misboaa
06.12.15, 19:19
Znacie juz ten rozklad. Kiedy widze ze poprzedni sie wypelnil robie nastepny. Wklejam dwa, ale bardziej interesuje mnie ten pierwszy. Drugi jest dlatego, ze powtorzyly sie karty. Nie jestem pewna czy znacza to samo, ze jeszcze ta rzecz jest w toku czy sa w innym kontekscie.
Pomozecie?
S - ....................................................................7 Bul……........................./....................2Puch
1. W jakim kierunku zmierzam.......................Glupiec........................./..............AMi (6Bul,Glupi, 7Bul)
2. Co przyniesie mi obrana droga................ RPuch, Sad (razem)........./..........9Mon (XV, 5Mi,AMon)
3. Jak odbierze to moje najblizsze otoczenie.....10 Puch..................../............4Mon
4. Jak wplynie to na moj rozwoj osobisty..........4Bul............................/...............KMi (RMi,Spr,3Mi)
5. Czy wplynie to na moja syt. finansowa....... 2Mon. PMi (razem)..../..............PMon
6. Jak odbierze to dalsze otoczenie................ 4Puch........................./...............8Mi
7. Jakie nalezy wprowadzic modyfikacje........RMi (RMon, 7Mon)...../...10 Bul (10Puch, Kolo,6Mon
8. Jaki bedzie ostateczny rezultat...................QBul............................./.....ABul (7Mon, 6Puch, 3Bul)
rada.....................................Spr, APuch, 3Puch..................................../..........3Bul, 10 Mi, Pustelnik
Sygn. mowi ze bede sie zmagac z czyms lub o to walczyc. O Glupca. Cos nowego w moim zyciu!
Zonglowanie kasa niestety stabilizacji nie wrozy.
7. nie wiem jak rozumiec czy mam ostro walczyc, na calego czy to przestrzega przed szalenstwem. To sa swieze karty, jeszcze nad nimi mysle. Wiem ze szykuje sie nowe.
Ten drugi to chyba byl o "temacie zamknietym".