Dodaj do ulubionych

Teresa i wybór

16.05.17, 23:35
Druga wróżba - dla Teresy teraz na miłość . jest chłopak tylko jak ja na niego patrzę to zdaje mi się że on jakiś niezdecydowany jak by sa nie wiedział czego chce , ale Teresa po pierwszej wróżbie zaciekawiona to i dzisiaj siadłyśmy i wróżymy :

Czego chce chłopak , co z jego nastawieniem?
9 Kijów - Czego chłopak oczekuje od T?
3 Kije czego nie oczekuje od T?
Król Mieczy Czego może Teresa oczekiwać od chłopaka?
Królowa Pucharów - czego nie może oczekiwać od chłopaka?
AS Pucharów Jak T ma postępować ?

2x Kije i 2 x Puchary z tym że Królowa Pucharów na negatywnej pozycji i oschły Król Mieczy ale As Kielichów ratuje sytuacje .
Tak widzę ten rozkład chłopak jest zablokowany , nie ma namiętności między nimi . Jego oczekiwani to wzięcie na swoje barki odpowiedzialności przez Teresę . Ona jest dla niego za silna nie w sposób jej złamać bo trzyma się ustalonego zdania ale i nie chce ustępować - efektownie trudno ją namówić na coś .
Nie oczekuje od Teresy 3 Kijów-'' Czasami ta karta będzie przepowiadać partnerstwo w miłości, ale tylko wtedy gdy związek ma silne fundamenty a dwoje ludzi, którzy go tworzą swobodnie dzieli się wzajemnie swoimi pomysłami.''
3 Kijów to podróż , zachęta na bycie razem na razie na lużnych formach a chłopak Teresy na razie nie śpieszy się z ożenkiem więc on nie chce wejścia w nowy wymiar znajomości .

Natomiast Król Mieczy tego od niego można oczekiwać: nie lubię tego pana ! to zimny i oschły facet , który trzyma żelazną ręką ludzi , chce rządzić , rzeczowony , czyli zawsze powie prawdę inaczej to wyłoży prawdę nawet gdyby miało boleć . Teresa mówi że chłopak jest szczery a nawet gdy skłamie to za parę dni przyzna się do prawdy .
Królowa Pucharów na tej pozycji to jest nieciekawie czyli Czego nie może oczekiwać - to zadbania o kobietę , rozpieszczenia obsypywania czekoladkami , kwiatami , jakiś taki powściągliwy w uczuciach .
jAK Teresa ma postąpić As Kielichów- Szukać miłości z kimś innym , albo porozmawiać szczerze powiedzieć co czuje do niego , jak widzi znajomość z jej strony i zobaczyć co on na to .

Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Teresa i wybór 17.05.17, 00:45
      Czego chce chłopak , co z jego nastawieniem?
      9 Kijów - Czego chłopak oczekuje od T?
      3 Kije czego nie oczekuje od T?
      Król Mieczy Czego może Teresa oczekiwać od chłopaka?
      Królowa Pucharów - czego nie może oczekiwać od chłopaka?
      AS Pucharów Jak T ma postępować ?

Madziu pan oczekuje, że Teresa będzie czekać na niego (9 kijów) , nie che aby się rozglądała czy szukała nowego ( 3 kijów). Nie znam sytuacji więc błądzę po omacku ale może on nie gotowy , czy z daleka , nie są razem chyba z jakiś powodów. Król Mieczy wylewny nie jest raczej będzie cięty w słowach i dość konkretny (co może zaboleć). czego nie może oczekiwać .... hm nie może liczyć, że będzie jego ukochaną czy wręcz żoną. As pucharów raczej nakazuję wlanie swoich uczuć czy nawet żali. Niech powie co czuje , co myśli i może będzie jej lżej. Pan jednak może okazać się wtedy Królem Mieczy i potraktować ją dość sucho, oschle . Mogę się mylić ale baaaardzo dawno nie zaglądałam w karty.
      pozdrawiam
      Asia
      • magdalena.1230 Re: Teresa i wybór 17.05.17, 23:10
        Asia oni się tak często kłócą ze sobą że sama czasami jestem w podziwie że oni tak w kółko , trudno im się porozumieć .
        Teresa mówi że on jest konkretny że chce rodziny i ją namawiał ale jak przyszło co do czego i chciała pierścionka zaręczyn to pan nie był chętny jakoś bokiem to omijał . Już wtedy mi się to nie spodobało a jej dało do myślenia.
        Dzięki , pomyślimy jeszcze z T. nad tym rozkładem i napiszę co wymyśliłyśmy .
    • augusta88 Re: Teresa i wybór 17.05.17, 10:55
      Dla mnie 9 buław to zawsze obrona swojej pozycji, pewne chowanie się i niezmienność. Wydaje mi się, łącząc to z 3 buław, że pan oczekuje, aby Teresa nie chciała zmian i nie miała żadnych oczekiwań wobec niego, bo on nie da jej nowych możliwości.
      W Królu mieczy może oczekiwać jego rzeczowości, raczej chłodnego podejścia, bez uczuć. Nie zamierza dać jej ciepła i miłości (Królowa kielichów).
      As kielichów radzi, aby Teresa, jeśli pragnie zmian - powiedziała to, wyznała swoje uczucia i myśli. Dowie się na czym stoi, bo facet w Królu mieczy raczej nie powinien robić uników.
      • magdalena.1230 Re: Teresa i wybór 17.05.17, 23:14
        Augusta w tym rzecz że z nim T stoi w miejscu u nich nic się nie dzieje , zero zaręczyn , zero planów na przyszłość . Z jego strony tego wzięcia odpowiedzialności nie ma . Już dawno radziłam jej żeby zaczeła się za kimś nowym rozglądać bo skoro z nim nic nie można ustalić to na co czekać . Jesłi to ten to będzie on jak nie to będzie innym .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka