Znowu się uśmiechnę o spojrzenie tutejszych tarocistek, bo kompletnie nie wiem jak ugryźć rozkład. Tzn ugryzłabym go od dwóch różnych stron

Niestety uprzedzam, że weryfikacja niekoniecznie się pojawi...
Koleżanka poznała pana w pracy. Spotykają się często ale przelotem, nie pracują w jednej firmie, nie wie czy on jest w związku bo do tej pory jakoś tak wyszło, że takie tematy nie były poruszane. Jak twierdzi nie ma między nimi wyczuwalnego napięcia seksualnego, dwuznaczności ale jest silne porozumienie, dobra atmosfera. Trudno jej to określić. Pan teraz wyjeżdża na miesiąc w delegację.
Nie chciałam kłaść partnerskiego bo za mało jednak tutaj podstaw, ale zapytałyśmy czy podczas wyjazdu pan będzie o niej myślał, czy będzie jakoś zaprzątać jego głowę.
Odpowiedź: 8 mieczy Komentarz, tło: 5 denarów, wieża
No i szczerze to nie wiem kompletnie. Karty no co tu dużo mówić, nieciekawe. Ósemka w takiej obstawie może mówić i o kompletnym odcięciu jak i o obsesyjnym myśleniu. W piątce być tęsknota a w wieży zamknięcie kontaktów do miejsca pracy.
Wiem, że mogłabym dociągnąć karty na inne, lepsze pytanie. Ale ciekawa jestem jak inni to widzą.