21.06.15, 18:57
Czy osoba powinna wejsć w związek z Tym człowiekiem?
Przyjazna siła cesarz
Co nie sprzyja głupiec
Co sprzyja pustelnik
Wynik sprawy śmierć

Obie osoby są odpowiedzialne, dojrzałe, na stanowiskach, wiedzą caego chcą.
Trzeba odpowiedzialnie podejść do decyzji o wspólnym związku. Nie sprzyja spontaniczna i nieprzemyślana decyzja.
Sprzyja dogłebne przemyślenie sprawy. Zastanowienie sie co jest za a co przeciw. Sprzyja to, że osoba korzysta z porad psychologa ( aby zmienić swoje podejscie do płci przeciwnej). ( o tym psychologu powiedziała mi w trakcie, że chodzi aby się zmienić!)
Wynik sprawy śmierć, Niestety nie bardzo potrafię to dobrze zinterpretować. Moim zdaniem wynika, że ta osoba wejdzie w związek i bedzie super, ale przedtem musi porzucić swoje stare zwyczaje, bedzie to dla niej trudne ale w konsekwencji wyjdzie to jej na dobre.

Kochane pomóżcie, jak wy to widzicie, super mi pomaga wasza interpretacja, starałam się tym razem widzieć proste rozwiązania, bez komplikacji! smile
Obserwuj wątek
    • varia89 Re: Rozkład 22.06.15, 15:16
      Nie jestem bardzo doświadczona w odczytywaniu kart, ale ja widzę to tak:
      Cesarz - Bycie dojrzałym i odpowiedzialnym to główne atuty pozwalające na wejście w związek, tak jak i odwaga do podjęcia tego kroku.
      Glupiec - Przeszkodę stanowi lekkomyślność i pochopność. Osoba, dla której wróżysz nie powinna rzucać się na łeb na szyję w ten związek. Nagłe, nieprzemyślane działania wpływać będą negatywnie na te relację. Innymi słowy powolne budowanie związku w tym przypadku jest prawidłowym rozwiązaniem.
      Pustelnik - Sprzyja terapia psychologiczna, poznawanie własnych potrzeb i samego siebie, a także korzystanie z przeszłych doświadczeń i czerpanie z nich wniosków oraz mądrości.
      Śmierć - Obie osoby czeka zmiana w życiu, bardzo duża, która wiązać się może z poczuciem zagubienia oraz tęsknotą za tym, co się wskutek tej zmiany utraciło. Widzę to tak, że ten związek wypali. Będą te dwie osoby razem, ale wiązać się do dla nich będzie z utratą pewnych wartości, do których może nawet nieświadomie przywiązywali sporo wagi. Może tu chodzić o niezależność, samodzielność czy autorytet. Jako osoby dojrzałe i na stanowiskach zbudowały sobie życie, ktore skupiało się glównie na nich samych. To ich zdanie było tym decydującym, w związku zaś sytuacja ta się zmieni, wspólne decyzje będą tym ważniejszymi, dlatego wiązać się to może z poczuciem straty.
    • beata25_84 Re: Rozkład 22.06.15, 22:59
      Przyjazna siła cesarz
      Ten mężczyzna może być lekko apodyktyczny, uważa,że to facet powinien mieć ostatnie zdanie, ale ogólnie jest parntnerem stabilny, zadba o finanse rodziny, zaopiekuje się kobietą. Ogólnie Cesarz zawsze pokazuje się na solidnego partnera, dobrego ojca, męża.

Co nie sprzyja głupiec
      Unikać lekkomyślności i zbędnego ryzyka. Decyzja powinna być przemyślana.

Co sprzyja pustelnik
      Wyciszenie, wewnętrzna mądrość, stonowanie, zajrzenie w głąb siebie i poznanie własnych potrzeb.

Wynik sprawy śmierć
      Nowy etap, odrodzenie - stare odchodzi, przychodzi nowe, więc myślę,że jeśli teraz są samotni, to jest jak najbardziej szansa na związek i nowy etap życia.
    • anten_ka Re: Rozkład 23.06.15, 08:11
      Bardzo wam dziekuję za pomoc. Codziennie poświecam 1h na poznawanie kart i takie małe układy bardzo mi pomagają. Co prawda obecnie układam tylko dla rodziny i znajomych i czasami obawiam się czy nie sugeruje się tym co jest w prawdziwym życiu i do tego dopasowuje interpretacje. Jestem ciekawa jakby to bylo postawić komuś kogo nie znam i nie bede się sugerować.
      • 88ula Re: Rozkład 23.06.15, 16:56
        witam .Chetnie pokusze sie o twoja wrozbe o ile sie zgodzisz. Tylko prosze nie stawiaj natychmiast najpierw duzo mysl o mnie moze dzien i dwa a potem postaw karty. Prosze o charakterystyke mojego malzenstwa. Jaka osoba jestem ja. Jaka osoba jest moj maz. Jak sie przedstawia nasze malzenstwo - przeszlosc , teraz ,ptzyszlosc . Jaki rezultat czyli efekt koncowy. Moje imie Ula maz Zygmunt. Dziekuje.
        • anten_ka Re: Rozkład 23.06.15, 17:24
          Dziękuję ci, i proszę o wyrozumiałość w razie gdy mi nie wyjdzie. smile
          • 88ula Re: Rozkład 24.06.15, 02:14
            anten_ka nie ma pospiechu dziekuje ze zechcialas wziac temat "na warsztat". Sprawdzimy jak to dziala i po twojej interpretacji, ze szczeroscia odpowiem ci co jest prawda. Mysle tez o tobie abys mogla zyskac sile odczytu. Pozdrawiam.
        • anten_ka Re: Rozkład 23.06.15, 18:37
          Na poczatek szukam układu jaki bedzie najlepszy, jeszcze takiego na małżeństwo nie układałam smile może podpowiecie jaki bedzie najlepszy?
    • anten_ka Re: Rozkład 24.06.15, 18:26
      Zygmunt wnosi do związku pewne sprawy z przeszłości, jest wycofany. Moga być to jakas choroba.
      Zygmunt jest pełen radości i wierzy, że możecie zacząć wszystko od początku. Jest optymistycznie nastawiony.
      Ma wiele marzeń i planów co do waszego małżeństwa.
      Pokazuj sie jako osoba godna zaufania, osoba, której można zaufać, człowiek uczciwy, pracowity, kompetentny.

Ulu, ty się pokazujesz jako osoba, która jest bardzo zaangażowana w związek, gotowa do walki w jego obronie, umiesz walczyć o swoje.
      Zdajesz sobie sprawe, ze twoje małżeństwo nie wygląda tak jak powinno, sama nie wiesz czy masz siłę zaczynać wszystko od nowa.
      Jednak kolejna karta pokazuje, że w sercu masz nadzieje, że wszystko będzie/ jest super. Masz też bardzo duzo siły wenętrznej i to pokazujesz. Jesteś atrakcyjna i dbsz o atrakcyjność fizyczną.
      Co was łączy to dziecko/ dzieci. One scalają wasz związek.

Przeszłość związku, przechodziliście wspólnie kryzys, być może to walka z chorobą lub poczucie, że byliście w sytuacji bez wyjscia.
      Obecie jest równowaga w waszym związku. To takie stare dobre małżeństwo gdzie partnerzy się szanują, znają swoje wady i zalety i je akceptują.
      Na przyszłosć wyszła karta kochankowie, czyli miłość, przyjaźń, partnersto oraz umocnienie się waszej milości.

Oki, czekam na relacje z realu smile

Jak chcesz podam ci jakie karty wyszły, bo może się okazać, że źle je zinterpretowałam.
      • 88ula Re: Rozkład 24.06.15, 21:38
        Dziękuję za wróżbę. Nie musisz wątpić w swoje umiejętności tak jak poprzednio myślałaś. Nie podawaj mi kart, bo nie chce aby kusiło mnie do porównań z twoim odczytaniem. Bardzo dobrze, ze twoje sformułowania są proste, a nie wykombinowane i naciągane na maxa. Charakterystyka nas prawie się pokrywa, Zygmunt nie jest wycofany ale raczej czasem nie wszystko mówi. Ale ja się domyślam jego grzeszków, poza tym jest tak jak piszesz. O mnie prawie wszystko prawda, tylko nie mamy dzieci i łączy nas może to, ze mamy tylko siebie tu gdzie mieszkamy. (reszta nielicznej rodziny bardzo daleko). Faktycznie dbam o siebie, np. ciągle jestem na diecie. Byl kryzys (jak to zwykle bywa) i była choroba. Dziękuję za Kochanków na końcu, to zawsze daje nadzieje. PS. to jest mój drugi mąż, czy to może ci wyszło w kartach?
        • anten_ka Re: Rozkład 24.06.15, 21:58
          Dziekuje, za miłe slowa.
          Jako karta wspólna na wasze małżeństwo wyszło Paź buław, dlatego myslałam, że chodzi o wspólne dziecko. Być może podasz inną interpretacje. Karta przedstawiająca twojego męża , a dokładniej co wniosił do związku to Wisielec. Pewnie źle to odczytałam, jako wycofanie, jeszcze czasami, na niektóre pytanie nie umiem odczytać, ale wisielec też może określać osobe, która nie mówi wszystkiego. Niestety nie wyszlo mi, że to twój drugi mąż smile nie wiem jeszcże, ktora karta to pokazuje.
          • anten_ka Re: Rozkład 24.06.15, 22:21
            Spojrzałam na inne znaczenie karty i paź buław może oznaczać, ze łącza was kontakty z obcokrajowcami, łączy was kraj w ktorym mieszkacie....jednak na to bym nie wpadła wink martwię się też, ze to juz nadinterpretacja i dopasowywanie układu kart do rzeczywistosci.
            • 88ula Re: Rozkład 24.06.15, 22:26
              bardzo dobrze. Tak wlasnie jest. To nie jest nadinterpretacja po prostu sie ciagle uczymy. Pozdrawiam. Jestem rowniez krotko z Tarotem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka