Dodaj do ulubionych

Sen z siostrą w udziale

18.11.15, 11:14
Prośba o interpretację.. kto czytał mój wątek o skłóceniu z siostrą wie jaka jest teraz sytuacja.

Śniło mi się dzisiaj, że byłam w mieszkaniu rodziców, w moim starym pokoju który dzieliłam z siostrą. Nagle przyszła siostra zadowolona, usposobiona przyjaźnie i powiedziała, że kupiła mi spódnicę na swoje wesele. Byłam zaskoczona, bo w szafie wisiała już moja kreacja na jej wesele i wiedziała, że ją mam. Spódnica okazała się czarna tiulowa, z obszyciem koronkowym na dole. Ale jak ją założyłam, okazało się, że jest przeźroczysta-widziałam swoje stringi i całą pupę smile
powiedziałam jej zmieszana, że przecież ona nie ma podszewki i że wszystko mi widać. A ona nie wiedziała o co mi chodzi, że przecież ładnie wyglądam..
Nie chciałam jej urazić, więc pomyślałam,że sama pokombinuję z podszewką.

Więcej nie pamiętam-ale dla mnie bardzo dziwny przekaz. Czy to moje lęki-że podejrzewam,że moja siostra chce mnie ośmieszyć na weselu? byłyśmy w starym pokoju, w którym całe życie kłóciłyśmy się.. i jeszcze czarna spódnica..nie wiem co o tym myśleć.
Obserwuj wątek
    • ucztababette Re: Sen z siostrą w udziale 18.11.15, 13:05
      Karolina bardzo tresciwy i rzetelny sen. Well, nie wiem czemu ale uwazam ze do slubu jeszcze moze nie dojsc. Przelecialo mi ze przyszly Mlody niezle obraca prostytutki na boku a siostra zaslepiona jak cieleprzed zarznieviem. Wroce z pracy pistawie Kroloweska Siodemke jesli chcesz. Bez Twojego tak nie tykam kart.pzdr
      • carolina-8 Re: Sen z siostrą w udziale 18.11.15, 14:07
        Wiesz co-oni tak są zapatrzeni w siebie, razem mieszkają od początku, razem jeżdżą i wracają z pracy (bo pracują w jednej firmie), że nie chce mi się wierzyć, że on by kogoś miał na boku. Wszystko ciągle razem do znudzenia.
        Szczerze mówiąc, nie wiem czy chcę wiedzieć jakie to małżeństwo będzie, nie moje życie.

A propos snu-ona była przyjaźnie nastawiona i chciała dobrze, ale mnie nie rozumiała w czym widzę problem z przeźroczystą spódnicą. Ja z kolei nie chciałam jej urazić, bo spódnica była piękna, ale i tak zamierzałam poszukać podszewki i zrobić po swojemu.
        Jak w życiu, niby chcemy dobrze obydwie, a gadamy różnymi językami.
        • hanna1985 Re: Sen z siostrą w udziale 18.11.15, 14:39
          Twoj sen

Otrzymalas prezent i spodobal Ci sie w peirwszej chwili. Jednak okazal sie on jako cos czego nie chcesz, w dodatku z osmieszeniem w tle. Masz zakodowane w podswiadomosci, ze cokolwiek przyjdzie ze strony siostry, bedzie zle, falszywe, badz niejasne. Tak ja widzisz teraz. Tego tez moze obawiasz sie na weselu? Ze potraktuja Cie zle? Choc zaproszenie i aura wesela jest ladna, ale w efekcie podadza Ci niesmak znow? Tak jak z ta spodnica? Biel to oczuszczenie i koronka moze symbolizowac, ze sie pogodzicie, badfz ktoras strona chce tego.
          • hanna1985 Re: Sen z siostrą w udziale 18.11.15, 14:43
            Patrze w senniku i koronka oznacza staroswieckie obyczaje. Chyba prezentem dla siostry na wieczor panienski bedzie niebieska podwiazka, badz cos co jest zwyczajem u Was w rodzinie? ;D
            • carolina-8 Re: Sen z siostrą w udziale 18.11.15, 14:58
              Fajna interpretacja smile
              Może masz rację z tym zakodowanym nastawieniem, że ze strony siostry oczekuję tylko ciosów niż przyjemnych gestów. To pewnie moje lęki przed samą imprezą, boję się że źle mnie po raz kolejny potraktują. Co do koronki - to siostra nie jest zwolenniczką wieczorów panieńskich i wiem,że siostra nic nie planowała.
              W każdym razie sen mocno symboliczny i wyrazisty, więc postanowiłam się podzielić nim smile
        • ucztababette Re: Sen z siostrą w udziale 18.11.15, 19:50
          Karolino,
          Sny maja na celu wlasnie zapowiedz nadchodzacych wydarzen lub sa jakims erangiem z przeszlosci.
          Zgodnie z Twoja wola, nie tykam kart. K7 chcialam zrobic na prawdziwe lico tego, ktory poslubi Twoja siostre. Nie na ich malzenstwo.
          Czytajac nt. snu bardzo przykuly moja uwage dwie rzeczy: pojawiajacy sie Wasi Rodzice - wg mnie to jakies ostrzezenie I czarny kolor spodnicy. Nie powinno tego byc przed slubem, ale to moja humble opinion.
          No nic, zycze powodzenia na tym ze wydarzeniu. Miejmy nadziej, ze Twooja siostra naprawde trafi na porzadnego czlowieka, ktory doceni Ja jako kobiete, czlowieka, matke, partnerkei Krolowa Bulaw. A Ty baw sie wysmienicie.
          Ps. Wiem tylko ze nie powinno sie zakaldac czerwonych ubran na wesela. Ile w tym prawdy, nie wiem, ale slyszalam.
          • carolina-8 Re: Sen z siostrą w udziale 18.11.15, 20:59
            A ...ucztababette, to się nie zrozumiałyśmy.
            Jeśli masz ochotę zrobić rozkład na niego, to bardzo chętnie. Nie znam tego rozkładu-więc nie zrozumiałam propozycji..
            Dowiedziałabym się, czy źle go oceniam, bo przecież mogę się mylić smile
            Jakbyś nadal miała chęci w wolnym czasie, to fajnie smile
            Co do czerwieni a weselu, że nie wolno to nie słyszałam. Kiedyś tak mówiono o czerni, ale już się odchodzi od tego. W moim odczuciu nie wypada iść w bieli jedynie, aby ten kolor był zarezerwowany tylko dla Panny młodej.
            • ucztababette Re: Sen z siostrą w udziale 18.11.15, 21:34
              Nie Karolino, juz nie postawie. Mialam jakies wew przeczucie, ale juz odeszlo. NIe bedzie to tera zdobry rozklad.
              A ode mnie tak na wszelki wypadek: powiedz siostrze, albo daj Jej z 50zl do stanika albo za ponczoche. P{Owinna miec jeszcze przed przybiciem pieczeci swoje wlasne pieniadze. Wszystkie koperty do Jej reki, nie jego. Mnie ciotka dala 10zl, kiedy wychodzilam za maz. KOp[erty zwinal on. Pieniedzy ze slubu do tej pory nie zobaczylam.A kochanka za moja przelana krew mieszka ponoc w wygodnym domu z niesliubnymi dziecmi.
              pozdr

--
              Przepraszam za moj ostentacyjny jezyk. wielu mi zarzuca cos zlego, kiedy wrecz przeciwnie po moich smutnych przezyciach, chcialabym uchronic kazda dziewczyne przed lzami. Po stracie zostana lzy, sprawca sie bedzie smial, a lzy zostan jak najwiekszy przyjaciel.
              Nie uznaje zadnych spolek do tej pory. Trzymam z ludzmi dystans, ale czuje, moze nawet bardziej niz Ty tam w Pl czy Twoja siostra. Pilnuj tego faceta. Cwany lis. NIc wiecej nie powiem.PA
    • beata25_84 Re: Sen z siostrą w udziale 18.11.15, 22:08
      Mi się wydaję, że ten sen właśnie powiedział o Waszym wzajemnym braku zrozumienia i zaślepieniu Twojej siostry, która nie widzi oczywistych faktów. Teraz też przecież nie możesz już nic szczerze powiedzieć, żeby kolejnej awantury nie było.
      Poza tym oczywiście wszystkie stresy z tym związane przywołują takie a nie inne sny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka