Dodaj do ulubionych

Proszę - o wróżbę na pracę

20.02.15, 22:12
Witam , Bardzo proszę o wróżbę o pracę Czy znajdę pracę do marca ?
Szukam stażu lub pracy proszę o wróżbę , w zamian postawię karty , mam też pyszny przepis na ciacho smile do wyboru smile

Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Proszę - o wróżbę na pracę 22.02.15, 02:47
      Kwiatuszku jeśli ktoś się wczesniej nie zgłosi, to będę w stanie powrózyć Ci w przeciągu tygodnia. Nie wiem jak sprawa jest pilna. Możliwe że dałabym radę jutro późnym wieczorem, ale nie jestem pewna, dlatego asekuracyjnie piszę,że w ciągu najbliższego tygodnia. Wróżyła bym z rozkładu krzyż celtycki.
      O ile nikt wczesniej się nie zgłosi, to daj znać czy chcesz,żeby Ci powróźyć i jesteś w stanie poczekać na wrózbę (postarałabym się oczywiście jak najszybciej). Teraz niestety jestem już zbyt śpiąca,żeby brać się za karty.
    • beata25_84 Re: Proszę - o wróżbę na pracę 23.02.15, 00:37
      Ponieważ do marca zostało już niewiele czasu, to postanowiłam zadać następpujące pytanie:
      Czy Kwiatuszek znajdzie do końca marca pracę?
      Rozkład: Krzyż celtycki, AW + AM, karty proste i odwrócone

1. Atmosfera otaczająca pytanie - Giermek mieczy - odwrócona
      Czujesz się rozczarowana sprawami finansowymi i zawodowymi, jesteś tym bardzo zdołowana, otoczenie wywiera bardzo silny wpływ na Ciebie, a to Cię przeciąża.

2. Co się na to nakłada- przeszkadza lub pomaga - Król mieczy - prosty
      Myślę,że w rozwiązaniu problemu pomocny będzie męzczyzna z ciemnymi włosami. U Jaśniak w wypadku problemów finansowych lub zawodowych, król mieczy oznacza szybkie ich zakończenie, a nawet znaczną poprawę. W Twoim przypadku być może to będzie Twój przyszły szef lub np.osoba która poleci Cię do pracy.

3. Co za Tobą - 10 mieczy - odwrócona
      Największe zmartwienia, problemy i smutek są już za Tobą. Ostatnie ciosy już padły.

4. Co przed Tobą - Gwiazda - odwrócona
      Myślę,że sama sobie możesz nie poradzić z tym problemem, będziesz szukała pomocy. Dla Ciebie np.mechanizmy rekrutacji są nie do dostrzeżenia, może brakuje Ci wiedzy w danej branży.
      Karta ta też ostrzega przed ogromnym pesymizmem, zmęczeniem trudną sytuacją. Warto,żebyś wyciszyła i uporządkowała swoje emocje, nie traciła wiary w siebie.

5. Co może, ale nie musi się stać- 7 mieczy - prosta
      Będziesz starała użyć sprytu,żeby ominąć nieprzyjemności, będzie to jednak szło nieporadnie. Warto,żebyś poszukała nowych rozwiązań swojego problemu, bo stare sposoby w tej sytuacji zawiodą.
      Być może zyski będą mniejsze, nastąpią jakieś niewygody (część mieczy uda Ci się wynieść,ale część pogubisz, w dodatku te co niesiesz będą Ci uwierać).
      Uważaj,żeby ktoś Cię nie oszukał, sama też działaj uczciwie, ale kieruj się sprytem, bo bezpośrednia konfrontacja byłaby zgubna. Działaj dyplomatycznie.

6. Co stanie się w najbliższym czasie - 7 buław - prosta
      Będziesz miała sporo obaw, czuła się zagrożona, ale tak naprawdę nic Ci nie grozi. Możliwe,że będziesz walczyć z innymi kandydatami o stanowisko. Karta mówi,żeby wytrwale dążyć do celu. Twoja pozycja jest bardzo silna.

7. Twoje wewnętrzne obawy, które posiadasz lub będziesz posiadać w najbliższym czasie - 5 Monet - prosta
      Czujesz się zdołowana, sfrustrowana, nie dostrzegasz szans, które są w Twoim zasięgu. Powinnaś zerwać ze stagnacją i odważnie szukać możliwości,których przez obecny stan emocjonalny nie dostrzegasz, a wtedy wyjdziesz z dołka finansowego.

8. Wpływ otoczenia - 10 Kielichów - odwrócona
      Brak harmonii z otoczeniem. Mam wrażenie,ze masz jakieś problemy z rodziną.Nie masz wsparcia od rodziny/partnera.

9. Twoje możliwości - Pustelnik - odwrócona
      Czujesz się smotna,odrzucona, w wyniku trudów życia odizoloałaś się. To niestety ogranicza Twoje możliwości działania.

10. Odpowiedz na pytanie - 3 Kielichów - prosta
      Sukces,radość - do końca marca powinnaś znaleźć pracę. smile

Karty dociągnięte:
      11. Czy będzie to pierwsza połowa marca - 3 buław - odwrócone
      Raczej będziesz musiała trochę dłużej poczekać na zatrudnienie.

12. Czy będzie to druga połowa marca - 2 mieczy - prosta
      Jest to karta podejmowania trudnych decyzji, więc myślę,że właśnie w drugiej połowie marca wszystko się rozstrzygnie. Biorąc pod uwagę kartę nr 10 wtedy właśnie dostaniesz pracę.

Kwiatuszku pracę dostaniesz, ale martwi mnie Twój obecny stan emocjonalny, który wydziera się z kart na każdym kroku. Naprawdę powinnaś zadbać o relaks, skupić się tylko na najważniejszych problemach, a reszte odstawić na później, ustalić konstruktywny plan działania i trochę mniej przejmować się utyskiwaniem rodziny, ale jednocześnie nie uciekać w głąb siebie, tylko starać się podtrzymać relacje. Myśl logicznie, działaj konstruktynie i staraj się ograniczyć frustracje, rozpacz,zwątpienie.
    • beata25_84 Re: Proszę - o wróżbę na pracę 23.02.15, 00:44
      Kwiatuszku w ramach zapłaty może być wrózba. smile
      Chciałabym się dowiedzieć, czy kiedyś, w przyszłości będę zarabiać na wróżbach tarotowych i jeśli tak, to za ile lat może to nastąpić.
      • blue_kwiatuszek Re: Proszę - o wróżbę na pracę 28.02.15, 23:14
        Beata dobrze powróżę .
        • beata25_84 Re: Proszę - o wróżbę na pracę 01.03.15, 17:54
          OK, dzięki smile Napisz też proszę jak się z Twoją pracą potoczyło.smile
      • blue_kwiatuszek Re: Proszę - o wróżbę na pracę 13.03.15, 01:03
        Wróżba na wróżby tarota :

Na czym się skupić powinna beata25_ Koło Fortuny

Koło Fortuny jest tym co nas napędza do działania. pasja twórcza , zainteresowania twoje są na dobrej drodze , ale to wszystko jest co jakiś czas odrywane przez okoliczności niezależne od ciebie nie potrafisz skupić swojej energii uwagi na jednej sprawie pogłębiać tematu.
        Koło Fotruny znaczy , że jest ci to pisane , ale dużo tutaj od ciebie zależy jak wykorzystasz tą umiejętności /talent .

To teraz czuje Rycerz Buław

Energia cię rozpiera , już chciała byś działać , masz do tego smykałkę beatko , ale musisz to rozwinąć ,oglądaj ezoteryczne programy , pisz bloga np , zobacz jak cię ludzie oceniają i to jak ty na to reagujesz bo koło foruny potrafi nas skierować z toru niezależnie do naszej silnej woli po prostu czasami ktoś potrafi silniej zareagować a my nie potrafimy poradzić sobie i mamy drobne wpadki , które niektórych załamują a innych potrafią podbudować.

Na to zwrócić uwagę 4 Kielichy
        Masz duże chęci , ale nie wiesz jak to wszystko wykorzystać w jednym kierunku aby ruszyło . Tworzysz filmy w głowie nakręcasz się a i tak nic z tego wychodzi bo przez takie stany tylko spowalniasz swój rozwój osobisty .
        Ostatnio oglądałam program pana Rodina i mówił , że będzie zapraszał chętne osoby do siebie na wróżby to znaczy , że jeżeli miała byś chęci o odwagę to mogła byś spróbować sił swoich u niego w programie , mówił , żeby się w tej sprawie kontaktować . Drugi punkt to zapisuj karty co oznaczają jakie osoby charaktery , wygląd kudzi pokazują co czujesz gdy wizualizujesz sobie kartę , załóż bloga , stawiaj darmowe wróżby co jakiś czas zobaczysz jak ludzie będą reagować. My tutaj będziemy wspierać !! możesz liczyć .

Posumowująca karta 2 Monet
        Możliwości są do wróżenia , jeszcze musisz trochę włożyć w to pracy Gwiazda/Gwiazda - to robić czytać z gwiazd :] tak ezoterycznie żartuję sobie , ale rozumiesz gwiazda wnosi nadzieję daje możliwości na spełnienia celu tylko musisz pracować nad tym , a Głupiec to nowa droga , w każdym razie podsumowująca karta to 2 monet będzie to jeśli tylko będziesz chciała twoja praca dodatkowa = dosyć często pokazuje mi 2 monet pracę o dzieło lub na pół etatu .

Napisz co myślisz o tym jutro jeszcze dopiszę coś bo padam zupełnie a mam jeszcze parę kart do tego rozkładu dodać
        • beata25_84 Odp. .na wróżbę - zapłatę 13.03.15, 13:24
          W samo sedno trafiłaś,że mam wiele różnych zainteresowań i tak czasami trochę z kwiatka na kwiatek skacze, bo oczywiście czasu na wszystko brakuje. Czasami mam też tak, że na pewien czas potrafię się czymś znudzić, odłożyć, a później znów z wielką energią do tego siadam.
          Co do tarota, to jednak staram się go nie odkładać i cały czas z nim jakiś kontakt mam. Tak jak pisałam karty frajdę mi sprawiają, często wręcz odprężają. smile
          Wiadomo,że ogrom wiedzy i możliwości tarotowych, to coś co można zgłębiać do samej śmierci, zwłaszcza, że uważam,że można się tych kart nauczyć do pewnego stopnia, ale do końca na pamieć wykuć się nie da. Za dużo znaczeń, za dużo kombinacji w rozkładzie...Tylko intuicja i praktyka są w stanie pomóc.
          Wiem,że muszę tą wiedzę rozwijać,że to jeszcze nie ten etap, dlatego pytałam się czy w ogóle jest taka możliwość i za ile lat.
          Tak naprawdę to osoby którym wróżyłam długo mi powtarzały,że powinnam się tego uczyć i na tym zarabiać.
          Ja doszłam do wniosku,że tak naprawdę nie mam za bardzo innych wybitnych talentów, z pracą w Polsce, to sama dobrze wiesz jak teraz jest, a może na tym kiedyś, kiedyś jak nie zarobić, to przynajmniej dorobić bym mogła (bo jak już nawet praca w Polsce jest, to pensji też nie zawsze na wszystko starcza), a to od biedy można do późnej starości robić (tu nie ma limitów wieku i kultu młodosci jak na zwykłym rynku pracy). Wiesz takie dodatkowe zabezpieczenie w życiu, a przy okazji robiebie czegoś co się lubi i pomoc dla innych. Może to o te "plany" chodziło w 4 kilichach. wink Oczywiście podchodzę do tego wszystkiego z przymróżeniem oka, na obecną chwilę, to wszystko jest jedynie na polu fantazji.
          Wystąpienia w tv to raczej nie dla mnie, nie lubię takich "publicznych imprez". wink
          Fajnie,że w kartach wyszło,że są jakie kolwiek szansę w przyszłości, chociaż nawet gdyby nie było, to kartami dla samej siebie nadal bym się interesowała. smile
    • beata25_84 Re: Proszę - o wróżbę na pracę 08.03.15, 20:36
      Kwiatuszku kiedy mogę spodziewać się wróżby? smile
      • blue_kwiatuszek Re: Bardzo przepraszam beatko 09.03.15, 14:41
        Beatko pod wieczór będę w domku to od razu będzie wróżba dla Ciebie kiss mam nadzieję , że się nie gniewasz bo zapomniałam o wróżbie dla ciebie , ja nadal szukam pracy lub stażu i nic mi sie nie układa zupełnie dzisiaj przeszłam 4 pracodawców z chęcią odbycia u nich stażu i dalej nic z tego ... sad oj można dostać wstrząsu jelit z tym ... Na razie nic nie mam pracy ale może coś w końcu się ułoży .

Zaglądnij wieczorkiem to wróżba będzie czekać na ciebie założę w nowym poście wróżę .

• beata25_84 Re: Bardzo przepraszam beatko 09.03.15, 15:12
          Spoko będę czekać, nie gniewam się. Trzymam kciuki,zebyś szybko coś znalazła i pamiętaj,żeby teraz dbać o swoje emocje, bo widziałam w kartach jak cała ta sytuacja Cię przeciąża.
          • beata25_84 Re: Bardzo przepraszam beatko 09.03.15, 15:19
            P.s. Szukaj intensywnie i nie poddawaj się, bo w kartach wychodziło,że dopiero druga połowa marca problem rozwiąże,ale nie możesz sobie odpuścić, bo tarot to nie wyrocznia i zmieniając działania możemy zmienić wróżbę. Skoro szukasz staży, to rozumiem,że chodzi o wymażoną pracę, zgodną z kierunkiem nauki. Jeśli możesz sobie na to pozwolić, to tak szukaj, ale jeśli kasa potrzebna Ci jest na gwałt, to proponuję rozszerzyć teren poszukiwań.
    • beata25_84 Zapłata 10.03.15, 22:04
      Kwiatuszku na kiedy mogę się spodziewać tej wrózby?
      Pisałaś,że na wczoraj, ale nadal cisza.
      W sumie teraz to już się trochę wkurzać zaczynam, bo czego jak czego, ale niesłowności nie znoszę. Potrzebujesz więcej czasu, np. do końca tygodnia. Nie ma problemu, ale żeby jak obiecasz to było i żebym ciągle nie musiała się upominać, bo tego też bardzo nie lubię.
      • blue_kwiatuszek Re: Zapłata 13.03.15, 00:37
        A wiesz beatko miałam naprawdę takie trudne dni , z tą pracą , że wracałam przez ten tydzień cała wypompowana , że nawety obiadu nie chciało mi się robic i nie robiłam , wiesz ja nie wiem czy znajdę coś już czy karty mnie zwodzą bo starałam sie o staż dla bezrobo. i miałam obiecane i co figa z makiem - obiecanki cacanki , z 3 ofert pracy odpisali negatywnie po prostu już mi się nic nie chce , rozumiem , że jestes zła , ale naprawdę nie miałam sił nawet wróżyć .
        • beata25_84 Re: Zapłata 13.03.15, 13:43
          blue_kwiatuszek napisała:

> A wiesz beatko miałam naprawdę takie trudne dni , z tą pracą , że wracałam prze
          > z ten tydzień cała wypompowana , że nawety obiadu nie chciało mi się robic i ni
          > e robiłam , wiesz ja nie wiem czy znajdę coś już czy karty mnie zwodzą bo stara
          > łam sie o staż dla bezrobo. i miałam obiecane i co figa z makiem - obiecanki ca
          > canki , z 3 ofert pracy odpisali negatywnie po prostu już mi się nic nie chce ,
          > rozumiem , że jestes zła , ale naprawdę nie miałam sił nawet wróżyć .

Dzięki Kwiatuszku,że jednak te karty mi postawiłaś. smile Ja rozumiem wszystko i uważam,że zawsze kwestia dogadania - lepiej wejść na forum, napisać mam strasznego doła, padam na pysk, wiem,że obiecałam powrózyć, ale nie jestem w stanie, zrobię to np. w ciagu tygodnia. To tak jak w życiu, najgorzej jest udawać,ze nic się nie stało jak coś się popieprzy, bo później z tego są różne złości,a ludzie tracą zaufanie, uważają nas za osoby nieodpowiedzialne. Ja staram się zawsze solidnie podchodzić do życia i to procentuje. smile
          W kartach wychodziło,że będziesz taka mega zdołowana... sad Musisz działać, bo jak się zamkniesz w domu, położysz w łóżku i kołdrą nakryjesz, to bedzie gorzej zamiast lepiej.
          Pierwsza połowa marca miała byc taka na nie, więc cały czas wierzę i trzymam kciuki,żebyś do końca marca coś znalazła, tak jak stawiałam Ci karty. Tylko nie możesz się poddawać, nadal rozsyłaj CV i szukaj otwrtych drzwi i to na różnych frontach, bo nigdy nie wiadomo skąd odpowiedź przyjdzie. Jeśli kasa jest Ci potrzebna na już, to nie przebieraj w ofertach, tylko szukaj w każdej branży, w której umiałabyś poradzić sobie z obowiązkami danego stanowiska.
          Takie parszywe czasy,że człowiek kształci się w jednym kierunku, a później robi zupełnie coś innego. Ostatnio nawet czytałam ciekawy artykuł o tym,że mit dobrego wykształcenia = dobra i pewna praca, to największe oszustwo naszych czasów, że czesto jakieś własne talenty, np.pieczenie ciast, szycie sukienek potrafią stać się bardziej dochodowe, niż wcześniejsze studia prawnicze. Ważne zeby być elastycznym i dostrzegać te małe szanse.
          Rozpisałam się Kwiatuszku, ale najważniejsze,że trzymam kciuki za Ciebię i się nie poddawaj! smile
          • beata25_84 Re: Zapłata 13.03.15, 13:50
            P.s. Kwiatuszku postaraj się popytać po znajomych, czy ktoś gdzieś nie słyszał,żeby u niego w pracy szukano kandydatów i czy byś mogła wtedy przekazać swoje CV. Często to najskuteczniejszy obecnie sposób na znalezienie pracy. Na problem (atmosfere otaczającą pytanie) miał się zresztą nakładać jakiś pomocny Król mieczy. smile
        • beata25_84 Re: Zapłata 13.03.15, 14:36
          Jeszcze raz się dopytałam kart, czy Kwiatuszek znajdzie pracę do końca marca. Wylosowałam jedną kartę - 3 buławy - proste, U Jaśniak jest to karta nowych pomysłów, nowych planów,dobrych wiadomości, zmiany pracy. U Kolesowa jest to sukces na polu materialnym - praca jak najbardziej jest sukcesem materialnym. Ogólnie jest to karta twórczych projektów, potencjału, więc od której strony by nie patrzeć, jest to karta bardzo pozytywna i jak dla mnie jest odpowiedzią twierdzącą na zadane pytanie. Zresztą taki pozytywny impuls i odpowiedź twierdzącą odebrałam nim zajrzałam do książek, a nimi się tylko wspomagałam,żeby Ci podać więcej informacji. Mam nadzieję,że Cię to podbuduje i ruszysz z impetem do dalszych poszukiwań, bo karty zdania nie zmieniły i nie zwodzą jak się obawiałaś wink, ale potrzebne jest Twoje działanie. smile
          • blue_kwiatuszek Re: Zapłata 22.03.15, 21:31
            Beaciu troszeczkę musiałaś czekać na moją wróżbę , a ja dzisiaj myślałam o tobie znalazłam kurs tarota w jednej z gazet , ale mam zupełnie inny pomysł napisałam do magdaleny123 z forum i czekam na jej odpowiedz bo skoro ty chcesz pracować w przyszłości choćby na pół etatusmile z kartami tarota to może spróbuj być szefem na szkołce tarota. choćby na próbę wiesz od czegoś trzeba zacząć i będziesz miała potwierdzone , że kierowałaś takim forum już nie takim młodym bo ma swoje latka smile Napisz do magdy ja za tym , może będziemy mieć sławną koleżankę z forum smile
            • beata25_84 Re: Zapłata 22.03.15, 21:59

> Beaciu troszeczkę musiałaś czekać na moją wróżbę , a ja dzisiaj myślałam o tobi
              > e znalazłam kurs tarota w jednej z gazet , ale mam zupełnie inny pomysł napisa
              > łam do magdaleny123 z forum i czekam na jej odpowiedz bo skoro ty chcesz pracow
              > ać w przyszłości choćby na pół etatusmile z kartami tarota to może spróbuj być sze
              > fem na szkołce tarota. choćby na próbę wiesz od czegoś trzeba zacząć i będzies
              > z miała potwierdzone , że kierowałaś takim forum już nie takim młodym bo ma swo
              > je latka smile Napisz do magdy ja za tym , może będziemy mieć sławną koleżankę z
              > forum smile
              Super pomysł, tylko mam watpliwości czy mam już potrzebną wiedzę... Wiem, wiem miałam w siebie bardziej wierzyć. wink Ach, ta moja niepewność, nie docenianie swoich umiejętności. wink
            • beata25_84 Re: Zapłata 22.03.15, 22:03
              Kwiatuszku już jest spoko, złość za czekanie dawno mi przeszła. wink Powiedz mi lepiej czy coś się z pracą ruszyło, bo ostatnio myślałam o Tobie, tak ogólnie czy pracę znalazłaś i czy wyszłaś z dołka emocjonalnego. Cały czas trzymam kciuki za Ciebie. smile
              • blue_kwiatuszek Re: Zapłata 22.03.15, 22:51
                No jestem w trakcie dalszych poszukiwań trzymaj proszę kciuki za mnie smile
                • beata25_84 Re: Zapłata 22.03.15, 23:28

> No jestem w trakcie dalszych poszukiwań trzymaj proszę kciuki za mnie smile

Trzymam cały czas - we wrózbie na tak nie wyszła odpowiedź twierdząca ( 3 razy kielichy, które wybrałam jako kolor odpowiadający na pytanie) na pytanie czy znajdziesz pracę do końca marca. Pytałam się przed chwilą. Karty są bardzo konsekwentne, więc musi być dobrze, a Ty najwyraźniej w dobrym kierunku zmierzasz w swoich działaniach. smile
                  • blue_kwiatuszek Re: Zapłata 24.03.15, 21:14
                    I dalej w tym samym punkcie jestem , mam nadzieję , że do końca miesiąca coś sobie znajdę bo pieniążki by się przydały na różne zachcianki smile Może jakieś sposoby macie czarowne na znalezienie pracy - ponoć żaba zielona pomaga ustawiona w kierunku wyjścia ba jak nie zaszkodzi to może pomoże .. smile
                    • beata25_84 Re: Zapłata 25.03.15, 20:59

> I dalej w tym samym punkcie jestem , mam nadzieję , że do końca miesiąca coś so
                      > bie znajdę bo pieniążki by się przydały na różne zachcianki smile Może jakieś spo
                      > soby macie czarowne na znalezienie pracy - ponoć żaba zielona pomaga ustawiona
                      > w kierunku wyjścia ba jak nie zaszkodzi to może pomoże .. smile

Najlepszy sposób na znalezienie pracy, to jej aktywne szukanie. Nie bardzo wierze zielone żaby itp. Skoro na razie o zachciankach myślisz, to wnioskuję,że Twoja sytuacja nie jest tragiczna, więc tak czy inaczej jesteś w dobrej sytuacji, ale praca powinna się znaleźć, tylko nie kapryś za bardzo przy ofertach.
                      • carolina-8 Re: Zapłata 25.03.15, 21:17
                        Możesz spróbować z medytacją z Cesarzem i granatową świecą, jak mi doradziła hanna w jednym z moich wątków.
                        Parokrotnie powtarzałam medytację,po zakończeniu zostawiałam jeszcze świecę która paliła się do wieczora.
                        Z ciekawostek jest to,że pewnego wieczoru świeca się w końcu wypaliła, a rano zadzwonili z zaproszeniem na rozmowę smile
                        To działa bardzo na podświadomość, czułam fizycznie-wsparcie, protekcję Cesarza, dawało mi to siłę.
                        • lukrusia Re: Zapłata 26.03.15, 00:08
                          Z tą świecą nie znałam sposobu i jaki wynik tej rozmowy przyjeli ? Dobra a to mój sposób palenie codziennie kiedy staramy się bardzo o pracę kadzidła cynamonowego po całym domu musi być czuć woń zapachu cynamonu ! To konieczne i bazylia w donicznce na pieniadze .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka