21.09.15, 16:08
Posiadam gleboka intuicje. Ciekawa jestem czy objawia sie ona w Waszym zyciu? Czy kontakt z Tarotem wplynal na pozniom Waszej intuicji?
Obserwuj wątek
    • aprepope Re: Intuicja. 21.09.15, 18:55
      a jak mierzysz poziom swojej intuicji, Hanno?
    • meda08 Re: Intuicja. 22.09.15, 09:14
      owszem tak, ale nie tylko tarot ale również inne karty
      • hanna1985 Re: Intuicja. 22.09.15, 15:13
        aprepope

Czesciej mam przeczucia, ktore okazuja sie prawda. Kiedy bylam nastolatka, nie bylam pewna, ze to co mysle wydarzy sie. Nie mialam w sobie przekonania. Dzis codziennie odbieram cos intuicyjnie. Powodem sa karty wlasnie wink Kojarze ludzi z kartami, przychodzi mi na mysl dana karta. Kilka dni temu znajoma kojarzyla mi sie z paziem mieczy. Paz ten podpowiadal mi, ze wplata sie ona w jakas plotke. Tak tez sie stalo. Ciekawa jestem jak obrazuje sie u Was ta intuicja.
    • magdalena.1230 Re: Intuicja. 22.09.15, 22:15
      Tak , kontakt z tarotem bardzo roszczerza intuicję , tylko to wymaga pracy pracy i jeszcze raz pracy nad tym . Początki są trudne jak to zawsze bywa , warto pracować z tarotem bo daje tez podgląd na psychologię , widziamy jak ludzie się zachowują , co czują , jak do danych sytuacji podchodzą to takie rozbieranie ludzi na cząstki i cząsteczki ciekawe ah smile)
    • beata25_84 Re: Intuicja. 25.09.15, 23:05
      Tarot z pewnością rozwija intuicję, ale podejrzewam, że każdy kto się tarotem zajmuje to już wcześniej posiadał ją na wysokim poziomie. Jak się objawia - czasem jakieś przeczucie, czasem coś "palne", a później okazuję się, że się sprawdza. Zwał jak zwał - intuicja, czy logiczne wyciąganie wniosków, ale zazwyczaj tą są takie rzeczy powiedziane pod wpływem chwili, a nie długich przemyśleń. Ot poczułam, powiedziałam, a później okazuję się, że prawda. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka