Dodaj do ulubionych

Tymczasowo

06.04.16, 12:49
Drogie wiedźmy tymczasowo żegnam się na kilka dni, może tygodni. Trup który wypadł z szafy okazał się niezwykle żywotny, powstał z martwych 10x silniejszy i mnóstwo syfu mi się w życiu narobiło. Muszę się tym zająć i nie będę miała czasu żeby pisywać.
Trzymajcie się, i do przeczytania smile
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Tymczasowo 06.04.16, 13:20
      Tabulo trzymaj sie! Mam nadzieje,ze szybko uda Ci sie posprzatac ten balagan i niedlugo wrocisz do nas.
    • kokoryczko Re: Tymczasowo 07.04.16, 18:11
      Powodzenia życze!
      • misboaa Re: Tymczasowo 07.04.16, 21:11
        Moze jednak mimo wszystko uda sie tobie wpadac przynajmniej od czasu do czasu. Szkolka Tarot to pozytywne miejsce dla ludzi takich jak my. Pomaganie innym pomaga nam samym smile Nakrecamy tym dobra karme. Wymieniamy sie radosciami i smutkami. Z kazdym dniem wszyscy tutaj znamy sie lepiej. Wiemy, ze kazdy z nas ma jakiegos trolla w szfie a wspolnymi silami dajemy mu rade.
        Trzymam za ciebie kciuki. Sciskam goraco smile
        misboaa
    • rrrozsypana Re: Tymczasowo 08.04.16, 19:31
      Tabula powodzenia smile
    • ucztababette Re: Tymczasowo 09.04.16, 23:44
      A cozes Ty dziewcze nawyprawiala? Trupow Ci sie zachciewa? Moze podrzucimy szufle? Nie wiem o co biega no ale fingers cross jak to cos TAAAAk zylowego!
    • bladamery Re: Tymczasowo 11.04.16, 17:47
      Wracaj, wracaj, bo lubię czytać Twoje pisywanie smile
    • aprepope Re: Tymczasowo 12.04.16, 23:05
      Ten Forumek sporo traci bez Twojej obecnosci..do 6-go sporo ozywialas to miejsce, ale przynajmniej inne miejsca na Ziemii zyskaly Twoja uwage... Jak ktos jeszcze z tej garstki stalych uzytkownikow oglosi, ze mu wypadl z szafy jakis "trup", to przyjdzie nam tu urzadzic juz co najwyzej stype..oby nie wink
    • aprepope Re: Tymczasowo 25.04.16, 12:17
      Pozwole sobie nie otwierac oddzielnego watku, ale ja podobnie, jak Tabula - na Szkolce sie nie wywiazuje..nawet jeszcze nie zweryfikowalam porzadnie swojego starego watku pt. "damski pojedynek"...a juz mi pare nowych pomyslow po glowie chodzi..a nawet pit-a jeszcze nie wypelnilamwink No wiec ja sie zegnam z zalem na pare tygodni, nawet nikt nie zauwazy, ale wszelkie moje ewentualne pomysly tarotowe bede zapisywac, zeby mi nie ulecialy w miedzyczasie smile Pozdrawiam Was serdecznie Beatko, Misboaa, Babette, Tabulo, Donbas i wszystkich innych. Aprepope
      • donbas Re: Tymczasowo 25.04.16, 22:06
        Oj, szkoda, szkoda. Miałam fajny pomysł ( tak sądzę, że fajny), ale może w tej sytuacji poczekam na Wasz powrót na forum.
        • beata25_84 Re: Tymczasowo 25.04.16, 22:24
          Dziewczyny, ja też ostatnio zaganiana jestem. Znikać nie zniknę, co najwyżej codziennie wpisów nie będzie, ale forum będę doglądać. smile Kurczę, co to za czas, że każdy zabiegany, zapracowany - może to jakoś tak astrologicznie w tym roku? wink Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz Apre. Zauważam zawsze jak ktoś "znika", ale jak ktoś uprzedza, to mniej się o niego martwię. Tak Karola - czułam,że u Ciebie jest nieciekawie jak przestałaś się na szkółce zjawiać i zastanawiałam się co tez u Ciebie słychać. Trzymam cały czas kciuki,żebyś szybko robotę znalazła - mam nadzieję,że CV poszły w ruch.
    • tabularasa22 Re: Tymczasowo 26.04.16, 14:46
      Ojc ale narobiłam. Wobec tej masowej dezercji będę po trochę się udzielać. Tęsknię za wami.
      Trupiszcze moje dopiero się rozkręca jak mniemam, ale wolniej niż myślałam, więc jakoś ogarniam. Karty wymiętoliłam już do spodu na tą sprawę więc mogę odpocząć przy milszych zagadnieniachbig_grin
      W pracy też zadyma na całego.
      Uczta no nie ja nawyprawiałam na szczęście ale sprzątanie to już na mojej łepetynie , ale cóż , jak to wymiotę to będzie full fresh big_grin
      Apre - powodzenia ! Bea - to chyba wiosenny wirus o nazwie nieustajacus zachrzanus - wszyscy zarażeni big_grin
      • evro44 Re: Tymczasowo 26.04.16, 16:12
        wiedziałam, że się pojawisz bo w przeciwnym razie wylądowałabyś na odwyku z jakąś grupą wsparcia AC (anonimowe czarownice) gdzie klepałabyś mantry...ja, Tabula jestem czarownicą, od lat zabawiam się kartami do tarota a co gorsza sięgam również po inne, muszę również udzielać się na forum bo daje mi to takiego kopa...wracaj do nałogu tu wszystkie uzależnione wink
        • tabularasa22 Re: Tymczasowo 26.04.16, 20:08
          hahha, rozbawiłaś mnie nieźle !! lepszy taki nałóg niż innytongue_out ba, nawet nie lepszy, a najlepszy big_grin
          jak mam się leczyć to tylko grupowo , z wami , i chyba prędzej z rutyny i przeciętności niż z tarota big_grin
          • misboaa czy pamietacie ze... 29.04.16, 20:52
            tabularasa22 napisał(a):

> jak mam się leczyć to tylko grupowo , z wami , i chyba prędzej z rutyny i przec
            > iętności niż z tarota big_grin

tarot jest nieuleczlny. Co wiecej, wciaz sie rozwija i trwa to cale zycie.

Dziewczyny pragne was jednoczesnie poinformowac, ze wasze podania o urlop wprawdzie sa zatwierdzane w kadrach Szkolki, ale wciaz obowiazuja was z gory zaplanowane na caly rok dyzury. Prosze sprawdzic swoje grafiki. Nie koliduja z waszymi innymi obowiazkami gdyz dni byly ustalane dla was w oparciu o talie RW a interpretowane przez Wielkiego Maga. Kilka minut co kilka dni. Drobnostka ktora moze uratowac potrzebujacemu bicie serca.

• aprepope Re: czy pamietacie ze... 29.04.16, 22:16
              Kocham Cie Misboaa, znaczy sie pani droga kadrowa..ale moj pit jeszcze nie wypelniony..uncertain

Pozdrawiam Was z 6 kielichow na sercu, drogie Kaplanki, Krolowe w pozycjach prostych smile

Milej soboty i jeszcze fajniejszej niedzieli Wszystkim "uzaleznionym" jak i tym "na odwyku" wink

Wasza (czy sie Wam to podoba, czy nie)
              Aprepope
              smile
            • tabularasa22 Re: czy pamietacie ze... 29.04.16, 22:17
              Hihi, całe życie z Magiem pod rękę to jest to big_grin
              girls wiecie co, wyjeżdżam na weekend w dziki las , strasznie się cieszę, umordowana jestem po czubek głowy, nawet nie wiem co wrzuciłam do walizki, ale trudno. Będę robić nic big_grin
              i oczywiście zaglądać zaglądać ! Jak się dorwę między bąble do tableta smile
      • beata25_84 Re: Tymczasowo 30.04.16, 23:03
        Tabula miło Cię widzieć ponownie, aby jak najczęściej. smile Mam nadzieję, że szkółka pomoże nabrać Ci sił na usuwanie tego trupa. wink
        Tabula:
        Bea - to chyba wiosenny wirus o nazwie nieustajacus zachrzanus - wszyscy zarażeni big_grin
        Evro:
        wiedziałam, że się pojawisz bo w przeciwnym razie wylądowałabyś na odwyku z jakąś grupą wsparcia AC (anonimowe czarownice) gdzie klepałabyś mantry...ja, Tabula jestem czarownicą, od lat zabawiam się kartami do tarota a co gorsza sięgam również po inne, muszę również udzielać się na forum bo daje mi to takiego kopa...wracaj do nałogu tu wszystkie uzależnione wink

Dziewczyny rozwaliłyście mnie tymi tekstami - śmiałam się na głos, mimo,że autobusem jechałam smile Dziękuję za pozytywną energię! big_grin No jak Was nie lubić moje Wiedźmy kochane. wink
    • aprepope Re: Tymczasowo 18.05.16, 18:45
      no i co tam Tabulo, trup, a dokladniej, to chyba zombie unieszkodliwiony na wieki, czy jeszcze jakies posmiertne drgawki ma?

ja dostalam dzis pisemko, datowane na ostatni piatek (13-go..) i sobie mysle tak - jestem w 9. roku numerologicznym, a moze by jakas mala w zyciu rewolucyjke...teraz, przed wrzesniowym nowiem, albo nigdy wink i robie przemeblowanie zyciowe - od teraz bede miec czas, a dokladniej, to wolna glowe na wszystkie zalegle lektury, kwiatki, wyjscia do kina itd. itp. smile karty, co juz w gablotce byly, bede mogla wyciagnac, a kto mi zabroni wink lece tu poszukac moj rozklad na rok, czy tam byly tej zmiany oznaki..smile
      • tabularasa22 Re: Tymczasowo 18.05.16, 22:12
        Hej Apre. No niestety to nie takie zwykłe zombi. Jeszcze dobrych kilka lat zajmie pacyfikacja drania, a cień to chyba nie opuści mnie przez całe życie. No ale to tylko fragment rzeczywistości, reszta jest optymistyczna, więc nie dam się zdominować smile
        Gratuluję powiewu wiosny w życiu smile tak trzymaj !
        • misboaa Re: Tymczasowo 18.05.16, 22:51
          Tabularasa, ale widze ze dostalas poozytywnego kopa na weekendzie w dziczy smile Bardzo fajnie smile Sama zaczelam tesknic za wyjazdem w takie miejsce. Z reszta prawie w realu ( bo mentalnie mi sie udalo) pobieglam za przyjacielem na caly weekend w gory. Gdyby nie pewne okolicznosci zrobila bym to napewno.
      • misboaa Re: Tymczasowo 18.05.16, 22:45
        Apre a jaka metoda liczysz swoja dziewiatke? Nie przemawia do mnie liczenie numerologiczne typu z pierwszego liczenia to tamto i siamto a z drugiego to tyle a tyle. Co to za numerologia?!
        • aprepope Re: Tymczasowo 18.05.16, 23:04
          Misboaa, do mnie tez nie przemawiaja dwie metody jednoczesnie, bo jakby przemawialy, to jestem w 9. Roku Numerologicznym, a chyba w tzw. osobistym, to w 1., a ten drugi sposob ma moim zdaniem mniejszy wplyw na nasze zycie..w innym przypadku musialabym zrobic dosc duzy rozkrok, a dokladniej szpagat, bedac jednoczesnie w 1. i 9. wink Obecnie, to dla kazdego jest latwizna sobie "policzyc", bo w biezacym Roku Numerologicznym (liczonym od nowiu, do nowiu), to jestesmy w tej samym, co nasza Droga Zycia..wiec np. numerologiczne 4-ki sa w 4. Roku Numerologicznym i tak dalej..

Numerologiem nie jestem, znam sie tyle, o ile, ale u mnie sie sprawdza, a porownywalam to z wazniejszymi wydarzeniami z mojego zycia i z sytuacjami i nastrojami, w jakich bylam w poszczegolnych latach zycia.
          • misboaa Re: Tymczasowo 20.05.16, 21:10
            Jak w 9 i 1? Nie w 9 i 6?????
            Jak to policzylas?
    • aprepope Re: Tymczasowo 22.05.16, 20:33
      A jak Ty Misboaa policzylas te 6 ? smile

Ta 1, to mi wyszla jako tzw. chyba Rok Osobisty (suma dnia i miesiaca urodzenia plus biezacy rok).

Jest jeszcze jakis trzeci "lepszejszy" sposob? O matko i corko wink
    • aprepope Re: Tymczasowo 07.06.16, 00:34
      Ja uciekam na iles dni, ale fotke okraglych kart na szybko pstryknela i wstawilam, zeby nie robic "z klawiatury cholewy" wink Pozdrowionka!
      • tabularasa22 Re: Tymczasowo 07.06.16, 13:01
        ooooo, a dokąd to ?
        www.youtube.com/watch?v=BqDYvzYu5ac
        muzyczka na drogę big_grin
    • beata25_84 Re: Tymczasowo 10.06.16, 00:31
      Wiedźmy Kochane!
      Nie mam czasu przylecieć na naszą Łysą Górę, w weekend postaram się odgrzebać miotłę i ponadrabiać zaległości na szkółce. Żyję w każdym bądź razie i nie zapomniałam o Was! smile
    • aprepope Re: Tymczasowo 10.06.16, 17:21
      Dzieki Tabulo za piosenke smile
      Zostawiam 2 basnie i zycze milego weekendu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka