magdalena.1230 30.09.15, 17:09 Proszę o wróżbę czy do grudnia znajdę pracę lub jakąś formę finansową uzyskam ? Pozdrawiam cieplutko Magda Piszcie co w zamian ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
88ula Re: dla Magdalena.1230 - Proszę o wróżbę 30.09.15, 23:47 Karty pokazały: 1/ praca do końca roku 2015 - As kielichów+ Umiarkowanie - nie zanosi się, abyś otrzymała prace, będzie się tak działo, że powinnaś otrzymasz parę korzystnych ofert, może tez ktoś cie zaprosi na rozmowę i będzie ci przychylny, będziesz mieć złudną nadzieje, ze cie zatrudnia, ale na razie nie uda ci się zacząć pracować do końca roku. Jest tez opcja ze będziesz rozważać, która z ofert jest dla ciebie lepsza. Przypuszczalnie zaczniesz pracować po nowym roku. 2/ finanse do końca 1025 - 5 monet - w tym roku będzie marnie z finansami, nie otrzymasz tez pomocy, ani wsparcia. Odpowiedz Link
88ula Re: dla Magdalena.1230 - Proszę o wróżbę 30.09.15, 23:48 punkt drugi: oczywiscie do końca 2015 roku. Przepraszam za błąd. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: dla Magdalena.1230 - Proszę o wróżbę 05.10.15, 15:52 Dziękuję 88ula , aprepope sprawdzcie dziewczyny pocztę wysłałm coś miłego ) Odpowiedz Link
aprepope Re: dla Magdalena.1230 - Proszę o wróżbę 06.10.15, 17:17 Ja nie mam tu poczty i narazie zakladanie tu poczty jest wstrzymane, a Ula ma chyba podany adresik na stopce, o ile pamietam, ale wierze, ze to cos milego i dziekuje bardzo - najfajniejszy upominek dla mnie to bedzie, jak Ci sie poprawi sytuacja, czego Ci zycze i zdrowka, bo to najwazniejsze Pozdrawiam, aprepope Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: dla Magdalena.1230 - Proszę o wróżbę 08.10.15, 23:49 Aprepope na gmailu możesz sobie założyć pocztę bo gazetowa wstrzymana . Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: dla Magdalena.1230 - Proszę o wróżbę 08.10.15, 23:29 Dziękuję jeszcze raz za wróżbę Wysłałam podziękowanie do Uli na pocztę a dla Ciebie aprepope mam podziękowanie kwiaty i oczywiście pisz jeśli będziesz miała ochotę na moje wróżby w zamian . static.e-ogrodek.pl/gallery/1093/0_fb41e7827744fb457ab08cbcf04464e4e7387e55.jpg Odpowiedz Link
aprepope Re: Proszę o wróżbę 02.10.15, 12:12 Madziu, to chyba nie sa informacje, na jakie czekalas...ale byly pytania i sa odpowiedzi. Ja ze swej strony rozlozylam Ci karty na to, co moze powinnas zrobic, zeby te sytuacje poprawic.... Z talii wyskoczyla mi karta Kochankowie - razem zawsze razniej, choc nie zawsze bogato - bedac w parze mozemy laczyc zyski, ale i dzielic straty. Kwestie partnerstwa moga byc tu pewnego rodzaju kluczem - u Uli wyszla 5 monet (w RW para na karcie, a 5-ka daje nam pewna lekcje), a przeciez mogla wyjsc i samotna 9 mieczy, ktora tez nie zwiastowalabym najlepiej.. Wyciagnelam Ci 3 karty (2 monet, 3 kielichow, As monet) i sa az 2 monetowe - poniewaz 3-cia karta (As monet) to tzw. karta brama, to dociagnelam jeszcze 1 karte i potwierdza ona chyba te moja teorie - XX. Zmartwychwstanie, a to nie jest karta, ktora nalezy rozpatrywac, jako taka, gdzie inni ludzie nie odgrywaja waznej roli w danym problemie. Ogolna interpretacja tych 4 kart z mojej strony, to sprobuj patrzec wyzej, rozkladaj sie - kazde zrodlo dochodu jest przeciez mile widziane, nawet najmniejsze, byleby platne! Pomysl moze o tym, co chcialabys robic, co sprawia Ci przyjemnosc - jeden lubi piec ciasta, inny chetnie popilnowaliby dziecka sasiadow, ktos inny lubi pieski i zamoznym, a zajetym wlascicielom moglby w ten sposob pomoc, ktos inny ma zdolnosci plastyczne i np. na Wszystkich Swietych wykonuje stroiki na groby na zamowienie znajomych - mozliwosci jest wiele, tylko wazne jest pozytywne nastawienie do ludzi, takie z usmiechem na ustach i dostrzeganie szansy, ktora daje los (As monet) - moze masz jakiegos znajomego, chocby tylko z widzenia, albo kogos z rodziny, kto moglby cos Ci doradzic - nie widze koniecznosci np. zmieniania kraju pobytu, a zwyczajnie wykorzystanie wszelkich kontaktow, znajomosci, koneksji rodzinnych, by takie chocby drobne zajecia zdobyc i to by na przyszlosc moglo zostac docenione, zauwazone i mogloby prowadzic do calkowitej zmiany Twojej sytuacji materialnej (karta Zmartwychwstanie) - mysle, ze jestes dobra dziewczyna i zaslugujesz na to, co najlepsze - nie masz faktycznych powodow do kompleksow, a Asy i u Uli i u mnie mowia, ze potencjal jest, tylko nie jest odpowiednio wykorzystany i sie marnuje. U mnie z podsumowania pierwszych 3 kart, zanim dolozylam 4-ta, to wyliczylam kwintesencje i rowniez, jak u Uli, zaznaczylo sie XIV. Umiarkowanie - wlasnie przeczytalam dzis na sasiednim forum, ze dzis jest dzien Aniola Stroza i czuje, ze Ty takiego masz, albo za pewien czas bedziesz przy sobie miala, czego Ci z calego serca zycze Odpowiedz Link