Dodaj do ulubionych

mecz Polska - Meksyk

13.11.17, 18:11

Skoro ostatnio właściwie odgadłam wynik meczu z Urugwajem, zaostrzył mi się apetyt na tego typu ćwiczenia.
1. Gra Polski 1. Gra Meksyku

2. Szanse na wygraną P. 2. Szanse na wygraną M.

1.6 Buław 1. Wisielec
2, Księżyc 2. As kielichów

Coś mi się zdaje, że będziemy zbyt pewni swego. Będziemy grać jakbyśmy wygraną mieli w kieszeni, Meksyk natomiast odwrotnie, choć ten Wisielec może oznaczać, że będą się ruszać zbyt wolno, nie będą za nami nadążać.
Jeśli chodzi o wynik to niestety możemy przegrać to starcie. Źle ocenimy przeciwnika i Meksykanie utrą nam nosa.
Jak sądzicie?
Ps. Mimo wszystko liczę chociaż na remis.
Obserwuj wątek
    • wawrzanka Re: mecz Polska - Meksyk 13.11.17, 20:01
      Witam serdecznie (to mój pierwszy posta na tym forum).

Ja położyłam karty innym systemem:

1. karta meczu
      2. 3 karty dla Meksyku i 3 karty dla Polski

1 - dwa miecze
      2. Meksyk: Cesarz, 8 monet, 2 monety; Polska: 5 buław, Księżyc, As monet.

Moja interpretacja: 2:0 lub 2:1 dla Meksyku, z większym prawdopodobieństwem 2:0.
      Polacy będą mieć szansę na gola w 2 połowie (As Monet), ale jest duże prawdopodobieństwo zmarnowania tej szansy (na co wskazuje karta Księżyc). Meksyk będzie miał przewagę przez większość meczu (Cesarz), a 2 monety wskazywałyby na 2 bramki, ewentualnie jedną, ale wypracowaną przez 2 piłkarzy. Moje typy wyników: 2:0, 2:1, 1:0.
      Obym się myliła smile
      • tanya1 Re: mecz Polska - Meksyk 13.11.17, 20:37
        No jestem ciekawa jak wyjdzie. Ja bardziej optuje 1:0 dla Meksyku niestety. Ale caly czas wierze ze damy radesmile
        Co ciekawsze widze ze nam obu wyszedl Księżyc po sytronie Polski
        • wawrzanka Re: mecz Polska - Meksyk 13.11.17, 20:45
          Właśnie, całkiem podobnie nam wyszło. Inne karty, ale w obu przypadkach przewaga Meksyku plus ten Księżyc... smile
          • tanya1 Re: mecz Polska - Meksyk 13.11.17, 22:53
            No i 1:0sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka