30.05.16, 22:40
Skoro wątek jest ogólny to zostawię tutaj swoje, żeby nie zginęło. To miejsce lepsze niż moje znikające kartki big_grin

uczucia: świat, 8 denarów, 9 denarów
praca: 7 denarów, 2 buław, 2 kielichów
pieniądze: rydwan, księżyc, 8 denarów
inne: 10 mieczy, papież, pustelnik

Uczuciowo bez szału, ale będzie miło. Świat, więc pewnie jakieś weekendowe wypady.
W pracy kupa...pracy. Będzie świeża krew i wygląda na to, że się dogadamy.
Pieniądze będą, ale wydatki też więc w konsekwencji będę oglądać każdą złotówkę.
Ostatnio zbiera mi się na wspominki, podsumowania i czuję tu jakieś postanowienia wink
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Czerwiec 30.05.16, 23:07
      Czy to ten horoskop który dla siebie postawiłaś?

Trudny ten miesiąc będzie dla Ciebie. Niby nic złego, ale i nic rozwijającego, ale moze być frustrujące takie zawieszenie i koniecznosć oczekiwania. To okres pracy, przygotowywanie gruntu, będziesz tez skupiać się na sobie pod koniec miesiąca.

uczucia: świat, 8 denarów, 9 denarów
      Będziesz się rozglądać i urabiać kandydatów, zadbasz o własny wyglad i zadowolenie, możliwe że trochę wydasz na ciuchy, kosmetyki - 9 denarków to na bogato dla kobiety. smile

praca: 7 denarów, 2 buław, 2 kielichów
      Relację będą dobre, ale nie poddawaj się magicznemu, życzeniowemu myśleniu i iluzji - atmosfera nie przełoży się niestety na kasę.

pieniądze: rydwan, księżyc, 8 denarów
      Ty byś chciała szybko, szybko, a tu rozczarowanie, najpierw tzreba się solidnie napracować.

inne: 10 mieczy, papież, pustelnik
      To już ostatnie ciosy, wyciągniesz wnioski i naukę z tej sytuacji, zdystansujesz się od tych problemów.
      • lilijova Re: Czerwiec 31.05.16, 18:30
        Bardzo trafnie bo te planowane spore wydatki to na siebie wink Dzięki za uwagi!
    • aprepope Re: Czerwiec 30.05.16, 23:08
      Bardzo dobry pomysl smile

a Ty do kazdego pytania tasowalas od nowa talie? nie chodzi to, ze to zly pomysl - wrecz przeciwnie..tylko pytam ze wzgledu na powtarzajaca sie 8 monet smile
      • lilijova Re: Czerwiec 31.05.16, 18:33
        To nie pomysł a lenistwo...Moje obecnie ulubione miejsce do rozkładania kart to małe miejsce a karty duże, więc za każdym razem przetasowuję ale bez przekładki już wink
    • aprepope Re: Czerwiec 31.05.16, 21:06
      Mialam na mysli Twoje pozostawienie rozkladow tutaj..zeby nie zginelo..ze to dobry pomysl wink
      W uczuciach, to chyba "Swiat stoi otworem", w sensie, ze Ty wolna i ewentualnie do wziecia? ale nie przez byle kogo. W pracy nie widze jakiejs "orki na ugorze", chyba ze wlasnie taka za Toba? W finansach odplyw kasy na jakies marzenie, moze bedzie trzeba ten wydatek niedlugo odpracowywacwink
      Pod "inne" jakas powazna duchowa zmiana, zyciowe podsumowanie, zamykanie jakiegos etapu i wyciagniecie z niego powaznych wnioskow.
    • lilijova Re: Czerwiec 03.07.16, 11:44
      W uczuciowym lipa, ale nawet jakoś się nie skupiałam na tym, bo czerwiec minął pod znakiem awansu w pracy, stąd te denary tam latały. Pieniądze były bez szału ale i absolutnie bez tragedii. Wpływały i wypływały, ciężko jednak było coś zaplanować w tym księżycu, bo była to kasa niespodziewana lub w innym terminie niż się spodziewałam. Faktycznie było dużo podsumowania, dużo myślenia i póki co jedno postanowienie, że coś trzeba zmienić chociaż jeszcze nie wiem jak.
      • beata25_84 Re: Czerwiec 03.07.16, 19:30
        Dzięki za weryfikację. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka