Dodaj do ulubionych

Prośba o karty

01.02.18, 20:29
Hej,
po długim niebycie na tym forum, wracam z prośbą o postawienie kart.

Pracuje z kolegą, do którego coś czuje...on jest w związku, więc się nie ujawniam..
wydawało mi się że ..czasem takie przebłyski, że on może też coś do mnie czuje..

Mam dosyć życia w złudzeniu..

czy któraś byłaby chętna na postawienie kart, czy dla niego jestem tylko koleżanką?
Obserwuj wątek
    • carolina-8 Re: Prośba o karty 20.02.18, 23:13
      Reaktywuje wątek mimo ciszy..

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam na linię ezoteryczną, pytająco uczucia kolegi do mnie, bo czuję całą sobą, że zmienił się jego stosunek do mnie. Stara się być blisko mnie, pomocny a jak się patrzy na mnie..gorąco mi. Jednak ukrywam się z uczuciami - udaję tylko koleżankę, bo jak się trochę ujawniłam, w ubiegłym roku to wyraźnie zaznaczał, że jest w związku i stwarzał dystans- więc wycofałam się...
      Nadmienię, że jest 10 lat młodszy.. i dużą wyrozumiałość staram się mieć do jego wieku. Po za tym z tego co widzę, albo jego związek się rozpada albo z moich obserwacji coś jest na rzeczy, bo teraz dystans między nami ukróca na maksa.. Poza tym mam świra na jego punkcie i jestem kompletnie nieobiektywna sad

Pani na linii ezoterycznej wyszły jego uczucia do mnie: Kochankowie 2 puchary Koło Fortuny
      Stwierdziła, że on nie traktuje mnie poważnie, że szuka przelotnej znajomości, stwierdziła, że jest jasnowidzem i nie widzi nas razem.. zabrakło mi słów na taką interpretację.. moim zdaniem wyszły karmiczne, czy są tu przesłanki że jego uczucia do mnie świadczą o traktowaniu mnie powierzchownie?? interpretuje ten rozkład nieobiektywnie?
      co sądzicie Dziewczyny??
      moim zdaniem jego uczucia się budzą, są zmienne i niepewne..może jest tym przestraszony? może być jeszcze jedną nogą w tamtym związku, albo jest w nim i wybiera między uczuciem a rozsądkiem? nie jest w związku małżeńskim- jednak z długim stażem..
      • asia.33 Re: Prośba o karty 21.02.18, 10:02
        Nie podważać wróżby tej wróżki ale muszę nawet przyznać jej rację. Gdyby wynikiem była karta miłosna typu kochankowie lub 2 puch sympatia między ludźmi byłoby ok. Wynikiem jest koło fortuny a to zmiany i zamieszanie , nagłe zdarzenia losowe. Jeśli zacisnisz z nim relacje lub skusisz na randkę 2 puch jako 2 karta - konsekwencją może być konieczność zmiany . Może zmiany otoczenia pracy itp. Suma to 18 księżyc. Potwierdza.
        • carolina-8 Re: Prośba o karty 21.02.18, 11:33
          Hej.
          Nigdy nie podwazam interpretacji wróżek- ale miałam wrazenie ze ta Pani z lini ezoterycznej nie miała fachowej wiedzy z tarota. Podobnie z numerologii gdzie posiadam dużą wiedzę i kompletnie nie zgadzałam się z tym co mi wmawiała..
          Tak się składa, odnośnie zmiany pracy- ze czekam na odpowiedź z firmy gdzie byłam na rozmowie bo już jakiś czas szukam nowej pracy.
          Ale zgodzę sie z tym, ze karta Księzyć z sumowania kiepsko rokuje.. chociaż nie wiem czy to moje zludzenia czy jego niepewność czy ja odwzajemniam uczucia
          • asia.33 Re: Prośba o karty 21.02.18, 13:21
            Telefon - słownik mi zmienił na " podważać" chodziło mi o to, że ja nie chcę podważać . Z tą zmianą pracy to możliwe, że o taką zmianę chodzi. Będzie to miało wpływ na kontakt z nim.
            • carolina-8 Re: Prośba o karty 21.02.18, 13:50
              Hm..tylko takie luźne spostrzeżenie że nie pytałam o przyszłość relacji tylko jego uczucia do mnie.. czy tą odpowiedź należy całościowo rozpatrzyć?
              • asia.33 Re: Prośba o karty 21.02.18, 13:58
                Na to Co nie odpowiem , powinnaś o to zapytać tamta wróżkę . Odniosłam się jedynie do tych kart , które wkleiłaś. Koło f jako wynik na uczucia do tego księżyc jako podsumowanie nie wskazują na uczucia a na wiele zmian, zmienność, niepewność.
                • carolina-8 Re: Prośba o karty 21.02.18, 14:17
                  Dzięki.
                  Mam obiektywne spojrzenie na sprawę, a to chciałam.
                  • misboaa Re: Prośba o karty 21.02.18, 15:23
                    Ja bym powiedziala ze zadurzyl sie jak wariat i sam nie wie co robic. Zaskoczony jest. Daje sie poniesc fali emocji, ale nad niczm glebszym sie nie zastanawiania. Niczego nie buduje w glowie tylko daje sobie przyjemnosc plyniecia smile i jest mu milo. Czy mysli o tobie takze wtedy gdy cie nie widzie, tego nie wiem.
                    Tyle w temacie. Odpowiadam zgodnie z pytaniem, a wiec nie rozciagam domyslow na to czy mogby byc z tego zwiazek itd. Nie tego dotyczylo pytanie.
                    • carolina-8 Re: Prośba o karty 21.02.18, 19:19
                      Szczerze mówiąc Misboaa (tak w ogóle heloo smile - to dosyć trafiłaś z tym zaskoczeniem, bo taki się wydaje. Pewnego dnia po prostu zaczął patrzeć się na mnie jak obrazek, jakby go coś obudziło? pracuję z nim 7 m-cy i nigdy tak się wobec mnie nie zachowywał.. ale jest też w tym dużo niepewności, rzucania ukradkowych spojrzeń, czasem się wycofuje...
                      więc nie wiem czy się odważy na coś więcej czy będzie konstans. Dam znać.
                      Ucztababette mi Go wywróżyła w ubiegłym roku. Szkoda że jej tu nie ma na forum..pisałam do niej @ chcąc poinformować że wróżba się spełniła, ale zdezaktywowała e-maila..
                      • carolina-8 Re: Prośba o karty 28.02.18, 16:53
                        Aktualizuję.
                        Zebrałam się na odwagę i pogadałam z kolegą. W ostatnim czasie znowu zdystansował się do mnie- wiedziałam, że to musi mieć związek z jego dziewczyną. Że chyba pogodzili się.
                        Zapytałam go czy jestem dla niego tylko koleżanką z pracy. Speszył się, na dłużej zawahał-zmarszczył brwi jakby intensywnie myślał - po czym patrząc w oczy jasnym spojrzeniem powiedział: Tak.
                        Zapytał czy wszystko w porządku, podał dłoń. Powiedziałam że tak, bo spodziewałam się tego. Powiedział "głowa do góry", i wtedy zdałam sobie sprawę, że musiał wiedzieć o moich uczuciach.
                        Nigdy się nie dowiem, czy jego wahanie w odpowiedzi na moje pytanie było spowodowane tym, że zaskoczyłam go i nie wiedział czy dobrze zrozumiał pytanie. Czy po prostu to wahanie było lustracją jego uczuć i nie wiedział, co mi powiedzieć. Ale podjął decyzję.
                        Wiec powyższy rozkład, może się miał do jego uczuć do dziewczyny?
                        W każdym razie każdemu polecam takie zerwanie plastra.
                        • monkaaa85 Re: Prośba o karty 28.02.18, 18:13
                          Myślę że jednak układ był do ciebie, bo nawet takie koło fortuny rzeczywiście ci zafundował - raz tak raz tak, dziś mówi odczep się a jutro znowu ci się będzie intensywnie przyglądał czy coś..
                          • carolina-8 Re: Prośba o karty 28.02.18, 18:33
                            Nawet mi nie mów, że może dalej zachowywać się tak dziwnie. W końcu jako podsumowanie wyszedł Księżyc. Generalnie to stanowczy facet-widać, ze jako coś sobie postanowi to się trzyma tego. Tylko, że dzieciak.
                            Pracujemy w jednym pokoju i zagrałam hardcorowo rozgrywając tą rozmowę, ale musiałam zakończyć swoją gehennę kiedy mamy razem pracować dzień w dzień (mam nadzieję, ze znajdę robotę szybko).
                            Napędza mnie trochę złość na te słowa co powiedział "głowa do góry". Nie dam mu satysfakcji, że będę chodziła ze zwieszoną głową!
                            Nie ważne, przed chwilą napisałam do niego list pożegnalny i spaliłam go na balkonie. Taka kotwica dla podświadomości.
                            • monkaaa85 Re: Prośba o karty 28.02.18, 19:53
                              No pewnie, to tylko facet 😀
                        • asia.33 Re: Prośba o karty 01.03.18, 12:31
                          Pisałam Tobie,że to nie są karty na uczucia . 2 puch sympatiam = kolezaeństwo. Koło f nie jest karta na uczucia ani związek. Ale masz pewność co do tego i lepiej wiedzieć na czym się stoi
                          • misboaa Re: Prośba o karty 01.03.18, 14:31
                            ale torpede puscilas : D : D big_grin Zaloze sie ze malo nie spadl z Ksiezyca big_grin
                            Powiedzial, co powiedzial hmmm.... Nie byl przygotowany i dlatego slow szukal. Ty mu sie na 100% podobasz
                            A decyzje podjal taka jaka mu rozum podpowiadal. Co innego ukrywac sie z uczuciami, a co innego zmieniac zycie pod ich wplywem. Nie przywiazuj wielkiej wagi do tego co powiedzial bo pewnie palnal pierwsze z brzegu dla fasonu. Na romans to on ma ochote, ze hej! Nie musi jej jednak realizowac bo deklarowac sie to nie chcial, a twoje pytanie do tego zmuszalo. Teraz jednak jest juz po sprawie. Mozesz zaczac myslec o kims nowym smile
                            • carolina-8 Re: Prośba o karty 01.03.18, 14:55
                              Powiem tak- chciałam zrobić sobie przyslugę- ale teraz masakrycznieeeee się pracuje razem. Jest sztywny wobec mnie na maksa- zresztą dzisiaj okazalo się ze zostal moim przełożonym...
                              Caly czas mam przed oczami tą jego minę jak zadałam pytanie- w pierwszym momencie zrobił minę jakby chciał powiedzieć " tak jesteś kimś wiecej, ale"- ale potem szybko się opanował..
                              Z drugiej strony może to moje złudzenie..kazda z Was ma inną teorięsmile stało się i tyle.
                              Ale teraz mi cięzko i dalej tak bedzie póki stąd nie odejdę..
                              Mam nadzieję Misboaa, że jak zamknę ten rozdział to pojawi się ktoś nowy! W polowie roku mam mieć tranzyt Jowisza w koniunkcji do Wenus i trzymam się tego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka