Dodaj do ulubionych

czy Pustelnik mysli o kims?

15.02.15, 23:47
Witajcie

kilka razy wyszedl mi Pustelnik gdy pytalam sie czy Ktos mysli o mnie,albo o kims. Czy wg Was Pustelnik ma wazniejsze spraawy do przemyslenie,dlatego sie oddala zeby pokontemplowac, czy moze i Pustelnik mysli czasami o innych ludziach i relacjach z nimi? tak generalnie, jakie Wasze doswiadczenie?
Dziekuje za jakakolwiek informacje!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: czy Pustelnik mysli o kims? 16.02.15, 09:17
      Pustelnik przede wszystkim mysli smile Co i jak mysli zalezy od kart obok.
      • beata25_84 Re: czy Pustelnik mysli o kims? 16.02.15, 10:08
        Cóż Pustelnik to karta wycofania w głąb siebie,odcieńcia się od życia towrzyskiego, potrzeba czasu dla siebie. Nie tyle jednak skupienie się wyłącznie na swoich sprawach ile właśnie jakieś przemyślenia na temat swojego życia, więc mogą to być rónież refleksje na temat kontaktów z innymi.
    • coill Re: czy Pustelnik mysli o kims? 16.02.15, 12:43
      Czy myśli o kimś?
      Gdy o to pytasz, pustelnik myśli ale czymś innym. O nas też myśli, ale inne sprawy są ważniejsze.To analizator, ale w pytaniach damsko męskich lubi pokazywać się, gdy jak sama dobrze ujęłaś ma ważniejsze sprawy do przemyśleniasmile Wazniejsze niz my. I to jest takie oddalanie. Kiedy miałam chłopaków za młodu(hehe) i wychodził im pustelnik to zawsze odsuwali się ode mnie, nieraz odchodzili. Dlatego w razie czego pamiętaj, aby Pustelnika nie gonić nie dusić jak się gdzieś tam pochował.

A co myśli "o kimś"? Czyli że ma kogoś za Pustelnika tak?
      to podobnie, że ktoś jest myślicielem ,dojrzały, oczytany moze, ale ma tendencję do odsuwania się od społeczenstwa, zamykania w sobie, tajemniczy.

kluwka napisała:

> Witajcie
      >
      > kilka razy wyszedl mi Pustelnik gdy pytalam sie czy Ktos mysli o mnie,albo o ki
      > ms. Czy wg Was Pustelnik ma wazniejsze spraawy do przemyslenie,dlatego sie odda
      > la zeby pokontemplowac, czy moze i Pustelnik mysli czasami o innych ludziach i
      > relacjach z nimi? tak generalnie, jakie Wasze doswiadczenie?
      > Dziekuje za jakakolwiek informacje!
      > pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka