Dodaj do ulubionych

pytanie o prace

17.04.15, 20:18
Zadalam pytanie, jako początkująca tarociska☺:czy mam szansę na zmianę pracy w tym roku.?wylosowalam: kochankowie (przeszlosc), głupiec (teraźniejszość) , siła (8 karta).
Czyli szansa jest? Hana pomożesz? W miarę systematycznej nauki będę pomagać potem innym początkującym😀
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: pytanie o prace 17.04.15, 20:57
      Kochankowie - albo dobre relacje w obecnej pracy, albo pokazany wybór przed którym stałaś, zazwyczaj są to dwie osoby, dwie możliwości, czyli np.obecna praca i ta druga, którą miałaś na oku. Głupiec - obecnie nabywasz doświadczenie, podchodzisz odważnie i beztrosko do wyzwań, które stoją przed Tobą, jesteś w sytuacji, której wczesniej nie doświadczyłaś w zyciu, nie boisz się zmian w życiu, w tym wypadku zmiany pracy. Siła w przyszłości oznacza,że jeśli tylko będziesz mieć chęć, to dasz radę zmienić pracę, sił Ci starczy zeby zmierzyć się z tym wyzwaniem.
      • poziomka2211 Re: pytanie o prace 18.04.15, 07:07
        Dziękuję ci Beato za to, że znalazłaś dla mnie chwilę ☺ i za pozytywne wieści. Dużo racji w tym, co piszesz. Pozytywne relacje w obecnej pracy, nawet za bardzo (szef ma do mnie słabość a ja go tylko lubie) i dlatego jedynym rozwiązaniem jest albo jego awans albo moja ucieczka w inne miejsce (mam fajną rodzinę i muszę być w stosunku do nich uczciwa a poza tym muszę dalej na nią pracować) . Szczerze nie mam pomysłu, gdzie mogłabym się przenieść, bo w obecnym miejscu pracuje już bardzo długo, to mój drugi dom, jest mi dobrze. Grzebie trochę w astrologii i czekam na konkretny tranzyt Jowisza, buszuje mi w 10 domu i mam nadzieję, że coś ruszy. Apropos karty nr 6 -mój szef jest dla mnie bardzo dobry, dla załogi również- facet inteligentny , ale apatrzony w siebie (7 numerologiczna ,karta rydwan)- Ale wygląda mi na uktrytego Diabła. Pod maską kryją się u niego dzikie żądze-władza, kasa, kobiety. Dopiero się rozkręca . ..dostał kosza i trochę boję się, co bedzie dalej..lubię z nim pracować, ale muszę gdzieś odejść. No chyba, że ktoś go awansuje i ja dalej będę ndaswoima swoim stanowisku, w pracy która lubię i z ludźmi, których bardzo cenię i dobrze mi w tej mojej grupie. Dziekuje
        • hanna1985 Re: pytanie o prace 18.04.15, 11:19
          Karty dobre bardzo, Beata ladnie opisala brawo! Moze tez byc tak, ze ty tego szefa pokonasz, czyli zostaniesz w tym miejscu, tak jak na karcie RW kobieta ujarzmia lwa wink
          • poziomka2211 Re: pytanie o prace 18.04.15, 12:39
            Hanno!
            To była 8karta AW- karta siła a nie moc (11 karta)😞. A ujarzmienie lwa może jest łatwiejsze od ujarzmienia diabła😉 ... moc to moja ulubiona karta, bo jestem numerologiczna jedenastka . Może któraś z was pokusić się o przetestowanie mojej intuicji i postawi karty na mojego bossa. Czy z tym diabłem się nie mylę? Pytanie powinno brzmieć- kim naprawdę jest szef poziomki i jaka przyszłość zawodowa go czeka? Czy inaczej je sformułować? Jak zakończy się współpraca poziomki z aktualnym szefem? Lubię I cenię go, ale też obawiam.
            • hanna1985 Re: pytanie o prace 18.04.15, 12:49
              U mnie w talii Moc ma numer 8, ale wiem, ze niektore talie maja zamieniona numerycznosc. moze Beata postawi karty, tak dobrze jej idzie jak rozklad jest dobrze dobrany i w odpowiediz jest po jednej karcie wink
              • beata25_84 Re: pytanie o prace 18.04.15, 21:28
                Haniu jutro postaram się coś pokombinować z rozkładem.
                Czy masz jakieś sugestie jak powinny być postawione pytania?
            • beata25_84 Re: pytanie o prace 18.04.15, 21:25
              poziomka2211 napisała:
              > To była 8karta AW- karta siła a nie moc (11 karta)😞

Karta Siła i Moc to zamienne nazwy tej samej karty. Ja w swojej talii też ją mam na pozycji VIII, ale czasami z tego co się orientuję, to jest wymieniana na pozycji ze Sprawiedliwością.
            • beata25_84 Re: pytanie o prace 19.04.15, 12:39
              1.Jaką osobą jest szef Poziomki?
              2.Jakie są jego działania świadome?
              3.Jakie są jego działania podświadome?
              4.Co ceni/lubi?
              5.Czego nie lubi/co go drażni?
              6.Jak postrzega Poziomkę?
              7.Jak najlepiej żeby Poziomka postępowała w relacjach ze swoim szefem?
              8.Czego Poziomka powinna unikac w postępowaniu z szefem?

Jest to układ który jakiś czas temu sama ułożyłam i który bardzo ładnie mi się sprawdza, bo poza tą wróżbą dla siebie (wrzuconą na forum) rozkładałam też znajomym i potwierdzali moje spostrzeżenia z kart.

Oprócz tego wyciągnęła bym dodatkowo karty na pytania:

9. Jaką szansę na awans ma szef Poziomki?
              10. Jak będzie przebiegać dalsza współpraca Poziomki z aktualnym szefem?
              11. Co czeka Poziomkę w aktualnej pracy?

Haniu co sądzisz o takich pytaniach? Do każdego wyciągnęła bym jedną kartę.
              Wieczorem postaram się zabrać za wróżbę.
              • poziomka2211 Re: pytanie o prace 19.04.15, 15:44
                Dziewczyny! Dziękuję za zainteresowanie tematem☺ i aby nie być tylko roszczeniowa osoba a bardziej zaangażowana, to napiszę wam jak wg mnie (powołując się na inną dziedzinę wiedzy ezoterycznej-astrologie) to wygląda. Porównamy karty z kosmosem☺ przypominam, że nie jestem specjalistką.
                1) osoba czarująca, inteligentna, artystyczna dusza, narcyz, skoncentrowany na karierze - silna Wenus na mc księżyc w wadze, silny uran i mars. Na zewnątrz opanowany i spokojny - ma asc w byku, a w środku wrze- ma marsa w gwałtownym baranie.
                2) dzięki intelektowi, pomysłowości, kreatywnosci ma poparcie u postawionych osób i jest nastawiony na sukces-Wenus na szczycie
                3) tu nie wiem, ale przypuszczam ze ma ogromne parcie na władze i prestiż , ambitny mega
                4) ceni ludzi kreatywnych, lubi sztukę, nowoczesne media, ma słabość do kobiet, kocha podróże , lubi luksusowe produkty, lubi też pomagać słabszym, lubi inwestować w siebie i swoją rodzinę, kocha swoje dzieci
                5) nie lubi konfliktów, głupoty, chamstwa, trochę leniwy jest-chodzi o pracę,poza tym wszyscy sa glupsi od niego
                6) wydawało mu się chyba, że się zakochał ale dałam mu trochę do wiwatu i od piątku jest na mnie wściekły😁 ma księżyc na moim asc (to jego emocje),wydawałam mu się idealna do niedawna. Ale żony i rodziny nie zostawilby dla mnie (bardzo dba o wizerunek). Ja go cenie, miałam nawet słabość do niego, jestesmy nawet podobni do siebie -ugodowi, kreatywni. Zero seksu informuje, ale fascynacja byla.
                Ja jestem bardzo rodzinna również- Mój mąż jest dla mnie bardzo ważny i dobry, dzieci są kochane i to cenie najbardziej.
                7) mam być ugodowym, sługą Pana,księcia w rydwanie😁 dbać o jego komfort pracy, sympatyczne warunki w biurze
                8) nie powinnam odrzucać jego zalotów 😣
                9) duża szansa na awans, bo Wenus na mc. Ale na upadek kariery przez romanse w pracy właśnie również. Uran aspektuje brzydko księżyc, marsa i Wenus więc chyba ma skłonność do nietypowych praktyk seksualnych które poloza jego karierę- rozwód niebawem (w przyszłym roku chyba). Potajemnych związków wiele ale w końcu samotność.
                10) myślę, że będzie chciał się mnie pozbyć ale będzie grał rolę idealnego szefa
                11) awans i rozwój? Ale tak dobrze, jak w obecnej pracy nie będę miała nigdy😞
                Jeszcze raz powtarzam- kieruje mną strach, ale chcę się uwolnić. Cenie jego rodzinę i będzie szkoda mi jej rozpadu, dzieci mają też trudna karmę. ..
                Przede mną trudny czas dziewczyny. Mam nadzieję, że wnioski Beaty będą trochę podobne😊
                • poziomka2211 Re: pytanie o prace 19.04.15, 16:21
                  Zapomnialam o waznej rzeczy!
                  Nie wiem, czy to etyczne wogole tak pytać o Bossa. To nie tak, że ja jestem idealna a szef be. Ja staram się tak żyć, żeby nie ranić innych. On wg moich informacji i obserwacji też tak żył do niedawna. Ale władza go zmienia, obudziła w nim dzikie żądze niestety. I chyba dla bliskich a potem dla niego w tym pędzący rydwanie również, zle się skończy 😞 uzależnienie od alkoholu (koniunkcja słońce neptun) też chyba go czeka...
                  • hanna1985 Re: pytanie o prace 19.04.15, 16:25
                    Beatko super rozklad, a ty poziomko chcesz wiedziec jak z nim postepowac i ten rozklad ma na celu rozjasnic Ci postepowanie z nim, aby sobie pomoc, wiec luzzz mozna klasc karty.
    • beata25_84 Wróżba dla Poziomki 19.04.15, 23:26
      Karty proste i odwrócone, AW + AM

1.Jaką osobą jest szef Poziomki? Rydwan (VII) - prosty
      Wydaję mi się, że Twój szef jest osobą dynamiczną, być może lubi podróżować. Woźnica też doskonale panuje nad rydwanem,jest zwycięskim wodzem, więc wydaję mi się,że on poprostu lubi mieć wszystko pod kontrolą, kierować tym wszystkim co dzieje się w pracy i lubi pokazywać swoją pozycję społeczną, jest dumny ze swoich osiągnięć, w których osiągnął biegłość.
      Czy to przypadkiem nie jest jego własna firma, którą zbudował od podstaw?

2.Jakie są jego działania świadome? As Monet - prosta
      Świadomie dąży do sukcesów materialnych.

3.Jakie są jego działania podświadome? 10 Monet - prosta
      Jest to człowiek, który osiągnął wewnętrzną mądrość, wewnętrzny spokój. Stawia na wyższe wartości. Myślę,że tak jak pisałaś bardzo skupia się na swojej rodzine. Pragnie swoją pracą zapewnić jej stabilizację finansową,bezpieczeństwo, dobre życie, wygodną przyszłość. To dla niego bardzo ważne.

4.Co ceni/lubi? Siła (VIII) prosta
      Lubi poczucie władzy, ludzi silnych, zdecydowanych, o dużych możliwościach, sile przebicia.
      On szanuje takie za takie cechy siebie i innych. Docenia tzw. ludzi sukcesu.

5.Czego nie lubi/co go drażni? 9 Buław - prosta
      Nie lubi ludzi bojaźliwych, robiących z siebie ofiary, narzekających jak im źle w życiu, tzw.nieudaczników życiowych.

6.Jak postrzega Poziomkę? 3 Buław - prosta
      Uważa,że jesteś osobą pracowitą, dążysz wytrwale do celu.
      Nie widzę tu jednak jakiego kolwiek zainteresowania seksualnego. Myslę,że Twoje obawy były trochę na wyrost.

7.Jak najlepiej żeby Poziomka postępowała w relacjach ze swoim szefem? 4 Buławy - odwrócone
      Powinnaś mieć ograniczone zaufanie do niego, nie spoufalać się z nim za bardzo.

8.Czego Poziomka powinna unikac w postępowaniu z szefem? Król Buław - odwrócony
      Unikaj w kontaktach z nim agresji i zafiksowania się na "jedynym i słusznym" podejsciu do sprawy. Powinnaś być bardziej otwarta na poglądy inne od Twoich, unikać egoizmu.

9. Jaką szansę na awans ma szef Poziomki? 8 Monet - prosta
      On myśli o zmianach, bo 8 Monet to czesto porzucanie wszystkiego, ale też sygnał,żeby zacząć doceniać to co się ma. On osiągnął już bardzo wiele w życiu, ale tak jak by nie dostrzegał,że tu i teraz jest w stanie czerpać z tego satysfakcję. To człowiek niesamowicie ambitny,który jednak nie do końca potrafi dostrzeć w pełni swoje sukcesy, ciągle mu mało, ciagle mu czegoś brakuje. Tak na prawdę ten jego awans nie jest jeszcze przesądzony, zalezy od tego jaki punkt widzenia na sprawę przyjmie.

10. Jak będzie przebiegać dalsza współpraca Poziomki z aktualnym szefem? Pustelnik (IX) prosta
      Relację się ochłodzą, Ty się wycofasz w głąb siebie, bedzie dystan między wami.

11. Co czeka Poziomkę w aktualnej pracy? Rycerz Kielichów - odwrócony
      Będziesz podatna na wpływy i zależna od cudzych zamiarów. Tak naprawdę Twoja kariera, dalsza praca niestety nie będzie leżała w Twoich rękach, ale będzie zależna od nastawienia innych. Tak trochę mnie martwi ta karta w połaczeniu z pozostałymi. Nie wiem czy przypadkiem nie uraziłaś ego swoijego szefa i czy Ci to nie zaszkodzi.
      To co bym Ci doradziła, to duża doza dyplomacji i dbanie o dobre relacje, bo to inni będą pociągac za sznurki.
      Wiadaomo,że na pewne rzeczy nie możesz, nie chcesz pozwolić, ale bądź delikatna w tych swoich odmowach. Może zbywaj to wszystko żartem, tak żeby ten Twój szef mógł wyjść z twarzą z całej sytuacji. On nie znosi porażek.
      • beata25_84 Re: Wróżba dla Poziomki 19.04.15, 23:34
        Poziomko czy w ramach zapłaty byłaby szansa,żebyś spojrzała astrologicznie jak będą wyglądały moje sprawy finansowe i uczuciowe do końca roku?
        Może jakieś wskazówki ogólnie - moje mocne słabe strony wg astrologii.
        Pewnie będziesz potrzebować trochę danych, to w razie czego pisz na mojego maila beata25_84.1984@o2.pl
        Jak uważasz,że to dużo co chcę wiedzieć, to mogę Ci najwyżej jeszcze na coś powróżyc, albo dodatkowo przepis na pyszne cisteczka przesłać. smile
        • hanna1985 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 00:01
          3 bulaw to dla mnie trojkacik ;D to jets ogien i czesto pokazuje myslenie o kims niestety. jeszcze nie romans, ale zainteresowanie druga osoba!
          • beata25_84 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 00:06
            hanna1985 napisała:

> 3 bulaw to dla mnie trojkacik ;D to jets ogien i czesto pokazuje myslenie o kim
            > s niestety. jeszcze nie romans, ale zainteresowanie druga osoba!

Hmm, ale ten facet raczej jest na sukces i władze nastawiony. Strasznie chce stabilizację rodzinie zapewnić, powaznego zaiteresowania Poziomką nie widziałam w kartach. Nas kobiety którymi się mężczyzna zachwyca, pożąda wychodziły mi mocniejsze karty.
            Warto jednak rozważyć te 3 buław jako ten flirt o którym Poziomka wspominała.
            • hanna1985 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 23:43
              Tak wspomniala, ze byla fascynacja obupolna ;D
          • beata25_84 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 00:07
            hanna1985 napisała:

> 3 bulaw to dla mnie trojkacik ;D to jets ogien i czesto pokazuje myslenie o kim
            > s niestety. jeszcze nie romans, ale zainteresowanie druga osoba!

Hmm, ale ten facet raczej jest na sukces i władze nastawiony. Strasznie chce stabilizację rodzinie zapewnić, powaznego zaiteresowania Poziomką nie widziałam w kartach. Na kobiety którymi się mężczyzna zachwyca, pożąda wychodziły mi mocniejsze karty.
            Warto jednak rozważyć te 3 buław jako ten flirt o którym Poziomka wspominała.
            • beata25_84 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 00:20
              Poziomko jesze jedna rada, która przyszła mi do głowy. Nie okazuj przy tym człowieku swoich słabości, bo on może nie szanowac słabych ludzi. Bądź pewna siebie, ale dyplomatycznie postępuj.
              • poziomka2211 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 06:42
                Dziękuję za poświęcony czas. Jednak dupa że mnie a nie astrolog 😝 szef nie ma własnej firmy-odpowiadam na pytanie.
                Spróbuje się odwdzięczyć Beato, wyswlałam coś na PW.
                • beata25_84 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 10:40
                  To jesli nie ma własnej firmy, to jest bardzo zadowolony z sukcesów, które udało mu się osiągnąc na polu zawodowym w obecnej pracy. On ma ogromną potrzebe dobrych zarobków i tego jest świadomy, a podświadomie to wynika z tego,że w tych trudnych czasach chce zapewnić dobre i wygodne życie rodzinie, tak żeby materialnie niczego im nie brakowało,zeby dzieci miały w przyszłości na dobry start, np.opłacenie szkół itp. Jego brzydką cechą jest to,że docenia ludzi sukcesu, ale trochę pogardza tymi, którzy są mniej zaradni w zyciu, słabsi.
                  To tak słów kilka jeszcze do wróżby. smile

Masz już opowiedź na mailu. smile
          • poziomka2211 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 16:37
            Niestety moja przyszłość zawodowa kiepsko się rysuje😞 Ale wewnętrznie czuję., że może tyle moich staran nie pójdzie na marne. Oby się tylko uwolnić od rysowaniu☺
            • poziomka2211 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 16:39
              Od rydwanu mialo byc. Jako ciekawostke napisze, ze to juz moj 3 szef numerologiczna 7, tarotowy rydwan- ja to mam szczescie😝
              • beata25_84 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 19:39
                Co prawda wasze relacje się mocno ochłodzą, będzie dystans między wami, wycofanie, ale karty nie przesądzały jednoznacznie,że stracisz tą pracę. Bardziej zalecały,żeby wykazać się dyplomacją, nie działać agresywnie, mieć otwartą głowę na poglądy otoczenia.
                Może nie będzie tak źle, tylko delikatnie skoryguj swoje postępowanie. No chyba,że już podjęłaś decyzję,że definitywnie nie chcesz tam zostać.
                • poziomka2211 Re: Wróżba dla Poziomki 20.04.15, 20:30
                  Takiej pracy, jak moja sie nie zmienia na ochotnika Beato! Musze to przeczekac. On pewnie sie mnie pozbedzie...odczytalas wiadomosc😊? Napisz na PW. Sprawdz tez prosze, czy wygram te nierowna walke😒
                  • beata25_84 Re: Wróżba dla Poziomki 21.04.15, 00:00
                    Ostatnią wiadomość dostałam o g.21:09 i wysłałam odpowiedź. Jeśli coś później pisałaś, to już nic nie dostałam. Według tego co w kartach wyszło, to Ty osobiście niestety nie bedziesz miała nic do powiedzenia, decyzje będą zalezne od otoczenia. Dlatego jeśli chcesz tam zostać, to proponuję zmianę strategii i zadbanie o jak najlepsze relacje, zwłaszcza z osobami decyzyjnymi. Nie wiem co dokładnie zaszło między Tobą, a Twoim szefem, ale może się tak nie ofuczaj już na niego, jesli przesadziłaś ze swoją reakcją, to go przeproś. Głupia sytuacja, ale czasem trzeba się trochę nagiąc, dume schowac do kieszeni i okazac pokory, mimo że trafia człowieka. Myśl wtedy o pieniążkach na koncie i wygodzie którą tu masz. smile Oczywiście jednocześnie dyplomatycznie unikaj dwuznacznych sytuacji, skoro tego zdecydowanie nie chcesz.

• poziomka2211 Re: Wróżba dla Poziomki 21.04.15, 08:15
                      Beatko!
                      Pewnie, ze przeprosilam juz szefa za mojego focha. Jestem taka jak na poczatku-mila, grzeczna , zdyscyplinoeana i zorganizowana. No i czekam na dalszy rozwoj wydarzen. Troche moj optymizm strzelca zostal zgaszony, zarty i psikusy poszly na bok😉 jest powaznie, ale w biurze tak ma byc przeciez. Jak bedziesz mogla - mozesz sprawdzic czasowo, ile nasza relacja zawodowa bedzie jeszcze trwala. Zawsze to jakies swiatelko w tunelu, wole byc szalona i wesola soba (glupiec z dnia urodzenia)niz grac powazna dame. Zmiany w pracy napewno sie szykuja, w calej strukturze.
                      Dzieki.
                      A ja bede dalej krecic twoim astrologicznym kolkiem, nie jest to.proste☺
                      • beata25_84 Re: Wróżba dla Poziomki 21.04.15, 22:27
                        poziomka2211 napisała:

> Beatko!
                        > Pewnie, ze przeprosilam juz szefa za mojego focha. Jestem taka jak na poczatku-
                        > mila, grzeczna , zdyscyplinoeana i zorganizowana. No i czekam na dalszy rozwoj
                        > wydarzen. Troche moj optymizm strzelca zostal zgaszony, zarty i psikusy poszly
                        > na bok😉 jest powaznie, ale w biurze tak ma byc przeciez. Jak bedziesz m
                        > ogla - mozesz sprawdzic czasowo, ile nasza relacja zawodowa bedzie jeszcze trwa
                        > la. Zawsze to jakies swiatelko w tunelu, wole byc szalona i wesola soba (glupie
                        > c z dnia urodzenia)niz grac powazna dame. Zmiany w pracy napewno sie szykuja, w
                        > calej strukturze.
                        > Dzieki.
                        > A ja bede dalej krecic twoim astrologicznym kolkiem, nie jest to.proste☺

Poziomko dzis już jestem za bardzo wypompowana, żeby do kart siadać, ale postaram się do niedzieli rozłożyć karty na Twoje relacje z szefem na poszczególne miesiące do końca roku zaczynając od maja, jak będą one przebiegać. Określenie czasu w tarocie niestety nie jest sprawą prostą.
                        • poziomka2211 czas 22.04.15, 08:20
                          Beato!
                          W takim razie nie rób sobie kłopotu - chodzi mi o stawianie kart na każdy miesiąc smile
                          Byłam przekonana , że karty moga przedstawić orientacyjny czas - np. pół roku, czy 2 lata a tu piszesz, że nie jest to sprawą prostą
                          Aż w takie szczegóły się nie baw, jakoś dam sobie radę smile
                          Dzięki za troskę.
                          Pozdrawiam, Poziomka
                          • beata25_84 Re: czas 23.04.15, 23:07
                            poziomka2211 napisała:

> Beato!
                            > W takim razie nie rób sobie kłopotu - chodzi mi o stawianie kart na każdy miesi
                            > ąc smile
                            > Byłam przekonana , że karty moga przedstawić orientacyjny czas - np. pół roku,
                            > czy 2 lata a tu piszesz, że nie jest to sprawą prostą

Czas w kartach to cięzka sprawa, przynajmniej dla mnie. Najlepiej od razu jakieś ramy czasowe przy pytaniu określić. Jesli się tego nie zrobi, to zazwyczaj AW przyspieszają wydarzenia w moich wrózbach, a AM spowalniają - to moje obserwacje na podstawie tego co do tej pory wróżyłam. Moje wrózby mniej więcej tak do 6 m-cy się znajomym sprawdzały. Zawsze idzie to chronologicznie, tak jak we wróżbie było pokazane, jeśli jest jakiś ciąg kart na jedno pytanie.
                            Poza tym z tego co kiedyś wyszperałam w necie, to monety to coś co się dzieje bardzo powoli, kielichy powoli, buławy szybko, a miecze błyskawicznie.

• poziomka2211 Re: Wróżba dla Poziomki 21.04.15, 21:35
        Beato!
        Ten rycerz kielichow to przeciez Casanowa😊 olsnilo mnie! To chwiejny emocjonalnie, kochajacy kobiety mezczyzna, nie staly w uczuciach, lubiacy seks.Czyli to, co ja widze i rejestruje podswiadomie. Rodzina rodzina, ale 40stka stuknela wiec...kryzys jest. Jest wladza, sa pieniadze, beda babki😝Odwrocony-bo zaloty narcyza odrzucone wiec moja sytuacja zawodowa bedzie zalezala od niego. Moze byc taka interpretacja?
        • beata25_84 Re: Wróżba dla Poziomki 21.04.15, 22:30
          poziomka2211 napisała:

> Beato!
          > Ten rycerz kielichow to przeciez Casanowa😊 olsnilo mnie! To chwiejny e
          > mocjonalnie, kochajacy kobiety mezczyzna, nie staly w uczuciach, lubiacy seks.C
          > zyli to, co ja widze i rejestruje podswiadomie. Rodzina rodzina, ale 40stka stu
          > knela wiec...kryzys jest. Jest wladza, sa pieniadze, beda babki😝Odwroco
          > ny-bo zaloty narcyza odrzucone wiec moja sytuacja zawodowa bedzie zalezala od n
          > iego. Moze byc taka interpretacja?

Jak najbardziej coś w tym może być. Bardzo słuszna uwaga! Dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka