asia.33
21.06.18, 19:23
Dwa miesiące temu koleżanką prosiła mnie o karty. Zrobiłam wtedy rozkład na 3 i nie mogłam zebrać się w sobie aby coś więcej zrobić w tym kierunku. Dlatego,że sytuacja jest tragiczna . Chodzi o nią i jej chłopaka. Ona mieszka na południu Polski on na północy. W tamtym roku w listopadzie rozmawiali przez tel , wszystko było cudownie i na dobrej drodze . Pan nagle przestał się odzywać, nie odpisywał na SMS, nie odbierał tel... Zero kontaktu. Jego ostatnie słowa brzmiały : " oddal bym duszę diabłu aby być blisko ciebie" na co ona, że absolutnie nie warto oddawać duszy , że jeszcze trochę wytrzymają na odległość itp. i nastała cisza. Pomyślała że ją olał i pogodziła się z tym. Po kilku miesiącach telefon z zastrzeżonego , dzwoni Pan z informacją że następnego dnia po ich rozmowie został aresztowany ( szok!) I przebywa w areszcie w jej miejscowości - blisko jej pracy . To była krótka rozmowa. Poszła go odwiedzić , odpowiedział tylko że nie chce aby go widziała w takim stanie. Pisali listy . Nagle znowu cisza. Raz pisał że kocha za chwilę że to bez sensu i taka przeplatanka. Ona nie wie co się stało, nie chciał jej powiedzieć. Wie tylko że ma siedzieć ok roku. Dużo listów pisał , każdy w innym nastroju , od wielkiej miłości do zupełnej obojętności. Kładłam jej 3 karty , z których wynikało że ma wobec niej plany. Muszę odszukać, miesiąc temu drugi rozkład na 3 karty tym razem totalna zmiana 3 mieczy itp. Prosi mnie już miesiąc o kolejny rozkład gdyż nie wie nic, czy on już wyszedł czy nie odzywa się bo tak nagle postanowił. Kiedyś jadąc autem nawet zdawało jej się że go widziała . Mógł mieć przepustkę. Chociaż widzi go wszedzie i w każdym choć trochę podobnym facecie.
Dzisiaj zrobiłam rozkład partnerski i szczerze mówiąc nie wiem co jej odpowiedzieć.
Karta wspólna co ich łączy : 8 monet
Co ona myśli: 10 mieczy , Co on myśli: 4 monet
Jej słowa: 7 puch , Jego słowa: 6 monet
Jej uczucia: as monet , Jego uczucia : głupiec
Jej zamiary: 5 puch Jego zamiary : 6 mieczy
Co ona zrobi: Król Kijów, Co on zrobi : 3 mieczy
Najbliższa przyszłość : 7 mieczy, wisielec, Kapłanka
Tyle co widzę z kart ale i wiem ,znam jej odczucia. Ona boi się spotkania z nim , tego że zapuka do jej drzwi. Obawia się go gdyż nie wie co się stało a jego listy były od miłości do złości , strasznie rozchwiane. Mnie martwi 3 mieczy , czy ją zrani czy już rani tym co się dzieje , w końcu ona ma 10 mieczy w myślach i tak jest. Jednym słowem rozwalił jej system , zburzył spokój i nie wie co teraz. Mogę to podciągnąc pod 8 monet , oddała się pracy i ma chwilowo dosyć facetów . Wcale mnie to nie dziwi. On pomoc też pracuje w tym więzieniu ,tak jej pisał. Więc może to być karta wspólna.
Dlaczego on nie kontaktuje się: Rycerz puch, 10 monet, rycerz mieczy. Hmmm nie mam pojęcia 😟
Każda wskazówka mile widziana , jak dla mnie musi się uporać z 10 mieczy isc dalej.