Dodaj do ulubionych

Giermek Denarów..

13.09.15, 19:55
Witam. Pamiętam, że miałam delikatny problem z Tą kartą, widzę ją w negatywach zazwyczaj. Dla mnie to ktoś próbujący.coś uzyskać w relacjach, taka mala wsza wink zazwyczaj..oczekuje uwagi, pochwał itd..Zamierza czekać aż ktoś pierwszy zrobi krok. Relacje postrzega jako coś przedłużającego się i nie zawsze mu to na rękę, no chyba,że coś uzyska.z Tego dla siebie! Oczywiście kursy,szanse i szkolenia. Czy coś jeszcze?

Co zamierza osoba?.Giermek Denarów
Czego oczekuje? Giermek.Denarów
Jak postrzega relacje? Giermek Denarów

Proszę wpisujcie wasze doświadczenia. Jak ukazała się wam ta karta?
Obserwuj wątek
    • aprepope Re: Giermek Denarów.. 13.09.15, 20:19
      Ja tam widze w Giermkach wiecej plusow, niz minusow..to przeciez "dopiero" Pazie, wiec maja jeszcze szanse pojsc w dobra strone..to czesto tez jedynie poza, postawa na danym etapie, a nie na cale zycie...no gorzej, jak jednak do starosci...ale przynajmniej sie czlowiek za szybko nie zestarzejewink a co ja widze w monetowym..no On sie nie zaangazuje calym soba, jesli nie bedzie pewien partnera/partnerki, a taka postawa moze irytowac..faktycznie moze byc interesowny, bo glupi nie jest, a i moneta moze robic u niego za "lustereczko"..ale to jest w sumie powazny chlopak/dziewczyna (monety), wiec jak sie tak zachowuje, to moze..ma powody? wskazuje mi czasem na uczaca sie osobe, niekoniecznie nastoletnia. Czasem wskazuje na grupke ludzi pracujaca nad projektem, a i kogos, kto zbiera cos pod wzgledem materialnym ciekawego - na bank nie jakies "smiecie". ja nie mam nic do tej karty, a przynajmniej nie nazwalabym go "wsza"..ale ja rozumiem i mieczowego i bulawowego, wiec nie podpisze sie pod epitetami pod adresem Pazi..Krolowie w negatywie, to moze problem, ale Pazie..smile To nie kielichowy, jego sie tak nie "urobi",,a i patronuje mu XVI. Wieza, wiec to bywa twardy orzechwink
      • neceg Re: Giermek Denarów.. 14.09.15, 11:28
        Dziękuje aprepope..smile Poprzygladam się trochę temu Giermkowi. Może spojrzę na niego laskawszym okiem, potrzebuję trochę czasu,.żeby się z nim oswoić i nie widzieć go w negatywach.smile
        • aprepope Re: Giermek Denarów.. 14.09.15, 11:38
          Moze natrafiasz na przypadki Giermka monet w negatywie, tak zwyczajnie. smile
          • bladamery Re: Giermek Denarów.. 14.09.15, 12:01
            Paź Denarowy odpowiada żywiołowi ziemi, może dlatego go nie lubisz? smile Ziemskie znaki, to właśnie takie skryte, ale za to bardzo inteligentne osobniki. Zrównoważone, trochę niedostępne, skupione na dobrach materialnych i niezwykle ambitne i rzetelne. Faktycznie, trochę ciężko ich lubić, bo nie w głowie im szaleństwa, ale raczej nie mają złych intencji, a wręcz zawsze możesz na nich polegać wink
          • neceg Re: Giermek Denarów.. 14.09.15, 12:02
            Wiesz jak to jest. Zazwyczaj bardziej koduje się negatywy, tak zapamiętałam kilka zlych zachowan i sytuacji Giermka Denarów..bo faktycznie akurat takie przypadki natrafiłam..uncertain
            • bladamery Re: Giermek Denarów.. 14.09.15, 13:34
              Paź Denarów

Tutaj masz bardzo fajnie, konkretnie i długo opisanego Pazia smile
        • magdalena.1230 Re: Giermek Denarów.. 22.09.15, 22:22
          Giermek wielorako wypadł mi jako osoba ciekawska , ale też i zainteresowana uzyskaniem czegoś pożyczeniem od kogoś , pokazaniem się czymś . ma w krwi coś co czyni go jednak łasym na środki materialne.
    • aprepope Re: Giermek Denarów.. 14.09.15, 14:03
      bardzo inteligentnymi, to nazwalabym bardziej mieczowe...monetowy, to bardziej praktyczny, moze dlatego samymi argumentami slownymi, jakby nie byly trafne - mozna nie przekonac..
      • neceg Re: Giermek Denarów.. 14.09.15, 16:42
        Dziękuje dziewczyny..muszę założyć wątek o paziach..Denarowy omówiony..smile Dobrze byłoby porównać je, fajnie skojarzyć je z sytuacjami..smile
        Tak mi przyszło do głowy, że imponują nam zazwyczaj osoby inne niż my. Jestem znakiem ziemskim, może dlatego też nie palam uwielbieniem do tego pazia..coś w tym jest smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka