ttwist 16.07.14, 16:50 pytam 3 karty o to czy rozwod jest dobrym dla mnie rozwiazaniem. otrzymuje : Kaplan, Kolo fortuny, Kaplanka...JAK TO ZROZUMIEC? ???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanna1985 Re: SOS 16.07.14, 19:06 Kaplan moze oznaczac Twoje malzenstwo, Kolo Fortuny zmiane, przewrot w zyciu, Kaplanka to Kobieta madra i spelniona, klucz do pomyslnosci, bezpieczenstwa, spokoju ducha. Ja tak to widze. Suma kart to Gwiazda, nowe zycie da egzystencje w spokoju w zgodzie ze swoim wnetrzem. Nie przyjdzie od razu to ukojenie, ale to dobry wybor! Tak karty pokazaly wynik? Odpowiedz Link
ttwist Re: SOS 16.07.14, 19:38 to pozytywny rozklad wiec rzeczywiscie potwierdza ze rozwod to zmiana na lepsze? czy dobrze rozumiem? Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: SOS 16.07.14, 22:15 Ttwist zapominasz o własnej interpetacji ! Odsyłam do Regulaminu Szkółki . Jesteśmy tutaj aby się uczyć , pomagać w nauce tarota dodaj własną interpretację. Odpowiedz Link
ttwist Re: SOS 16.07.14, 23:06 PRZEPRASZAM...MOJA INTERPRETACJA BYLA RACZEJ ODESLANIEM DO ROZSADKU I BLOKOWANIEM EMOCJI WOBEC ZACHODZACYCH ZMIAN, CZYLI PRZEPOWIEDNIA WSKAZUJACA RACZEJ PRZECIWNY KIERUNEK...POZYJEMY I ZOBACZYMY, ALE BYLAM DOSC ZDUMIONA TAKIM ROZKLADEM KAPLANSKIM Odpowiedz Link
exiled.angel Re: SOS 17.07.14, 09:18 Taka pora może mówić o kontaktowaniu się tylko i wyłączenie przez adwokatów, koło to jest zmiana, brak kontroli nad rozwojem wypadków! nie wiem czy użyłaś tylko wa wtedy sytuacja nie musi wyglądać tak źle, ale koło oznacza zaskakujące zmiany czyli raczej w niepożądanym kierunku coś czego w ogóle osoba nie brała pod uwagę. Nie zgodzę się jednak z tym, że kapłanka jest spełniona, u mnie jest dokładnie na odwrót, ona nawet nie ma komu się poskarżyć w przeciwieństwie do królowej puch która użala się nad sobą... Odpowiedz Link