Dodaj do ulubionych

Znajomość z pracy

05.03.18, 23:45
Poznałam w pracy , fajnego młodzika piszę młodzika bo jest młodszy ode mnie o co najmniej 5 lat, ale dobrze mi się z nim rozmawia , w jakimś stopniu odpowiada mi smile. Poprzedni facet był niedojrzały , a ten młodszy a wydaje się dużo dojrzalszy dlatego ...nawet znajomi z pracy już zaczeli nas łączyć, ale ja teraz już jestem przezorna i jak to bywa zerkam w karty wink

5 Na czym opiera się ta relacja - Paż kielichów
Na obecną chwilę to bywamy ze sobą , rozmawiamy , uśmiechamy i jesteśmy ku sobie , ale ja się sparzyłam na ostatniej znajomości to teraz już przezorna jestem i odwalam dystans tak że paż kielichów - powoli i delikatnie ..

6 Przyszłość tej relacji - 3 kielichy, 6 mieczy, Sąd, Król kielichów, 7 kielichów, Kapłan, Wisielec,8 kijów
Chwilowo głupawka i luzne podejście , ale potem 6 mieczy - zmiana relacji , zmiana podejścia do siebie , zwrot na poziomie z lużnego na dojrzały pogląd osoby . Sąd - to już otwarcie oczu i podsumowanie dobrych i złych cech, przemyślenie , to również lepsze porozumienie ze sobą , sama jestem ciekawa co przyniesie ten Sąd bo w chwili obecnej nic nie zapowiada się na
poważną znajomość. Król kielichów ruszy moje serce 7 kielichów zacznę myśleć o nim w konkretny sposób . Król kielichów czasami zapowiada z Kapłanem związek czyli tego jedynego ?? I tak jak te karty wyciągłam to się żdziwiłam bo ja jakoś stronię od ślubu , nie jestem jeszcze pewna czy jest odpowiedni moment a ten chłopak jest jeszcze młodszy ode mnie to tym bardziej co on może wiedzieć ...Wisielec to zawiśniecie unieruchomienie relacji pauza a potem dalej 8 kijów telefon, rozmowy , smsmys czyli dalej kontakt..

Tak mnie ten Kapłan zastanowił bo to facet do ślubu chyba że inna opcja pokazuje zatwardziałość osoby charakteru ,ten romantyzm na bok bo mam zasady i być może że to raczej ta strona wróżby .
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Znajomość z pracy 06.03.18, 15:00
      Ach lukrusia, stara wrozka z ciebie, a dalas sie poniesc fapimi ty iagnela tyle kart ze lada mokent tapii by zabraklo big_grin
      Jaka jestnreszta rozkladu? Moze bylo by wiecej informacji?
      Widac ze sie lubicie. Szczrze do siebie podchodzicie. To dobrze. Nie zmieniaj tego. Badz tez wyluzowana i spokojna, taz zeby cie kiedys jakies przypadkowe i zupelnie blahe sprawy za mocno nie poniosly bomto w relacjo z nim niepotrzebne. Wam bedzie dobrze ze soba, ale niestety tu ciazy podekscie do roznicy wieku. Nie wiem czy to ty bardziej sie obawiasz czy tez to on tym sie blokuje. Napewno nie pomaga opinia otoczenia. Takie myslenie jest pozbawione sensu, ale jednak jest i ma wplyw. Bardziej nawet podswiadomy niz realny. On cie szczrze lubi i ty i byc z toba, ale to tez moze go blokowac przed dalszym, oficjalnym rozwojem. Moze nawe obawia sie ze ma mniejsze doswiadczenie zyciowe?
      Ja nie widze w tych kartach slubu pomimo ze na ie tym owo dobre podstawy do bycia fajna para. To sa jednak karty na teraz. Sytuacja wymaga porozmawiania o tym gdy bedzie spokojna okazja, ale to za jekis czas. Na razie musicie wciaz sie lepiej poznawac i jeszcze bardziej zblizyc emocjonalnie bo na razie jestescie duetem dobrych ludzi nadajacych na tych samych falach. Potrzebujecie sie zblizyc w sposob widoczny golym okiem a nie skrywanych w sobie sympatii. A tu przeszkadza sposob podejscia do wieku. Zupelnie niepotrzebnie. Wy mozecie nawet nie byc tego swiadomi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka