Dodaj do ulubionych

Wybor..:-/

15.06.17, 09:39
Witam. Pozwolilam sobie na dwoch forach wkleic. Postawilam karty na pytanie: Co mi da staly partner? I drugie Co mi da nowy? Moze to rozjasni sytuacje
1. Co mi da staly?
QMonet (odw)+QBulaw (odw)+ Rycerz Mieczy +Kochankowie
2. Co mi da nowy partner?
Paz Mieczy+ Smierc+Kaplan (odw) + Rycerz Monet

Na to co mi da staly: Q Monet(odw) to moze ja, brak stabilizacji lub pokazuje, lenistwo, brak dzialania? Q Bulaw (odw) zle mi sie kojarzy z kobietami, kochanka na boku lub rozrywkowym otoczeniem? Do tego Rycerz Mieczy- awantury (nie mamy), kojarzy mi sie z ciaglym ruchem czyli moze znowu towarzystwo, ktorego nie bede akceptowala. Kochankowie to wybor..tak czy inaczej dojdzie do powaznych decyzji..

Co da mi nowy partner?
Paz Mieczy+Smierc+Kaplan (odw)+Rycerz Monet

Paz Mieczy..moze to on jest i bedzie kombinowal jak mnie zatrzymac? Z 1000 pomyslow mi sie kojarzy ten Paz a za nimSmierc+Kaplan (odw)do tego Rycerz Monet kojarzy mi sie z malzenstwem..chociaz ten Kaplan odwr..Nie wiem nic. Nie potrafie sama sobie wrozyc. Metlik nic wiecej. Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • augusta88 Re: Wybor..:-/ 15.06.17, 10:23
      Neceg, taka luźna propozycja - na 2 facetach świat się nie kończy, więc może nie wybieraj wcale?
      • magdalena.1230 Re: Wybor..:-/ 15.06.17, 21:32
        Ani jeden ani drugi nie daje stabilizacji w sumie to trudny wybór. a nie masz 3? faceta do rozkładu ?
        • neceg Re: Wybor..:-/ 16.06.17, 00:17
          Nie ma trzeciego..byc w takiej sytuacji to koszmar dziewczyny. sad
    • kokoryczko Re: Wybor..:-/ 16.06.17, 15:46
      Żaden prawdę mówiąc nie zachęca wg tych kart..
      • neceg Re: Wybor..:-/ 16.06.17, 16:30
        sad Dziekuje za odpowiedzi
    • asia.33 Re: Wybor..:-/ 16.06.17, 22:44
      1. Co mi da staly?
      QMonet (odw)+QBulaw (odw)+ Rycerz Mieczy +Kochankowie

Patrząc na te karty ( choc ja nie stosuje odwróconych) powiedziałabym, ze ze stałym partenrem nie czujesz sie pewnie, nie czujesz sie jak kobieta monet, niepewne i brak poczucia bezpieczeństwa (w tym równiez finansowego) nie czujesz sie pożądana jak to królowa kijów , poniewaz Q Kijów jest na (-) pokazuje też, że nie masz inicjatywy i grasz drugie skrzypce w tym związku. W rycerzu mieczy jest chaos w porozumieniu mysle , ze to przyczyniło siedotego, ze masz dylemat i chcesz dokonac wyborów

2. Co mi da nowy partner?
      Paz Mieczy+ Smierc+Kaplan (odw) + Rycerz Monet

Patrze na te karty na "nowego" i wiesz co ani w tym ani w poprzednich rozkładach nie widzę miłości, nie ma pucharów. Coś mi tu z nim nie gra. Karty pokazują jakieś wycofanie i wg mnie facet sie wycofa , może deklarować przyjaźń ale naprawdę nie widzę z nim związku .
      Opisze coś jeszcze w kartach poprzednich watkach bo patrząc na nie też coś mi chodzi po głowie.
      Kurcze ...czemu nie ma pucharów ??? Hmmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka