18.05.17, 18:37
W poprzednim watku zobaczylam fajny rozklad wiec zrobilam go w sumie na szybko na mnie i mojego exa.
1. Rys jego osoby - CESARZOWA
To jest facet, wiec trudno mi sie do tego odniesc. Moze to, że ma kogos teraz?
2. Moj stosunek do niego - KRÓLOWA KIELICHÓW
No wciaz moje uczucia do niego nie wygasly. Staram sie obecni, żeby nasze stosunki sie poprawily.
3. Jego świadoma postawa wobec mnie - 8 KIJÓW
Nie inicjuje kontaktu ze mna tak na codzien. Wiec nie wiem co to moze oznaczac. Moze to, ze gdy ja sie odezwe, to zbyje mnie jakims krotkim esem tylko i nic wiecej.
4. Jego NIEswiadoma postawa wobec mnie - DIABEŁ
Nie zdaje sobie sprawy, że w jakis sposob jest ode mnie uzalezniony, ciagnie go do mnie.
5. Przeszlosc relacji - 2 KIJE
Potyczki miedzy nami. Inna kobieta, która ostatecznie wybrał?
6. Najblizsza przyszlosc - 8 KIELICHÓW
Odejscie, rozejscie. Tylko, że my przeciez nie jestesmy juz razem...
7. Jego intencje wobec relacji - RYCERZ KIELICHÓW
Jest nastawiony na mile chwile ale to wszystko.
8. Wpływ innych osob - 2 MIECZE
Ktos mąci mu w głowie. Wymienia z kims informacje.
9. Lęki i obawy jego co do relacji - 3 MIECZY
Obawia sie, że sie rozczaruje mna, ze bedzie powtórka z rozrywki.
10. Dalsza przyszlosc - 10 KIELICHÓW
Związek? A moze tylko przyjacielskie stosunki, ocieplenie relacji?

Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: relacja 18.05.17, 18:53
      Napisze tylko, że nie jest źle. Bedzie ciąg dalszy kilka kart o tym mówi 8 puch jako rozstania i powroty, on sie boi co prawda zranienia (3 mieczy) , nikt nie ma wpływu , sam jest ze swoimi myslami ( 2mieczy), intencje aby znowu ozywić to co było , sa emocje (ryc puch). Myślę, że cos tam do Ciebie czuje jednak i jest w jakims sensie uwiązany tym uczuciem ale i Ty wyszłas w pucharowej . Byc może wolałby aby o niego zabiegać bo to daje satysfakcję i nie przynosi ryzyka porażki i odrzucenia .... poczekaj niech sie mocno stęskni i sam zadziała.
      pozdrawiam smile
      • szeltie Re: relacja 19.05.17, 09:04
        Asiu bardzo dziekuję za interpretacje smile Gdyby bylo tak jak piszesz to byłoby naprawde dobrze. Ale obawiam sie, że karty pokazaly moje zyczenia a nie prawde. No tak to widze znając exa, majac z nim rozne doswiadczenia. Dlatego nie lubie klasc kart na sama siebie bo to na dwoje babka wrózyła.
        Dziewczyny a Wy jak to odczytujecie?
        • asia.33 Re: relacja 19.05.17, 15:58
          On wychodzi w Rycerzu Pucharów będzie zabiegał, będą wyznania, obietnice. * pucharów to też powroty i rozstania (często pełne emocji) . Oboje coś do siebie czujecie tak mi się zdaje na podst tych kart. Ocenisz za jakiś czas czy pojawi się ponownie.
          • szeltie Re: relacja 19.05.17, 16:21
            Ja sie z nim co jakis czas widuje we wspolnym towarzystwie. Nawet dzisiaj. Hmm, no ciekawe. Dzieki smile
            • asia.33 Re: relacja 19.05.17, 18:02
              Nie słusznie założyłam na wstępie , że nie macie kontaktu. Jeyna karta ,na której jest "milczenie" to 2 mieczy ale dotyczy innego pytania. W takim razie moze to objawiać się tak, ze beda wyznania, bedzie adorował - tak sie zachowuje Rycerz Pucharów.
    • magdalena.1230 Re: relacja 19.05.17, 22:30
      Pysiu wychodzisz z karty krolowej puccharow czyli uczuciowo i przyjemnie do pana . Pan i tutaj mam dwie opcje albo juz ma swoja cesarzowa , albo to ciebie widzi w tej osobie.
      Kiedys kontakt był ale inicjowala go mocniej jedna strona w przyszlosci beda rozejscia i powroty . Trzeba sie przygotowac na emocje bo bedziecie zdenerwowani a w złości inaczej sie mysli i podchodzi do spraw.
      Rycerz kielichow * fajna , ciepła karta pan pokaze dobra strone, flirownis i bajerant ale z 10 kielichow to rzeczywiscie cos was zblizy do siebie. Ty jestes bardziej doswiadczona pan natomiast dziala pod wplywem emocji. On sie b.boi zranienia albo odrzucenia przez ciebie lub tego aby ta druga kobieta sie o niczym nie dowiedziała bo wtedy zaboli mocniej .
      • szeltie Re: relacja 20.05.17, 08:46
        Asiu, kontakt mamy. Tzn widzimy sie czasem gdy jestesmy ze wspolnymi znajomymi. Wczoraj tak wlasnie bylo. Ogolnie mowiac, zachowywal sie roznie. Troche neutralnie, ale szpilki tez mi wsadzal. Gdy wpil wiecej zlapal mnie za reke i tak troche trzymal. Magdalena, rozezeszlismy sie nie tylko dlatego, ze traktowal mnie zle i odwalal rozne akcje, ale tez ze wzgledu na jego przyjaciolke, na ktorej punkcie ma jakas obsesje. Dlatego podejrzewam, ze to moze chodzic o inna kobiete. Kilka dni wczesniej robilam na niego tajna kieszen . Ina na pozycji co ukrywa wyszła Królowa mieczy, dlaczego to ukrywa 2 kijow. Z tego co wiem, ona ma kogos, wiec moze chodzic tu o inna kobiete. Stad moje watpliwosci co do powyzszego rozkladu i tej cesarzowej.
        • misboaa Re: relacja 24.05.17, 23:14
          szeltie napisała

Z tego co wiem, ona ma kogo
          > s, wiec moze chodzic tu o inna kobiete. Stad moje watpliwosci co do powyzszego
          > rozkladu i tej cesarzowej.

Tak, on moze myslec o innej i nie bardzo/wie w tym momencie co z tym zorbic. Cisgnie go od ciebie niewatpliwoe. Widac jednak ze musialas mu nagadac nieprzyjemnych rzeczy i on to pamieta. To go zabolalo dlatego kieruje sie bardziej rozsadkiem nic emocjami wobec ciebie, ale serce mu jeszcze nie ostyglo.
          Obecnie nie bedzie miedzy wami zmian. On rozwaza co, ma inny wariant na swoje zycie. W przyszosci moze to sie zmienic. Nic oststecznei nie jest tutsj przesadzone, ale to jeszcze nie teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka