Dodaj do ulubionych

kolejna droga

06.12.15, 19:19
Znacie juz ten rozklad. Kiedy widze ze poprzedni sie wypelnil robie nastepny. Wklejam dwa, ale bardziej interesuje mnie ten pierwszy. Drugi jest dlatego, ze powtorzyly sie karty. Nie jestem pewna czy znacza to samo, ze jeszcze ta rzecz jest w toku czy sa w innym kontekscie.
Pomozecie?

S - ....................................................................7 Bul……........................./....................2Puch
1. W jakim kierunku zmierzam.......................Glupiec........................./..............AMi (6Bul,Glupi, 7Bul)
2. Co przyniesie mi obrana droga................ RPuch, Sad (razem)........./..........9Mon (XV, 5Mi,AMon)
3. Jak odbierze to moje najblizsze otoczenie.....10 Puch..................../............4Mon
4. Jak wplynie to na moj rozwoj osobisty..........4Bul............................/...............KMi (RMi,Spr,3Mi)
5. Czy wplynie to na moja syt. finansowa....... 2Mon. PMi (razem)..../..............PMon
6. Jak odbierze to dalsze otoczenie................ 4Puch........................./...............8Mi
7. Jakie nalezy wprowadzic modyfikacje........RMi (RMon, 7Mon)...../...10 Bul (10Puch, Kolo,6Mon
8. Jaki bedzie ostateczny rezultat...................QBul............................./.....ABul (7Mon, 6Puch, 3Bul)
rada.....................................Spr, APuch, 3Puch..................................../..........3Bul, 10 Mi, Pustelnik

Sygn. mowi ze bede sie zmagac z czyms lub o to walczyc. O Glupca. Cos nowego w moim zyciu!
Zonglowanie kasa niestety stabilizacji nie wrozy.
7. nie wiem jak rozumiec czy mam ostro walczyc, na calego czy to przestrzega przed szalenstwem. To sa swieze karty, jeszcze nad nimi mysle. Wiem ze szykuje sie nowe.
Ten drugi to chyba byl o "temacie zamknietym".
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: kolejna droga 06.12.15, 20:49
      Karty po lewej to ladne wyszly, a ten po prawej rozkald to jak mam go odczytywac, jako co? Glupiec, to albo chcesz zaczac zycie od zera, nowy start, badz jakas sfere zycia, np. nowa prace chcesz rozpoczac. Wyszedl Sad, wiec cos zakonczy sie, jakas ulga przyjdzie, moze jakas relacja z jakims Panem?
      • misboaa Re: kolejna droga 06.12.15, 21:09
        Ten z prawej to nowy. Z lewej troszke starszy ,ale w sumie tez swiezy. Myslalam, ze sie skonczyl wiec zrobilam nowy. Okazalo sie ze sie chyba zazebily ze soba.
        ???

• hanna1985 Re: kolejna droga 06.12.15, 21:20
          Krol mieczy jako rozwoj osobisty, no to calkiem dobra karta. Rozumu Ci przybedzie ;D W tej 9 monet, to samotnosc, ale ciasne i wlasne m. no mam nadzieje, ze tak bedzie z tym mieszkankiem i kasa w paziu denarow. Rada to nowe wyzwania, nie bac sie, pokonczyc co Cie meczy, szukac drogi swej/ Rozklad nazywa sie droga, a konczaca karta ukladu jets Pustelnik, a to wlasnie droga zyciowa. Wiecej nie pomoge chyba. Trudny ejst ten rozklad, ale karty nie sa zle.
          • hanna1985 Re: kolejna droga 06.12.15, 21:40
            2 pucharow jets interesuja bardzo. Podejrzewas zo co chodzi w niej?
    • beata25_84 Re: kolejna droga 07.12.15, 00:49
      Trochę namieszałaś mi w głowie Misboaa - dwa rozkłady i dodatkowo jeszcze dociągane karty, ale co udało mi się zobaczyć, to napiszę. wink

S -7Bul/2Puch
      wcześniej szarpanie się z czymś,wzbranianie, postawa obronna, obecnie lawirowanie, szukanie najkorzystniejszego rozwiązania

1. W jakim kierunku zmierzam Glupiec/AMi (6Bul,Glupi, 7Bul)
      Wcześniej odwaga, nauka, brak wiedzy, doswiadczenia na nowym polu działania, drodzę, obecnie zrozumienie w tym Asie mieczy, karty dociągnięte wskazują tak jak byś chciała nad czymś odniesć zwycięstwo,że już trochę zrozumiałaś skąd ta szrapanina i brak wiedzy w przeszłosci się pojawiły.

2. Co przyniesie mi obrana droga.RPuch, Sad (razem)/9Mon (XV, 5Mi,AMon)
      Nie wiem dlaczego ale ten Rycerz pucharów i Sąd kojarzą mi się z ostatnim panem, o którym na szkółce pisałaś, obecnie bardziej na siebie się nastawiasz, na własną realizację, ale widać też w tym ostatnie namiętności, walkę o dominację i sprzeczki z tym? panem.

3. Jak odbierze to moje najblizsze otoczenie 10 Puch/4Mon
      dwie skrajne karty - wcześniej otwarta, nastawiona towarzysko, teraz zamknięta w sobie, wycofana, oszczędna ( w okazywaniu uczuć i emocji?)

4. Jak wplynie to na moj rozwoj osobisty 4Bul/KMi (RMi,Spr,3Mi)
      Liczyłaś na zbudowanie domu, a te obecne karty niestety są mocno nieprzyjemne - może za mocno się sugeruję ostatnimi Twoimi wpisami, ale cały czas mam silne odczucie, że to o tego faceta chodzi i sytuacje z nim związane, obecnie jesteś zraniona jego chamską postawą.

5. Czy wplynie to na moja syt. finansowav2Mon. PMi (razem)/PMon
      Finansowo w obecnej sytuacji lepiej na tym wyjdziesz, wcześniej musiałabyś chyba z czegoś zrezynować, kombinować, lawirować,żeby wszystko pogodzić i poradzić sobie.

6. Jak odbierze to dalsze otoczenie 4Puch /8Mi
      W sumie odbiór podobny, tyle,że wcześniej widzieli urażone ego, jakieś niespełnione nadzieje, a teraz Twoje wewnętrzne zblokowanie na sytuację.

7. Jakie nalezy wprowadzic modyfikacje RMi (RMon, 7Mon)/10 Bul (10Puch, Kolo,6Mon
      Tu też karty na przyszłość lepsze. Wczesniej była taka niecierpliwość połączona z oczekiwaniem na zyski, teraz należy się skupić na pracy, odwrócić sytuację, nauczyć się brać i przyjmować. W tych kartach to jak byś bardziej się na pracy skupiała, jak byś jakieś wyzwania miała przed sobą, może chwilowy zastój lub za dużo na głowię, w każdym bądź razie czujesz zmęczenie sytuacją i sugestia jest taka,żeby nie brać wszystkiego na swoje barki, bardziej współpracowac z otoczeniem.

8. Jaki bedzie ostateczny rezultat QBul/ABul (7Mon, 6Puch, 3Bul)
      Wcześniej miałabyś dużo energii, spełnienia i teraz też ta energia buławowa sie pokazała, tylko należy trochę w cierpliwość się uzbroić, dbac o ciepłe relacje i zmierzac do celu w tych 3 buławach, ogólnie znów karty pokazują - cierpliwość i żeby nie zamykac się w sobie, nie odrzucać pomocy.

rada Spr, APuch, 3Puch /3Bul, 10 Mi, Pustelnik
      Tutaj nie wiem jak to do końca odczytać - to co mi się na pierwszy plan z całego rozkładu wysuwa, to kwestia tego,że coś Cię zraniło i obecnie stałaś się bardzo zachowawcza w działaniu, wręcz izolujesz się od innych, jakieś smutki leczysz. Bardzo silnie karty akcentują to w całym rozkładzie.

Miło Cię widzieć Misboaa na szkółce. Fajnie,że ostatnio częściej tu zaglądasz. smile
      • misboaa prawy - nowszy..........lewy - starszy 07.12.15, 17:23
        Do Szkolki Beatka przychodze zawsze kiedy tylko moge. Wlasciwie kazda wolna chwilke poswiecam tarotawi a bardzo lubie ludzi ktorzy tutaj zagladaja wiec tesknie kiedy mnie tutaj nie ma. Sama tez tak mam ze gdy zauwaze jakas dluzsza nieobecnosc to tez sie zastanawiam gdzie tez ta Wiedzma sie podziewa 

Widze ze sia napracowalas "przy mnie". Wrzucam wszystkie karty zeby byla jasnosc w odczytywaniu.
        Dobrze widzisz moje zdenerwowanie. Temat zamknelam. Otwieram oczy na nowe 
        Glupiec mnie zastanawia bo jesli pokszuje nowa droge to jakies to takie niekonkretne.
        Tak, nauka odgrywa duza role w moim zyciu. Nieustannie i intensywnie szkole siebie i innych tez 😉
        • beata25_84 Re: prawy - nowszy..........lewy - starszy 08.12.15, 00:20
          Cieszę się,że mogłam Ci chociaż trochę pomóc. smile
          Głupiec to odwaga,brak doświadczenia, nowa droga, ale i brak wiedzy w jakim kierunku się zmierza, może więc z tego powodu te niejasności, zbyt mała ilość konkretów.

Ostatnio wróciłam do różnych swoich zainteresowań, prowadzę ciekawe rozmowy z ludźmi, dbam o swoje "baterie życiowe". Dziecka nie ma, nic się w związku gruntownie nie ruszyło, w pracy bez tragedii, ale i bez szału. Ja jednak jestem szczęśliwsza, bardziej sama siebie wspieram i zastanawiam się jak to ma się do Twojej noworocznej wróżby, gdzie wychodziło moje spełnienie na koniec roku. Masz jakieś nowe pomysły po czasie?
    • neceg Re: kolejna droga 08.12.15, 18:46
      Jako osoba w sygnifikatorze to ciągła wewnetrzna walka, pragniesz tej drugiej polowki, jednocześnie lubisz związek oparty na grze, wzajemnym przyciaganiu i odpychaniu, nie może być nudno, musi się coś dziać to daje Ci energii.
      1. Otwiera się nowa droga dla Ciebie, ten Glupiec też oznacza, że pragniesz mieć dziecko, rodzinę. Wewnętrznie dojrzalas do tego.
      2. Odnowisz znajomość, coś co umarło dla Ciebie odzyje, będzie bez deklaracji, Ty będziesz pragnęła ruszyć i zrobic krok do przodu coś tu jednak w miejscu stoi..i ta piękna dama jednak sama
      3. Otoczenie będzie wspierać, co niektórzy będą zazdrościć pewnych rzeczy
      4. Z pewną grupą znajomych, czy kimś bliskim dla Ciebie się pozegnasz, po rozwazeniu i przemysleniach, sprawa sama się zakończy, ja Tu widzę jakąś klotnie o kasę razem z punktem 6..to rozważanie, kombinowanie i każdy tu chce coś dla siebie..wyjdziesz na tym ok
      7. Trzeba to wziąć na "klatę " wszystko, będziesz musiała poczekać trochę na to o co będziesz walczyła ale ostatecznie po wielu zmaganiach dostajesz prezent od losu
      8. Niezależność Krolowej Bulaw to skarb..planujesz tu swoja przyszłość z rozwagą. Rada jest: unikaj zajętych facetów, bo i tak z tego nic nie wyjdzie, zostanie smutek i rozpacz tylko. Widać w tych kartach za to duży rozwój osobisty
      • misboaa Re: kolejna droga 11.12.15, 19:26
        neceg napisała:

> Jako osoba w sygnifikatorze to ciągła wewnetrzna walka, pragniesz tej drugiej p
        > olowki, jednocześnie lubisz związek oparty na grze, wzajemnym przyciaganiu i od
        > pychaniu, nie może być nudno, musi się coś dziać to daje Ci energii.
        Oj tak. U mnie nigdy nie jest nudno. Walki, mam juz dosc.
        > 1. Otwiera się nowa droga dla Ciebie, ten Glupiec też oznacza, że pragniesz mie
        > ć dziecko, rodzinę. Wewnętrznie dojrzalas do tego.
        Dlaczego ta droga otwiera sie Glupcem?! Niepokoi mnie to bo niczego nie wiadomo. Myslalam, ze weszlam na nowa droge rok temu. Wiele zyciowo zaczelam.
        Dziecko nie znalazlo jeszcze ojca 😱 Nie planuje bo nie ma z kim. Tak o tym mysle.

> 2. Odnowisz znajomość, coś co umarło dla Ciebie odzyje, będzie bez deklaracji,
        > Ty będziesz pragnęła ruszyć i zrobic krok do przodu coś tu jednak w miejscu st
        > oi..i ta piękna dama jednak sama
        kto to moze byc???
        > 3. Otoczenie będzie wspierać, co niektórzy będą zazdrościć pewnych rzeczy
        karty na otoczenie losuje tylko po to by zobaczyc sprawe od innej strony. Tak naprawde opinie mnie nie interesuja
        > 4. Z pewną grupą znajomych, czy kimś bliskim dla Ciebie się pozegnasz, po rozw
        > azeniu i przemysleniach, sprawa sama się zakończy, ja Tu widzę jakąś klotnie o
        > kasę razem z punktem 6..to rozważanie, kombinowanie i każdy tu chce coś dla sie
        > bie..wyjdziesz na tym ok
        Jak nba to wpadlas? Wlasnie szykuje powazna, finansowa rozmowe.
        > 7. Trzeba to wziąć na "klatę " wszystko, będziesz musiała poczekać trochę na to
        > o co będziesz walczyła ale ostatecznie po wielu zmaganiach dostajesz prezent o
        > d losu
        > 8. Niezależność Krolowej Bulaw to skarb..planujesz tu swoja przyszłość z rozwa
        > gą.
        Niby rozwazam, niezobowiazujaco, ale Glupiec!!!! Los gra sobie ze mna czy jak?
        Rada jest: unikaj zajętych facetów, bo i tak z tego nic nie wyjdzie, zost
        > anie smutek i rozpacz tylko. Widać w tych kartach za to duży rozwój osobisty
        slabo mi sie zrobilo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka