Dodaj do ulubionych

Stan cywilny Pana T.

03.08.16, 20:22
Nie cierpie takiej ciekawosci, no al eja to ja - ja sie za zadnego zonatego faceta nie wezme I wole sobie dac juz siana a nie myslec itd

Nie kombinuje. Stary rozklad na problem Wlazinskiej.

Jaki jest jego stan cywilny?
Przeklad: 6 kielichow I 2 denary

1.Problem: As bulaw (on sam wyglada jak ten As, taki wlasnie prosty I wysoki jak ta bulawasmile
2. czego nie zmienie: 4 bulawy
3. co moge zmieic: 2 kielichy
4. co/kt w tym pomoze: As denarow
5. Wynik: 5 bulaw

No I masz Ci babo placek. Nic mi te karty nie mowia, procz tego ze moze miec nawet dzieci I udane malzenstwo plus naprawde branie u plci przeciwnej. No ale co ja moge oczekiwac od zycia - przecie zkazde ma zycie ulozone, swoje lata. Ojej. Wole jednak jak jest spokoj na morzu, bo tak to czlowiek zamiast zajac sie swoim zyciem tylko w kolko mysli.

Wg Was jaki mam Pan status?
Btw dobra zagadkasmile

Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Stan cywilny Pana T. 03.08.16, 20:46
      Rozklad wzielas chyba z kiosku ruchu hehe
      Do czego tobie pytania odnosnie ciebie? Chcesz wiedziec jak z nim jest a nie co mozesz zrobic bo takie rzeczy to do innego rozkladusa potrzebe.
      Zony nie ma. Albo rozwiedziony dawno temu albo w zwiazku nieformalnym. Dzieci moze miec, a kwiatu wokol niego pol swiatu. Prawde mowilas ze mega przystojny. Leca na niego ze hej! On panie tez bardzo lubi. Generalnie lubi to jak kon owies big_grin
      Ogolnie fajny facet. Robi dobra atmosfere jesli sie z kims spotyka. Oceniam go bardzo ok. Uczciwy. Zero sciemniania. Na razie sie nie psotkacie lub nie mieli byscie szansy bo zdaje sie ze on kogos ma. Jak ta milosc sie skonczy moze rozkochiwac go w sobie. Widze ladne szanse na przyszlosc. Pokrywalo by sie to z tamta wrozba smile
      • ucztababette Re: Stan cywilny Pana T. 03.08.16, 20:52
        Dobra wycofuje sie z tego.
        Az zla na siebie jestem.
        Ale on nie wygladal wlasnie na faceta, ktory jest mega skromny, uczciwy chyba tak. a ja na zadne milosci ktore trwaja nie bede czekala jak lowca zebys ie skonczylo. Temat zamkiety. koniec I kropka.
        Martwia mnie bardziej juz teraz Twoje kluczesmile
        • misboaa Re: Stan cywilny Pana T. 03.08.16, 21:41
          ucztababette napisała:

> Dobra wycofuje sie z tego.
          > Az zla na siebie jestem.
          > Ale on nie wygladal wlasnie na faceta, ktory jest mega skromny, uczciwy chyba t
          > ak. a ja na zadne milosci ktore trwaja nie bede czekala jak lowca zebys ie skon
          > czylo. Temat zamkiety. koniec I kropka.
          > Martwia mnie bardziej juz teraz Twoje kluczesmile

Jasne ze sie wycofujesz. Babeciu mialas przeciez Pustelnika w wianku ktory dla ciebie uwilam smile
          Wiem ze nic nie bedziesz robila bo ta wychodzisz w kartach. Moje sugestie "dzialania" dla ciebie dotycza przyszlosci co moze oznaczas rozne synonimy slowa "dzialac".
          Zadzialac mozesz nawet sluzbowo. Ktos np: da tobie takie polecenie i bedzie zmuszona sie odezwac i zapytac. Pojdziesz na przedstawienie sluzbowo i ona tam bedzie a przy nim wolne miejsce. Wcisniesz sie tam bez zucania na siebie podejrzen hehe /cos w tym stylu; nie mam na mysli ze juz teraz lecisz za nim i wydzwaniasz zapraszajac do pubu. To odbedzie sie w normalny sposob. Tymczasem nie zamykaj sie na innych. Mozesz miec fajny czas do nastepnego Wianka smile Czego z calego serca tobie zycze. Cmok smile
          • ucztababette Re: Stan cywilny Pana T. 03.08.16, 23:09
            To jest akurat niemozliwe zeby mnie jtos sluzbowo wysylal. Nie osiagnelam jeszcze takiego pulapu. Poza tym on podobno odszedl juz z edukacji wiec to juz temat bieosiagalny i a pewno nie podejmuje sie tego.Uznajmy ze to nie ten pan. Po temacie. Nie wnikam w to więcej. A tez wiem ze ciezko byc z facetem za ktorym tylko panny strzelaja. widzialam to przez ostatnie miesiace i wiem jakie sztuki na niego polowaly. No ale rzucil sie w oko to chyba z moim gustem jie jest jeszcze az tak zle. No nic.bylo milo i sie skonczylo.
        • ucztababette Re: Stan cywilny Pana T. 03.08.16, 23:36
          Errata: mialo byc ze pan wlasnie wyglada na mega skromnego czlowieka. To bylo w nim na tej pozycji urzekajace i takie uroczesmile
          • misboaa partnerski 04.08.16, 13:41
            ucztababette napisała:

> Errata: mialo byc ze pan wlasnie wyglada na mega skromnego czlowieka. To bylo w
            > nim na tej pozycji urzekajace i takie uroczesmile

Skoro juz zrobilam to wrzucam smile

On................................................................................................. Ty
            1. Co o tobie mysli - RBul....................................................... Papiez
            2. To do ciebie czuje - 3 Mi (5Mi,Glupiec)............................. 5Puch
            3 to poazuje na zewnatrz - QPuch........................................5Mon
            4 tak mysli wewnatrz o waszej relacji - PPuch....................Sad
            5takie ma zamiery wobec ciebie - 4Puch.............................4Bul
            6tego od ciebie oczekuje- Ksiezyc........................................5Bul
            7wasza karta wspolna - PBul
            8 to was laczy - 3Mon
            9 to was dzieli - 8Mon

Wasza relacja do konca tego roku - 9Puch, Pustelnik, 7Puch
            • misboaa Re: partnerski 04.08.16, 13:47
              Dwa slowa ode mnie - nie widzialam ze wygladasz az tak goraca big_grin big_grin big_grin RBul?!!!!!! Wow wow wow
              Coz, pan T. szczerze cie polubil. Wugladasz na taka co jak chce to siega. Nie siegalas znaczy nie chcialas sad Nie chce bic piany, dawac duzych rad, ale..... ja wciaz widze ze szansemiedzy wami sa. Nie teraz bo chyba nie predko sie spotkacie, ale... Mozecie utrzymywac kontakt listowny. Postaraj sie w miare mozliwosci nie stracic go z oczu.
              Co to za miejsce do ktorego odszedl?
              Fajny potencjal miedzy wzmi byl. Poza tym on skupiaal sie na problemach mowy jak widzisz i chyba troszke bylo mu malo kontaktu z toba. Napewno chetnie by pogadal, tak po przyjacielsku. Masz P Puch, to niby niewiele ale bardzo duzo jak na poczatek. Szczerze cie polubil smile
              • ucztababette Re: partnerski 04.08.16, 14:15
                Misboa nie dobijaj mnie. Od czasu komandosa a bylo to rowne 8lat temu nie spitkalam nikogo kto mnie tak lamie w klatce.
                Wszystko pieknie piszesz ale ja naprawde nie wiem gdzie On odszedl. Nie wiem nic sad nic kompletne nic. Mijalismy sie jak atomy w pracy. Fakt dwa razy sam podlazil, nawet przerwal mi rozmowe brutalnie z chlopcem 14 letnim ale to wygladalo ba zasadzie-mnie wolno i tak mi nic jie zrobiszsmile
                Nie jestem goraca .jestem skorpionem. Moze charakter kudzie wyczuwaja jakis oryginalny, ale zebym w szkole pokazywała ze jestem jakas goraca to nigdy. Tam raczej prowadE sie ascetycznie jak pustelnik. Zreszta zamiast na T skupialam sie na tym jak wyjsc z podstepu i intrygi Greczynkisad A teraz znowu bede w orozni tesknic za tym asem bulawsad i po jaka cholere mi tosad zeby bolalo chyba.
                • misboaa Re: partnerski 04.08.16, 17:58
                  Ja tez czasami zastanawiam sie kto nam zsyla kolejna lekcje zycia w postaci bolu. Bog chyba nie.
                  Wiadomo, ze nie polecisz bo sama to mowisz a/karty pokazuja ze prawde gadasz big_grin Bedziesz o tym rozmyslac, czasami medzic sama sobie co by bylo gdyby... i tym podobne dyrdymaly ktore kazdemu czlowiekowi nie widomo po co przychodza do glowy. Nie daj sie temu czemus wkrecac za bardzo. Masz racje, skup sie na Greczynce (nie zebym widziala w niej gorsze zlo) bo to jest lepsze dla ciebie.
                  Z nim mysle ze sie jeszcze spotkasz, byc moze tak jak pisalam w Wianku bo to ma byc ktos z "twoich rejonow". Wiadmo jak tarot mowi tzn. jak wrozki go czytaja wiec on tez sie na to lapie.
                  Druga, byc moze fajniejsza sprawa to wtedy nie wiedzialam ze masz artystyczna corke, i napewno nie raz pojdziesz na koncert. Tam tez miej oczy otwarts. Niem usi byc przeciez T. Moze byc kazdy inny facet do rzeczy. Na takie koncerty nie przychodzi nikt przypadkowy. To zawsze jest tzw dobre rowarzystwo, w sensie majace wrazliwosc i potrafiace poslugiwac sie sztuccami"/ przenosni uzylam big_grin
                  • ucztababette Re: partnerski 04.08.16, 18:11
                    Grezynka odeszla. T tez. Moja Kanadyjka tez. A moja Replika wlasnie jutro procz pianina ktorym juz operuje 7lat jutro otworzy swoja nowiutka gitaresmile tak oto bede miec Wilkowa Dziewczyne z Gitara.
                    Na koncerty to Ona chodzi ze szkolt ja sie tam nie platam. Komandos mi wbil gwozdzia w klatke. No z T mialam kontakt czysto zawodowy, ale czasem mysle ze jemu tez bylo cholernie cos gdzies rozkrecic. Odszedl. Zreszta jak bedzie chlopaczyna chcial wie gdzie pracuje. I tyle w temacie. Ale fajny byl. I jeszcze mlody no ze moglabym sie pokusic na te szpilki do prawie 2m chlopa gdzie ja chodzE prawie na bososmile. Dobra koniec tematu Miska smile i dzieki serdecznesmile gadaj co chcesz? Jakis kawalek do posluchania, rozklad. Musi byc zaplacone. Rozlozylas nalezy sie!! Buzka za to i interpre
                    • misboaa Re: partnerski 04.08.16, 18:30
                      To zamykam usta smile Po zaplate zglosze sie jak bedzie potrzeba. Wrzucam cie do komorniczego notesu. Nie mart sie, jest nieoprocentowany big_grin
                      Swona poczte juz otworzylam. Skrobne cos do ciebie za chwile.
            • beata25_84 Re: partnerski 05.08.16, 16:52
              A mnie zaskoczyło, że w jego kartach uczuć pojawiło się 3Mi i 5Mi, a sama napisałaś, że kotów z nim nie darłaś i inne karty też świadczą o tym, że jednak Cię polubił. Czy on przypadkiem jakoś świeżo po rozstaniu nie jest, zwłaszcza, że w zamiarach i oczekiwaniach też nie jest jakoś bardzo wyrywny.
              Jak będziesz miała możliwość odnaleźć jakoś kontakt do niego, może gdzieś będzie podane jego nazwisko, w jakiej instytucji teraz pracuje, to możesz spróbować zagadać czysto konsultacyjne, np.w sprawie problemu logopedycznego czy innego związanego z pracą, a jednocześnie pozdrowić, zapytać się co słychać u niego, jak sobie radzi w nowym miejscu. Reszta należałaby już do niego. Jak będzie mu zależało, to pociągnie temat.
              • ucztababette Re: partnerski 05.08.16, 18:13
                Beatko,
                To czlowiek bardzo emocjonalnie ulozony, wywazony i na bank nie wyrywny!
                Nie pasuje ni tez do niego zadne dziwne rozstanie, zostawione dzieci etc.
                Partia ciekawa po wzgledem ducha dla mnie. Mial glos ktory mnie po prostu powalal.
                Jego sytuacji cywilno rodzinnej nie znam. Nikogo nie pytalam bo tak nie przystoi. Z jakiej niby racji. Pamietam jedna b. Napalona pania logopedke. Ale ona ewidentnie sie az roztapiala jak m. Monroe wiec gdybym byla mezczyzna by mnie to zniesmaczalo! W tym srodowisku bylo b. Trudno stanac i czysto przyjacielsko rozmawiac. Nie odwazylam sie pomimo ze jest przytojny, wart chwili i uwagi, ale niewiadoma co jest poza praca skutecznie mi tego pana wybihala z glowy.
                Nie mam z nim kontaktu, nie wiem czy w mailu był correct ale nie wykonam zadnego ruchu. Jesli hest zajety yo tym bardziej po klopocue. Jesi wolny zna moje miejsce pracy i na tym zakonczmy. Wiem ze bylo tam yrudno pogadac. Uznac tez musze zr to moze podświadome upatrzenie sobie jego bo fajny przystojnybi jakos tak bylo na kogo popatrzecsmile a moze nic na rzeczy NIE bylo i odszedl. I slad po nim zaginie. Pa
    • beata25_84 Re: Stan cywilny Pana T. 05.08.16, 16:57
      Jaki jest jego stan cywilny?
      Przeklad: 6 kielichow I 2 denary

1.Problem: As bulaw (on sam wyglada jak ten As, taki wlasnie prosty I wysoki jak ta bulawasmile
      2. czego nie zmienie: 4 bulawy
      3. co moge zmieic: 2 kielichy
      4. co/kt w tym pomoze: As denarow
      5. Wynik: 5 bulaw

Co możesz zmienić - 2 Kiel. - czyli, że jest szansa na serdeczną przyjaźń, a może coś więcej. smile
      Nie zmienisz - 4 Buł.- on ma jakieś zobowiązania, nie wiem czy rodzine, czy też właśnie się rozstał z kimś, ale wspólne dzieci zostały i to go trzyma.
      Problemem jest, że chemii jest za dużo między Wami (As Buł), a tu trzeba rozsądkiem zadziałać (AsMon).
      Wynik absolutnie niczego nie przesądza, poza tym, że można w chwili obecnej jeszcze powalczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka