Dodaj do ulubionych

Chyba juz rozsądniejsza prosba

10.05.16, 21:59
Hej Kochane,
Chyba wiem o co tak naprawdę powinienem Was zapytać.
Czy możecie postawić mi karty co powinienem robić, aby poznać juz kobietę miłość mojego życia, zonę i matkę moich dzieci?
Byłbym wdzięczny, gdybym znał drogę która podążać
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 11.05.16, 16:45
      Wiesz Sodr, przeczytalam i naprawde zasmialam sie w glos jak norka. Obcy pies ktory siedzi obok nadal na mnie patrzy. Jego pan juz przestal big_grin Szkoda. Przystojny jest.
      To nie z ciebie. Samo mi sie wyrwalo.
      Tez uwazam ze to pytanie jest doskonale. Takiej wlasnie odpowiedzi powinienes szukac.
      Popros Beate. Ma doswiadczenie i dobry rozklad. Moze znajdzie czas.
      Dolacze jesli cos bede miala do powiedzenia.
    • sodr Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 11.05.16, 21:21
      Zatem, Beatko, bardzo prosze smile misboaa masz branie smile)
    • sodr Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 13.05.16, 18:49
      Czy mogę ponowić swoją prośbę? wink
    • beata25_84 Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 15.05.16, 14:49
      Sodr powroze ale albo w tygodniu,albo w nastepny weekend,wiec jesli jestes nadal zainteresowany konkretnie moja pomoca,to musisz uzbroic sie w cierpliwosc.
      • sodr Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 15.05.16, 16:11
        Ok dziękuje Beatko wink
    • beata25_84 Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 15.05.16, 14:50
      Misboaa o ktory moj rozklad Ci chodzilo?
      • misboaa Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 17.05.16, 15:43
        Ten ogolny ktory robilas dla mnie. Glowne pytanie zmodyfikowala bym zgodnie z prosba Sodra.
        • beata25_84 Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 19.05.16, 21:51
          Misboaa ja kilku rozkładów używam, czasami własne pytania tworze i "buduję" rozkład indywidualnie. Czy możesz wkleić link do tego co Tobie robiłam, bo ja już nie pamiętam, którego użyłam. Pamięć dobra, ale krótka. wink Mam pamięć wzrokową, bardziej więc pamiętam całą historię, niż takie szczegóły jak rodzaj rozkładu.
      • sodr Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 19.05.16, 15:50
        I jak siły Beatko? wink
        • aprepope Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 19.05.16, 18:01
          Napisala Ci Beatka, kiedy ewentualnie bedzie miala czas, wiec moze bys tak dziewczyny nie poganial....
          Karty to nie fast food - jestesmy na Szkolce i Ci nie leci drogi Sodr 4 zl za minute...
          • beata25_84 Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 19.05.16, 21:54
            Hehe, dzięki Apre - lubię Twój cięty język. smile
            Sodr, pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł, nie przy kartach. Wybacz, ale nie będę siadała przy kartach kosztem swoich innych spraw, czy snu. Muszę mieć na to czas i natchnienie i ponaglenia nic tu nie pomogą i nie robią na mnie wrażenia. W weekend się tym zajmę, ale nie wykluczone, że będzie to nawet późna niedziela. Staram się być słowna, ale od razu uprzedzałam, że musisz w cierpliwość się uzbroić. Nie zapomniałam o obietnicy powróżenia, wiec się nie martw.
            • sodr Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 21.05.16, 15:16
              Dziewczęta, nie miałem na myśli żadnego poganiania. Zapytałem grzecznie jak sytuacja stoi, bo Beatka napisała ze istnieje możliwość, ze moze wyrobi sie w ciagu tygodnia. Nie chciałem wywierać żadnej presji, wiec nie odbierajcie mnie zle.
              • beata25_84 Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 21.05.16, 20:25
                Spoko Sodr, sprawa wyjaśniona. Zawsze można doprecyzować intencje. Słowo nie jest idealnym narzędziem komunikacji, łatwo o nieporozumienia. Już dość sporów na Szkółce.
                Tak jak napisałam - muszę mieć natchnienie, ale pamiętam.smile
              • misboaa Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 21.05.16, 20:30
                Beata zostala wywolana wlasciwie bez swojej woli wiec ja rowniez poczulam sie winna. Troche mniej rozpedu Sodr. Znasz Szkolke i zycie rowniez. Opis kart czasu a na jednym razie sie nie konczy bo zawszec sa/jakies pytania. Najgorsze dla mnie jest to ze osobom nawet nie chce sie pozniej skrobnac dwoch zdan zeryfikacji. Dostaja cos za darmo i maja w nosie. Z tego powodu przestalam stawiac karty za friko. Ksiazki, nauka i czas tez kosztuje. Nawert internet z ktorego korzystam. Oczywiscie nie dotyczy to tych ktorzy rowniez daja cos od siebie. Powiedzialam NIE pasozytom. Ksiezniczkom i ksiecoim ktorym " sie nalezy".
                Wiem Sodr ze ta uwaga nie jest do ciebie bo ty jestes jedynie niecierpliwy, ale skoro temat sie pojawil to o tym powiedzialam. Juz od dawna mialam zrobic watek o tym. Sorry ze przypadlo na twoj. Sorry rowniez dla Beaty.

Rozklad:
                1. Co blokuje Sodra przez znalezieniem milosci swojego zycia/ rozmawialysmy o tym ze mozna troszke zmienic pyt
                2. Jakie przeszkody musi jeszcze pokonac
                3. Co moze zrobic zeby sprawe sobie ulatwic
                • beata25_84 Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 22.05.16, 15:02
                  Misboaa absolutnie nie mam pretensji do Ciebie. Sodrowi już tez wytłumaczyłam o co chodzi i że Szkółka nie jest jedynym elementem mojego życia, chociaż uwielbiam spędzać czas z Wami. smile Jak bym nie chciała powróżyć, to bym po prostu powiedziała nie i koniec. wink
                  Wiem też o co Ci chodzi z tym "wyzyskiwaniem przez ludzi". Ja już też przestałam stawiać karty dla osób, które tu się w ogóle nie udzielają, tylko wpadają jak po ogień prosząc o wróżbę i nic od siebie nie dając. Tak jak mówisz, książki, czas, wiedza, net - to wszystko kosztuje, a poza tym jak bym miała wszystkim chętnym - nieznajomym karty stawiać, to miała bym zero czasu dla siebie i tylko z tarotem mogłabym siedzieć 24h. wink
                  Dzięki za pytania - bo właśnie dogrzebywałam się do starych wątków, bo tak myślałam, że chodzi Ci o ten rozkład, ale to jest mój wymyślony, więc po pierwsze musiałam odszukać pytania, a po drugie jednak nie miałam 100% pewności,że o ten Ci chodzi. smile
    • beata25_84 Wróżba dla Sodra 22.05.16, 16:25
      Rozklad:
      1. Co blokuje Sodra przez znalezieniem kobiety, miłości jego życia,która byłaby dla niego żoną i matką jego dzieci?
      Wieża (o) [+ Siła (p) + 10 Mi(p)]

Sodr musisz zrobić porządek ze swoim życiem, zburzyć wszelkie stare, złe przyzwyczajenia, ograniczenia, wykazać się siłą, odwagą, aby te przeszkody pokonać. Nadal nie stoisz jeszcze pewnie na swoich nogach. Nie szukaj kobiety aby poczuć się lepiej, ale najpierw odbuduj swoją stabilność i siłę. Zastanów się co jeszcze wymaga uporządkowania w życiu, mimo, że proces może być nieprzyjemny, to jest konieczny, aby było na czym nowe fundamenty stawiać. Jak nie posprzątasz "terenu", to nie będziesz w stanie solidnych fundamentów dla związku wystawić. Zacznij wierzyć w siebie i świadomie kierować swoim życiem, bądź w kontakcie ze smutkiem i żalem, który nadal odczuwasz, daj sobie czas na uleczenie tych zranień,poznaj swoje granice wytrzymałości i naucz się zarządzać własną energią, pozbywaj się przeszkód.
      Jak dla mnie, to nadal nie odcięłaś się od doświadczeń minionych związków i najpierw zadbaj o spokój wewnętrzny, a później z czystym, otwartym sercem i umysłem szukaj kogoś właściwego.

2. Jakie przeszkody musi jeszcze pokonać?
      Arcykapłan (o) [+ Mag(p) + 10 Buł (o)]
      Na razie jeszcze... Nie dorosłeś do bycia głową rodziny. Wiem, że to dla męskiego ego brzmi okrutnie, ale musisz jeszcze popracować nad swoją stabilnością i dojrzałością, bo Arcykapłan jest figurą męża, ale ten tutaj jest w pozycji odwróconej, wiec nadal są jakieś lekcje do przepracowania. Zresztą późniejszy Mag mówi o tym, żeby właśnie rozwijać te swoje atuty, może nawet trochę nauczyć się czarować słowem, wzrokiem przyszłą kandydatkę. Nie to,żeby kogoś wykorzystywać, ale w dobrym celu popracować trochę nad "bajerą". wink Na razie masz chyba problem ze "sprzedaniem" swojego wizerunku w takich sytuacjach męsko- damskich. Jednocześnie te 10 Buław to kwestia przeciążeń albo doświadczeniami, albo Twój brak luzu w takich sytuacjach i pewna frustracja, że nie idzie Ci to tak gładko jak byś chciał.
      Tak więc pracuj nad tym, żeby być solidny, uczciwy, odpowiedzialny,opiekuńczy, a jednocześnie pracuj nad nabieraniem luzu i charyzmy w kontaktach damsko- męskich, czaruj komplementami, kwiatami, pewnością siebie.

3. Co może zrobić żeby sprawę sobie ułatwić?
      2 mon (o) [+ 7Mon(p) + 4 Buł (o)]
      Przede wszystkim nie lawiruj między problemami czy emocjami (2 Mon odwrócone) tylko staw temu wszystkiemu czoła i pracuj, cierpliwie, konsekwentnie - miej świadomość, że na efekty trzeba czasu. Nie do końca rozumiem te 4 Buławy odwrócone... To albo kwestia stworzenia własnych podstaw pod stabilny dom, skoro chcesz żonę i dzieci, albo jeszcze jakieś dawne demony z własnego domu rodzinnego wyniesione, które musisz pokonać.
      Nie znam na tyle Ciebie, więc tak ogólnie, bo nie wiem w którą stronę powinnam te 4 buławy interpretować.

To co mi się z całego rozkładu wyłania, to konieczność uporania się ze zranieniami, solidna, uczciwa, konsekwentna praca nad sobą, popracowanie nad warunkami pod rodzinę.
      Gdybyś miał jakieś pytania do tego co napisałam, to oczywiście nie krępuj się. Ciężko jest czasami czytelnie w słowach przekazać coś co tylko gdzieś na krańcu intuicji się wyczuwa. wink
      • beata25_84 Re: Wróżba dla Sodra 22.05.16, 16:30
        Czekam oczywiście na weryfikację za jakiś czas, ewentualne przemyślenia, które już teraz Ci się w głowie pojawiły na temat rozkładu. smile
        Podziękowania możesz kierować na mojego maila: beata25_84.1984@o2.pl - niech będzie to coś miłego, z czego uważasz, ze sam byś mógł się ucieszyć. wink
        • sodr Re: Wróżba dla Sodra 23.05.16, 12:59
          Dzieki Beatko smile napisze wieczorem weryfikacje, a nad podziękowaniem pomyśle, ale mom cos fajnego w zanadrzu smile
      • sodr Re: Wróżba dla Sodra 27.05.16, 14:35
        Beatko przepraszam za opóznienie w interpretacji, ale non stop siedzę w pracy. Po pierwsze mam świadomość, ze jeszcze daleko mi do głowy rodziny - muszę sie ustabilizować finansowo i psychicznie, ale chciałbym poznać osobę ktora juz bedzie ze mną do czasu postanowienia założenia rodziny. Jestem po wielu toksycznych związkach przez co nie ufam kobietom - zaszufladkowaniem je, jakby były takie same. Byłem wielokrotnie zdradzany jak i lata temu tez zdradzałem, przez co mierze je swoją miara. Masz racje ze muszę sie nauczyć żyć ze sobą samym, gdyż obecnie Każdy wolny czas wypełniam praca, co oczywiscie tez jest dobre, ale gdy juz mam te kilka dni wolnego to nie mam co ze sobą zrobić i jest najcześciej grane piwko czy inne rzeczy. Planuje w końcu zapisać sie na jogę i siłownie. Jednak faktycznie jestem zwierzęciem stadnym i gdy nie mam nikogo koło siebie to robię nierozsądne rzeczy.
        Pozdrawiam Cię serdecznie, a na podziękowania na mailu jeszcze poczekaj bo potrzebuje na to czasu, ale misboaa chyba moze potwierdzić, ze to bedzie fajne i oryginalne(mis, to nie bedzie to co Ty dostałaśsmile )
        • aprepope Re: Wróżba dla Sodra 27.05.16, 15:04
          Jak nie znajdziesz czasu na podziekowanie dla Beatki, to ja slyszalam, ze marzy o talii Golden Dawn Tarot...jakbys nie znalazl dalej czasu, by Jej podziekowac, to zamowienie tego potrwa minuty..smile
          To taka moja oczywiscie luzna propozycja, na marginesie..wink
          • sodr Re: Wróżba dla Sodra 28.05.16, 00:07
            Czas znajdę, ale wezmę to pod uwagę, dziękuje smile
            • beata25_84 Re: Wróżba dla Sodra 28.05.16, 19:37
              Czekam w takim razie cierpliwie. smile
          • beata25_84 Re: Wróżba dla Sodra 28.05.16, 19:36
            Tak Apre, cudna talia. wink
        • beata25_84 Re: Wróżba dla Sodra 28.05.16, 19:35
          Sodr stabilizacja finansowa, jak finansowa - myślę, że na początek starczy stała, pewna (na ile to możliwe w obecnych czasach) praca, ale przede wszystkim powinieneś rozwijać pracowitość, zaradność, odpowiedzialność. Co do psychiki to zastanów się, czy praca nie jest ucieczką od emocji, a jak już nie ma pracy, to wtedy inne "znieczulacze", np.piwo. Żebyś mógł znaleźć kogoś fajnego, to najpierw musisz polubić sam siebie i coś fajnego sobą reprezentować. Nie musisz od razu rodziny zakładać, ale budować w sobie wartości i szukać kobiety z podobnymi wartościami.
          Przede wszystkim na początek proponuję skonfrontować się z własnymi emocjami, nie odganiać ich, nie znieczulać, bo to nie jest tak, że kobieta ma Cię pilnować, żebyś znał umiar, np.przy piwie, albo jak byś był z kimś, to byś tego nie robił... Do pewnego momentu byś nie robił, ale w momencie pojawienia się problemów w związku (te są nieuniknione), to zaczniesz znów tym samym schematem szukać znieczulenia dla nieprzyjemnych emocji, zaczniesz "uciekać" od związku do kolegów itp.
          Nie oceniam Cię w tym co napisałam powyżej, a jedynie przedstawiam swoje przemyślenia na temat tego, gdzie możesz przyczyny szukać.
          No i chyba czas zaufać sobie (sam decydujesz czy teraz też będziesz zdradzał czy nie) i dać szansę innym. wink Przede wszystkim ludzie popełniają błędy, ale każdy ma możliwość zmiany, o ile sam tego chce.
          Zainteresowania, dbanie o kondycję fizyczną z pewnością dobrze wpłynie na stan psychiczny - wysiłek = endorfiny, ale przede wszystkim musisz dać sobie prawo do odczucia i uporania się z emocjami, bo czym bardziej będziesz je tłumił, tym bardziej będą w Ciebie uderzać w ten czy inny sposób.
          Trzymam kciuki Sodr! smile Niech to co Ci napisałam we wróżbie nie dołuje Cię, ale motywuje do działania, do przemyśleń i zmierzenia się ze swoimi demonami przeszłości. wink
    • beata25_84 Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 12.06.16, 23:51
      Sodr co z zapłatą? smile
      • misboaa Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 13.06.16, 19:12
        Sodr zawsze byl wyplacalny big_grin : D big_grin
        • beata25_84 Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 19.06.16, 15:44
          No gdzieś zaginął w akcji. Może się tak skupił na realizacji wróżby, że zapomniał o bożym świecie. wink big_grin
          Nie podejrzewam Sodra o niewypłacalność, ale zapłaty jeszcze nie dostałam.
          • misboaa Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 19.06.16, 22:35
            Bo ona tKi fajnie postrzelony chlopak jest ? Zaplaci napewno!
            Jesli nie to ja to zrobie (a/potem/sobie odbije hehe) bo "wrobilam" ciebie w to wrozenie.
            • beata25_84 Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 19.06.16, 23:12
              Spoko, spoko czekam cierpliwie. Wiem,że Sodr to solidna firma, więc się musiał chłopak zakręcić mocno. wink
    • beata25_84 Re: Chyba juz rozsądniejsza prosba 25.08.16, 21:49
      Sodr żyjesz? Wszystko w porządku u Ciebie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka