13.10.15, 18:03
Witam Was!

Czy jest ktos chetny, aby wylozyc mi karty na moja mame? Nie trzeba iinterpretowac, ale wycignac karty bardzo prosze. Chcialabym sie dowiedziec dlaczego moja mama jest taka nieznosna od pewnego czasu? Jak jej pomoc? Zalezy mi na takim ptaniu:

1. Co jest przyczyna jej zachowania? (moga byc dwie karty, ale nie trzy!!!)
2. Przeszlosc na ta sprawe.
3. Co ukrywa?
4. W jaki sposob pomoc?
5. O cyzm ona marzy w tej sprawie?

Bardzo dziekuje za pomoc!

H.
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Mama 13.10.15, 18:04
      Prosze tylko o jedna karte na dane pytanie. Ewentualnie w pkt.1 dwie, gdyby pierwsza nie byla jasna! Dzieki!
      • aprepope Re: Mama 13.10.15, 18:13
        Moze napisz, czy zyczysz sobie od kogos te karty w obu pozycjach, czy tylko proste?
        • hanna1985 Re: Mama 13.10.15, 19:59
          Racja wink WA przyjmuje odwrocone, a male arkana tylko proste.
          • aprepope Re: Mama 13.10.15, 20:15
            Zbyt dziwne podejscie do tematu odwroconych i prostych pozycji, jak dla mnie, ale pewno ktos wyciagnie. Powodzenia.
            • bladamery Re: Mama 13.10.15, 22:02
              Tylko proste:

1. IX den w znaczeniu As mieczy
              2. 3 denary
              4. Król mieczy
              5. Umiarkowanie
              6. Pustelnik

Jak sama widzisz- daj jej sapnąć, pozbierać myśli, nie narzucaj się. Powodzenia wink
              • bladamery Re: Mama 13.10.15, 22:04
                Numeracja oczywiście do poprawki smile
              • beata25_84 Re: Mama 14.10.15, 15:59
                1. Co jest przyczyna jej zachowania? (moga byc dwie karty, ale nie trzy!!!)
                2. Przeszlosc na ta sprawe.
                3. Co ukrywa?
                4. W jaki sposob pomoc?
                5. O cyzm ona marzy w tej sprawie?

1. IX den w znaczeniu As mieczy
                2. 3 denary
                4. Król mieczy
                5. Umiarkowanie
                6. Pustelnik

Wychodzi na to,że problemy są wynikiem jakiś komplikacji z panem Królem mieczy. Z przeszłości wynika, że była podejmowana współpraca (nasunął mi się na myśl współpracownik lub partner życiowy).
                Twoja mama marzy o spokoju, zrozumiała pewne rzeczy (as mieczy) i skupia się na sobie. (9 monet).
                (9 monet to też karta singla, więc nie wykluczam jakiś problemów małżeńskich, poczucia osamotnienia w związku lub braku partnera).
                W jaki sposób pomóc - nie wtrącać się przesadnie, dać dyskretnie znać, że w razie czego jest się w pobliżu gotowym do pomocy, ale nie narzucać się z tą pomocą czy pytaniami o przyczyny takiego stanu rzeczy.
                • misboaa Re: Mama 14.10.15, 23:20
                  Przede wszystkim potrzebny jest jej spokoj i odpowiednio dlugi czas by wszystko przemyslec. Tu duza role odgrywa czas.
                  Mama jest osamotniona lub mysli o tym by byc sama. To zalezy w jakiej ona jest obecnie sytuacji zyciowej, tego nie podalas a wiesz jak wazne sa takie szczegoly. Jezeli jest w zwiazku to byc moze jej partner sie odsunal czy odcial od wspolnego gospodarstwa domowego. To takie karty rozwodowe.
                  Mozesz jej pomoc wspierajac ja delikanie. Dajac odczuc ze nie jest sama. Niekoniecznie mowic jej o tym wprost ale pokazac. Zadzwonic, pogadac o czyms zwyczajnym. To musi sie odbywac regularnie.
                  Ja tez moga trapic sprawy zawodowe np: umowa lub jej zerwanie.
                  Haniu potrzeba by wiecej szczegolow by dokladnie odpowiedziec. Byc moze to cie naprowadzi.
                  Mam chce sie z tego czegos wycofac i miec swiety spokoj. Sama o sobie stanowic. Byc pania swego zycia.
                  • hanna1985 Re: Mama 19.10.15, 16:57
                    9 denarow to praca mojej mamy. Mamcia pracuje na wlasny rachunek. Patrze na te karty i to jest to. Ona chce zmiany. Fakt wspominala cos o tym, ale to skryta kobieta i w tym Krolu mieczy ona kalkuluje, analizuje, szuka rozwiazania dla siebie. Aha w Asie mieczy chce uniknac potkniecia i mysli kobieta jakby cos pozmieniac. Dzieki dziewczyny! Tak misboa ja tez tak to cuzje, ze one potrzebuje pracy gdzie nie ma ludzi w okol siebie. Potrzebuje zmiany. WA o tym mowia.
                    • hanna1985 Re: Mama 19.10.15, 16:57
                      wokol*
    • ucztababette Re: Mama 19.10.15, 20:18
      Hi Hania.

przeklad: 10 bulaw I 2 kielichy

1. Co jest przyczyna jej zachowania? (moga byc dwie karty, ale nie trzy!!!) KSIEZYC
      2. Przeszlosc na ta sprawe. PUSTELNIK
      3. Co ukrywa? As Kielichow
      4. W jaki sposob pomoc? 5 denarow
      5. O cyzm ona marzy w tej sprawie? Cesarz.

Haniu, czy Twoja Mama dlugo byla sama? Moze sie zakochalasmile A to by bylo chyba ok dla Ciebie?
      --
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka