Dodaj do ulubionych

Tęsknota?

11.07.15, 16:42
Znowu się uśmiechnę o spojrzenie tutejszych tarocistek, bo kompletnie nie wiem jak ugryźć rozkład. Tzn ugryzłabym go od dwóch różnych stron smile Niestety uprzedzam, że weryfikacja niekoniecznie się pojawi...

Koleżanka poznała pana w pracy. Spotykają się często ale przelotem, nie pracują w jednej firmie, nie wie czy on jest w związku bo do tej pory jakoś tak wyszło, że takie tematy nie były poruszane. Jak twierdzi nie ma między nimi wyczuwalnego napięcia seksualnego, dwuznaczności ale jest silne porozumienie, dobra atmosfera. Trudno jej to określić. Pan teraz wyjeżdża na miesiąc w delegację. Nie chciałam kłaść partnerskiego bo za mało jednak tutaj podstaw, ale zapytałyśmy czy podczas wyjazdu pan będzie o niej myślał, czy będzie jakoś zaprzątać jego głowę.

Odpowiedź: 8 mieczy Komentarz, tło: 5 denarów, wieża

No i szczerze to nie wiem kompletnie. Karty no co tu dużo mówić, nieciekawe. Ósemka w takiej obstawie może mówić i o kompletnym odcięciu jak i o obsesyjnym myśleniu. W piątce być tęsknota a w wieży zamknięcie kontaktów do miejsca pracy.

Wiem, że mogłabym dociągnąć karty na inne, lepsze pytanie. Ale ciekawa jestem jak inni to widzą.

Obserwuj wątek
    • 88ula Re: Tęsknota? 11.07.15, 17:06
      moje odczucie: Pan się odetnie i odgrodzi od Pani. Tło dla mnie to: czego Pani oczekuje: utrzymania związku za wszelka cenę, wiec ma trudne chwile i zamęt. Moze nastąpić rozpad tego, na co Pani liczy.

Mimo to życzę jak najlepiej.
      • lilijova Re: Tęsknota? 11.07.15, 17:37
        No chyba dlatego się nie powinno kłaść kart koleżankom, bo człowiekowi trudno złe wieści przekazywać... Tej drugiej, pozytywnej wersji chyba na siłę szukałam smile

W ogóle zastanawiam się czy ta 5 denarów nie mówi przypadkiem o tym, ze pan jest zajęty i jest poza zasięgiem jak te monety na karcie a wieża o tym, że to musiałoby się rozlecieć, żeby w ogóle coś mogło być. Bo jednak trudno tu mówić o podtrzymywaniu związku między nimi, bo go tak naprawdę nie ma. Po jego powrocie nic nie powinno się zmienić, tzn dalej powinni się widywać w pracy. Chyba, że on nie zagrzeje tam miejsca.
    • beata25_84 Re: Tęsknota? 13.07.15, 20:05
      Dla mnie pan czysto koleżeńsko traktuje tą Twoją znajomą. Na wyjeździe nie będzie sobie nią głowy zaprzątał, możliwe,że jakieś inne komplikacje, problemy będzie miał wtedy na głowie.
      • lilijova Re: Tęsknota? 14.07.15, 22:10
        Dzięki za komentarz smile

Dołożyłam jednak partnerski (bez przyszłości, bo teraz nie ma po co), żeby trochę to rozjaśnić i pozbyć się wątpliwości. O dziwo nie wygląda to już tak fatalnie, ale jakoś pierwszą moją myślą było, że pan jednak woli panów big_grin

W rozkładzie myśli/uczucia/postawa:
        koleżanka: as denarów, 10 mieczy, 8 pucharów
        pan: król kielichów, gwiazda, paź kielichów
        relacja: 8 mieczy
        • e-zotynka Re: Tęsknota? 20.07.15, 17:35
          Mnie ta powtarzajaca sie w obu rozkladach 8 mieczy i tlo z pierwszego rozkladu (5 monet, XVI. Wieza) mowia, ze Twoja kolezanka ma jakies moze nie zaburzenia...ale. Jesli bedzie miec z nim na tyle "partnerstwo" (Twoj drugi rozklad), ze juz bedzie przynajmniej znala Jego stan cywilny, to mozna rozkladac partnerskie.. i karty "na relacje",.jak beda jakies polaczenia konkretniejsze (o ile beda), a tak, to tlo 5 monet i XVI. Wieza... Czemu ma myslec o Niej bedac na delegacji, jesli raczej nie mysli o Niej nie bedac w delegacji? Nie wiem po co partnerskie na ludzi, ktorzy mijaja nas w korytarzach, ale nic to....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka