Dodaj do ulubionych

proste a odwrócone

23.03.15, 19:07
Założyłam sobie że tym razem zastosuję karty proste. Gdzieś tam po drodze ręka zadrżała,świadomość się wyłączyła, myśli pobłądziły. Robię rozkład i okazuje się że karty się wymieszały - są proste i odwrócone. Czy odwrócone powinnam potraktować jak odwrócone, czy tak jak sobie założyłam na początku wszystkie traktować jak proste?
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: proste a odwrócone 23.03.15, 21:19
      Jeśli od początku byś wiedziała,że karty są wymieszane, ale zakładałabyś,że i tak wszystkie traktujesz w pozycji prostej to wtedy jako proste, ale jeśli zadziałała Twoja podświadomość i bezwiednie je wymieszałaś, to chyba karty coś Ci chciały powiedzieć (tak jak czasem się np.omyłkowo dodatkową dociagnie) i traktowałabym je tak jak się pokazały , czyli jako proste i odwrócone. Oczywiście biorę to wszystko na intuicję, piszę Ci tak jak ja bym zrobiła w takiej sytuacji.
      • shouldbesolucky Re: proste a odwrócone 23.03.15, 21:53
        Po przeanalizowaniu wczorajszych rozkładów wyszło mi że jednak nie były proste, były wymieszane. Nie przypominam sobie żebym wczoraj je "prostowała" po zakończeniu. W pierwszej chwili też pomyślałam że powinnam traktować jako proste i obrócone, skoro zrobiłam to bezwiednie, ale chyba jednak były pomieszane.
        No nic, zrobię sobie jeszcze analizę z prostymismile Dzięki!
        • beata25_84 Re: proste a odwrócone 23.03.15, 22:00
          A myślałaś zeby popróbować wróżyć z odwróconymi? Wtedy niektóre rzeczy jest naprawdę łatwiej dostrzec. Od razu się widzi, czy karta ma na myśli swój cień czy blask, jakie jest nastawienie osób, np.przy kartach dworskich. To Twój wybór, ale proponuję,żebyś sobie potestowała jak Ci się lepiej wróży. Mi karty odwrócone sporo ułatwiają przy odczycie.
    • blue_kwiatuszek Re: proste a odwrócone 24.03.15, 00:11
      To zależy tylko od ciebie jak ci lepiej je interpretować , ja cały czas wróżę z pozycji prostej tylko pytania dodajeę do rozkładów , które mają mi dać odpowiedzi typu kart odwróconych czyli ostrzeżenia , czego nie robić itd .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka