli o włąśnie takim psychologicznym podejściu do ludzi przez wróżby - słuchaj wiesz co nasza magda szuka administratorów to by ci pomogło w przyszłości w poszukaniu pracy nawet na jakimś portalu kosmica bo tam pytają czy masz doświadczenie jak się zgodzi magda czy julka to będzie fajnie masz spore szanse i widzisz przez internet możesz pracować i wystawiać płatne wróżby czy nawet na allegro .
          • blue_kwiatuszek Re: Ksiézyc-praca 04.04.14, 20:58
            ja za tobą napiszę do dziewczyn jak chcesz ?
            • hanna1985 Re: Ksiézyc-praca 04.04.14, 21:06
              o Aniele wink milo! Musze cos zaczác robic w tym kierunku! Super dziekuje!
    • misboaa Re: Ksiézyc-praca 05.04.14, 09:18
      hanna1985 napisała:

> Witam forumowiczów! Pol roku temu na pytanie :w jakiej dziedzinie szukac pracy
      > tutaj w Uk wylosowalam karte Ksiézyc, chwytam karty dzis i znow Ksiezyc,

Jeżeli odpada twórcza i medialna strona Księżyca bo tego nie czujesz to praca z ludźmi starszymi jak najbardziej, ale np.: chorymi na Alzhaimera lub inne ośrodki dla zaburzonych umysłowo (również dzieci) oraz wszelkie ośrodki rehabilitacji, hipoterapii itp., a także schroniska dla zwierząt lub zoo. Dzięki takiej pracy możesz poświęcić się swojemu hobby i poczuć się spełniona.
      • hanna1985 Re: Ksiézyc-praca 05.04.14, 12:29
        Dziekuje Wam za podpowiedzi! Czekalam na misboa smile jets tutaj dom starcow, pracowala w nim moja mama i zna menedzerke, wiec szansa jest duza, czuje od pewnego czasu jak energia mnie zmusza do zmiany pracy, takie parcie mocne! Dam znac co i jak !
        • misboaa Re: Ksiézyc-praca 05.04.14, 23:25
          hanna1985 napisała:

> Dziekuje Wam za podpowiedzi! Czekalam na misboa smile jets tutaj dom starcow, prac
          > owala w nim moja mama i zna menedzerke, wiec szansa jest duza, czuje od pewnego
          > czasu jak energia mnie zmusza do zmiany pracy, takie parcie mocne! Dam znac co
          > i jak !

Miło mi smile
          Jedno drugiego nie wyklucza, wszak to Księżyc smile Myślenie jedynie o spełnieniu może być złudne. Z łatwością pogodziła byś pracę zawodową ze starszymi osobami i wróżenie po godzinach. Z czasem któryś z talentów rozwinął by się bardziej smile Jak nie to to to!
          To przecież Księżyc big_grin
      • hanna1985 Re: Ksiézyc-praca 05.04.14, 12:42
        Z wrozenia narazie nie utrzymam sie tutaj, wiec musze miec staly dochod, jestem numerologiczna jedynka, spod znaku ryb i jesli nie pomagam, to czuje,ze zycie traci sens! Gdybym nie miala meza pewnie wyjechalabym do Afryki na misje! Takie mam skryte marzenia. Robie wizytowki i zaczynam wrozyc! Ulge czuje i radosc, ale tez ukojenie duszy jak tu wchodze na forum! Dzieki babeczkismile jesli cos w zamian chcecie to piszcie prosze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka