Poznałam w pracy , fajnego młodzika piszę młodzika bo jest młodszy ode mnie o co najmniej 5 lat, ale dobrze mi się z nim rozmawia , w jakimś stopniu odpowiada mi

. Poprzedni facet był niedojrzały , a ten młodszy a wydaje się dużo dojrzalszy dlatego ...nawet znajomi z pracy już zaczeli nas łączyć, ale ja teraz już jestem przezorna i jak to bywa zerkam w karty
5 Na czym opiera się ta relacja - Paż kielichów
Na obecną chwilę to bywamy ze sobą , rozmawiamy , uśmiechamy i jesteśmy ku sobie , ale ja się sparzyłam na ostatniej znajomości to teraz już przezorna jestem i odwalam dystans tak że paż kielichów - powoli i delikatnie ..
6 Przyszłość tej relacji - 3 kielichy, 6 mieczy, Sąd, Król kielichów, 7 kielichów, Kapłan, Wisielec,8 kijów
Chwilowo głupawka i luzne podejście , ale potem 6 mieczy - zmiana relacji , zmiana podejścia do siebie , zwrot na poziomie z lużnego na dojrzały pogląd osoby . Sąd - to już otwarcie oczu i podsumowanie dobrych i złych cech, przemyślenie , to również lepsze porozumienie ze sobą , sama jestem ciekawa co przyniesie ten Sąd bo w chwili obecnej nic nie zapowiada się na
poważną znajomość. Król kielichów ruszy moje serce 7 kielichów zacznę myśleć o nim w konkretny sposób . Król kielichów czasami zapowiada z Kapłanem związek czyli tego jedynego ?? I tak jak te karty wyciągłam to się żdziwiłam bo ja jakoś stronię od ślubu , nie jestem jeszcze pewna czy jest odpowiedni moment a ten chłopak jest jeszcze młodszy ode mnie to tym bardziej co on może wiedzieć ...Wisielec to zawiśniecie unieruchomienie relacji pauza a potem dalej 8 kijów telefon, rozmowy , smsmys czyli dalej kontakt..
Tak mnie ten Kapłan zastanowił bo to facet do ślubu chyba że inna opcja pokazuje zatwardziałość osoby charakteru ,ten romantyzm na bok bo mam zasady i być może że to raczej ta strona wróżby .