Dodaj do ulubionych

Prosba o pomoc

02.02.18, 10:12
Kochani chciałam zapytać czy znalazlaby się chętna osoba, która postawilaby dla mnie karty?
Chciałam zapytać jak dalej będzie wyglądało moje życie. Tkwię w nieudanym małżeństwie, mąż lubi wypić, znecac sie nade mną i dziećmi. Kiedy usłyszał o rozwodzie to niby obiecał ze się zmieni, ale ja już mu nie wierze. Nie raz obiecywał.
Mam tez dobrego przyjaciela, tylko ze ja czuje do niego coś więcej i on do mnie tez.
Jestem w kropce, nie wiem co dalej zrobic
Proszę o pomoc. Powiedzcie dobre duszyczki co karty mówią o moim dalszym życiu?
Obserwuj wątek
    • mamaszymonka85 Re: Prosba o pomoc 02.02.18, 10:14
      Mam 2 dzieci i to przedewszystkim o nich muszę myśleć.
      Więcej mogę podać na priv
    • yorka83 Re: Prosba o pomoc 02.02.18, 11:57
      ja ci powiem bez kartsmile masz meza tyrana i zastanawiasz sie czy zostac?
      • mamaszymonka85 Re: Prosba o pomoc 02.02.18, 12:27
        Wiem. Na 99% chce rozwodu. Chciałam tylko wiedzieć co karty mówią o moim życiu w niedalekiej przyszłości? Pogubilam się już, jestem w kropce
      • uhuhana Re: Prosba o pomoc 02.02.18, 12:31
        Wiesz yorka jak to czesto niestety jest. Rozwod to zawsze wahania i ciezkie decyzje, bo i perspektywy czesto nieznane nawet, jak sie niby ucieka od czegos, co najlepsze dla nas nie jest. Ktos moze moglby postawic jej te karty (najlepiej ktos z doswiadczeniem) z pytaniem, czy moglaby liczyc na tego przyjaciela i zwiazek z nim po rozwodzie.
        • uhuhana Re: Prosba o pomoc 02.02.18, 12:33
          mama, masz na kogo liczyc podczas rozwodu?
          • mamaszymonka85 Re: Prosba o pomoc 02.02.18, 13:00
            Teoretycznie mam, bo moja rodzina wie jak jest. A jak to by wyglądało w praktyce to by się okazało. W życiu niczego niestety nie można być pewnym
        • yorka83 Re: Prosba o pomoc 02.02.18, 15:20
          Nie mam kart.raczkuje.posluguje sie tylko aplikacja:/i cos tam mi wychodzi...
          Jezeli chodzi o dalsza relacje to wyszly mi tylko stosunki przyjacielskie miedzy wami...ale nie bierz tego raczej pod uwage...
    • asia.33 Re: Prosba o pomoc 02.02.18, 20:21
      Moge spróbowąc jesli chcesz. Teamat bardzo powazny. Jedno co teraz moge napisac bez kart to nie mozna pozwalac aby ktos ponosił na Ciebie i dzieci ręke, czy z powodu alkoholu wlewac swoje frustracje. Lepiej byc samej z dziemi i miec spokoj niz codziennie sie bac czy czasami dzisiaj nie bedzie awantury.
      Napisz mi tylko jedno czy miałabys do kogo wyprowadzic sie bo to jest na tą chwile najwazniejsze. Rozwód to horror i moze trwac nawet 3 lata poniewaz sa dzieci . czy masz jakies dowody na poczynania meza, swiadków itp? Wiesz jak zaczniesz cała procedure on moze byc zły na Ciebe i esli bedziecie razem mieszkac moze byc bardzo nieprzyjemnie.
      Nie mam maila tutaj napisz tylko ile masz lat , date ur dzien i miesiac . Chciałabym rzetenie zrobic Ci ta wrózbę tak aby była wyczerpujaca . O drugim panu tez trzeba pomyslec czy np nie wycofa sie w trakcie i czy naprawde go to nie przerosnie , czy mogłabys polegac na nim czy liczyc na wsparcie?
      • mamaszymonka85 Re: Prosba o pomoc 02.02.18, 22:35
        Mieszkamy u moich rodziców wiec to on musiał by się wyprowadzić. Rozwód chciałabym bez orzekania o winie by poszło w miarę szybko i jak najszybciej uwolnilabym się od tego tyrana.
        Data urodzenie 05.12.85
        Chciałabym abys zapytała kochana karty jak to się wszystko potoczy. Co mnie czeka w życiu w niedalekiej przyszłości?
        Czy uczucia przyjaciela są szczere i czy coś z tego będzie?
        • asia.33 wróżba 03.02.18, 14:05
          Zadałam wiele pytań aby ocenić cała sytaucję gdyz to bardzo poważna decyzja.

1) Czy powinnaś wnieść spr . o rozwód : 5mo, 2mo, Pustelnik
          Widać po kartach duży kryzys ale nie całkowity rozkład małżenstwa, wahania z Twojej strony bo obawiasz się samotności. I powiem ci, że słuszne asz obawy.
          2).Sytuacja między Wami w małżeństwie : Kapłanka, wisielec, umiarkownie
          masz swoje tajemnice, zwiazek ma kryzys i jest zawiesznie relacji z mężem, jest to sytaucja przejściowa bo po karcie umiaru to się zmieni, jest duza szansa na poprawę.
          3).Jaki jest mąż: 2mi, 5puch, 9mi
          Jesli on cos wie to przeżywa to bardzo, nie macie dobrego kontaktu, czuje sie odizolowany, chyba nawet nie rozmawiacie ze soba . On czuje sie odsuniety, jest zamkniety w sobie, jest rozżalony, widzi, że nie układa sie i nie ma nadziei, jest tym załamany, ma problemy i nie umie przestać o tym myslec. Stąd jego zachowanie. 9 mieczy to zły stan psychiczny.
          4).dlaczego znęca się ?: 9 kijów, 4mieczy, 9 mieczy
          Czuje , że został odsunięty na boczny tor i jest tylko biernym obserwatorem, nie macie dobrego kontaktu ze soba nawet jak sie mijacie to czesto bez słów, brak zupełny chęci na rozmowy, znowu 9 mieczy potwierdza , ze on czuje i widzi, że jest źle i nie radzi sobie z tym, dla niego to bardzo poważny problem
          5).perspektywy na przyszłość małżeństwa: 6 puch, 5 mo, Królowa Kijów
          Tutaj wszytsko zalezy od Ciebie, to Ty decyzdujesz . Mozecie pokonac z męzem ten kryzys , ponizej powiem dlaczego warto.
          6). czy mąz wyraziłby zgode a rozwód bez orzekania o winie: 6puch, 8mi, 7mi
          mąz Ci tego nie ułatwi, moze próbowac zbierac dowody przeciwko Tobie . W koncu bedzie to długo trwało bo sąd jesli nadal bedziesz chciała rozowodu może orzec formalną separacje lub jesli maż dostarczy jakies dowody bedzie to trwało dłuzej .
          7). Przyjaciel : 8 kijów, 6 kijów, 10 kijów wg mnie to pan zdobywca, jest zainteresowany Toba ale jak to kije to aspekt sexualny. Chciałby Cie zdobyc ale mam wątpliwosci czy udźwignie ciężar sprawy i obowiazków. Wydaje mi sie , że on nie mysli aż tak daleko. 8 kijów czy on nie jet z Twojej miejscowosci, raczej dzieli was odległość ? Na pewno pospotykałby sie, pozdobywał ale żeby tak od razu miał sie deklarowac tego nie widze.
          8).Co czuje przyjaciel: 5 kijów, 10monet, mag powalczyłby o Ciebie ale ma watpliwosci czy chce rodzinę, poczarowac owszem, pouwodzic , to go nakręca. Nie widze tutaj uczuc , powinny byc puchary. Sprobuj z nim porozmawiac o ewentualnym rozwodzie zobaczysz co zacznie mówic .
          Jeszcze jedno .... czy on też ma rodzinę, jest zajety?
          9).Czy mozesz liczyc na przyjaciela : słonce, mag, 3 puch w jakis sposób tak ale to raczej chec aby pocieszac , dodać otuchy, spedzic razem milo czas - tyle moze Ci ofiarować. Nie gniewaj sieżze tak napisze, ale jemu odpowiadałoby gdybyscie byli przyjaciółmi w sexem w tle.
          10).Czy mozliwy jest zwiazek? śmierć, ryc mieczy, kochankowie
          zastanawiam sie ponownie czy i on nie ma rodziny, żony ... jesli jest zajety to musiałby to zmienić. To jest warunek.
          11). Czy bedziecie w zwiazku? : królowa monet, królowa kijów, 5 monet
          niestety wg mnie nie licz na zwiazek z nim sad 5 monet na koncu źle wrózy. Nie ma po jego stronie uczuć wiec szybko pojawiłby sie kryzys. Tutaj Ty jestes bardziej zaangazowana
          12). rada dla Ciebie dotyczaca małżenstwa: 7 mi, 6 mo, gwiazda
          Jest szanasa na to, że bedzie dobrze . Koniecznie naprawcie relacje , trzeba znowu ze soba porozmawiac. Mysle, że mysl o przyjacielu oddala Cie od meża i on to czuje , że cos jest nie tak, moze nawet czuć sie oszukiwany ( 7mieczy) . 6 monet dawac siebie tyle samo ile sie otrzymuje - naprawic to . Spróbowac porozmawiać, sa duze szanse na zmiany w Waszym małżenstwie . Niestety na przyjcaciela na dłuzsza mete liczyc nie bedziesz mogła. On jest Toba zainteresowany ale w kontakscie spotkań bez zobowiazań. Wyszła przy nim kara Maga 2x pouwodziłby, poczarował a gdyby trzeba było wziac na siebie odpowiedzilanośc nie dałby rady na dłuższa mete. No i tak jak pisałam, czy i on jest zajety - jesli tak to kompikuje tym bardziej sprawe. z kart widac , ze obawiasz sie samotnosci (pustelnik)
          Zapytałam jeszcze o rade dla Ciebie na reacje z przyjacielem: 8 mieczy, ryc mi, Królowa Kjów nie wiesz czy iść w jeg kierunku, boisz sie zrobić krok. Porozmawiaj z nim o tym ,ze chciałabys sie rozwieść i co on na to bo w trakcie tej rozmowy moze dojsc do wymiany zdań i zauwazysz , że on nie mysli poważnie o byciu z Tobą a tylko o Tobie jako o atrakcyjnej kobiecie, z która warto przezyc namiętne chwile. Może też zrzucić cała odpowiedzilaność na Ciebie i kazac podejmowac decyzje. Gdyby pokazały sie przy nim karty pucharowe, uczucia, tesknota a nie tylko kije byłaby szansa na coś więcej. Przemysl jeszcze to sobie. Warto porozmawiac z mężem. On bardzo sie stresuje i ma mnóstwo problemów, w tym wszystkim czuje sie odsuniety i moze podejrzewac , że nie jestes szczera wobec niego. Stad takie zachowanie. Moim zdaniem jesli zdecydujesz sie na rozwód to bedzie stan zawieszenia - separacji i w trakcie możecie dojść do porozumienia z mężem.
          • mamaszymonka85 Re: wróżba 15.02.18, 07:35
            Bardzo Ci dziękuję Asiu za wróżbe i poświęcony czas. Przepraszam ze dopiero odpisuje, miałam problem z internetem.
            Już teraz mogę powiedzieć ze cześć tego co powiedziały karty to prawda. Tylko ze ja nie wyobrażam sobie dalszego życia z tym człowiekiem, nic do niego nie czuje, nic mnie przy nim nie trzyma. Przez cale życie nie zapewnił nam nic, zero oparcia czy poczucia bezpieczeństwa.
            Z przyjacielem tez sprawa po części sie wyjaśnia i to na moja nie korzyść sad
            Jeśli to nie był by problem to mogłabyś zapytać karty czy widza w przyszłości przy mnie jakiegos faceta i czy mam szanse na związek? Oraz jak ogólnie ułoży sie moje życie, co mnie czeka w tym roku?
            Jeszcze raz bardzo dziekuje
            • asia.33 Re: wróżba 16.02.18, 15:35
              Ech no widzisz, bycie z kimś to nie takie proste niestety. A już bycie na całe zycie to nie lada sztuka.
              Zrobię Ci wróżbę ale w weekend jak znajde chwilkę czasu.
              Na podst kart tego co juz wczesniej napisałam mozliwe jest polepszenie sytaucji z mężem bo wg kart to kryzys , ktory można przezwyciężyć nawet jesli dzisiaj uważasz , ze to bez sensu za jakiś czas mozesz zmienić zdanie.
              • mamaszymonka85 Re: wróżba 18.02.18, 08:38
                Dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka