Dodaj do ulubionych

Partnerski

21.06.18, 19:23
Dwa miesiące temu koleżanką prosiła mnie o karty. Zrobiłam wtedy rozkład na 3 i nie mogłam zebrać się w sobie aby coś więcej zrobić w tym kierunku. Dlatego,że sytuacja jest tragiczna . Chodzi o nią i jej chłopaka. Ona mieszka na południu Polski on na północy. W tamtym roku w listopadzie rozmawiali przez tel , wszystko było cudownie i na dobrej drodze . Pan nagle przestał się odzywać, nie odpisywał na SMS, nie odbierał tel... Zero kontaktu. Jego ostatnie słowa brzmiały : " oddal bym duszę diabłu aby być blisko ciebie" na co ona, że absolutnie nie warto oddawać duszy , że jeszcze trochę wytrzymają na odległość itp. i nastała cisza. Pomyślała że ją olał i pogodziła się z tym. Po kilku miesiącach telefon z zastrzeżonego , dzwoni Pan z informacją że następnego dnia po ich rozmowie został aresztowany ( szok!) I przebywa w areszcie w jej miejscowości - blisko jej pracy . To była krótka rozmowa. Poszła go odwiedzić , odpowiedział tylko że nie chce aby go widziała w takim stanie. Pisali listy . Nagle znowu cisza. Raz pisał że kocha za chwilę że to bez sensu i taka przeplatanka. Ona nie wie co się stało, nie chciał jej powiedzieć. Wie tylko że ma siedzieć ok roku. Dużo listów pisał , każdy w innym nastroju , od wielkiej miłości do zupełnej obojętności. Kładłam jej 3 karty , z których wynikało że ma wobec niej plany. Muszę odszukać, miesiąc temu drugi rozkład na 3 karty tym razem totalna zmiana 3 mieczy itp. Prosi mnie już miesiąc o kolejny rozkład gdyż nie wie nic, czy on już wyszedł czy nie odzywa się bo tak nagle postanowił. Kiedyś jadąc autem nawet zdawało jej się że go widziała . Mógł mieć przepustkę. Chociaż widzi go wszedzie i w każdym choć trochę podobnym facecie.
Dzisiaj zrobiłam rozkład partnerski i szczerze mówiąc nie wiem co jej odpowiedzieć.
Karta wspólna co ich łączy : 8 monet
Co ona myśli: 10 mieczy , Co on myśli: 4 monet
Jej słowa: 7 puch , Jego słowa: 6 monet
Jej uczucia: as monet , Jego uczucia : głupiec
Jej zamiary: 5 puch Jego zamiary : 6 mieczy
Co ona zrobi: Król Kijów, Co on zrobi : 3 mieczy
Najbliższa przyszłość : 7 mieczy, wisielec, Kapłanka

Tyle co widzę z kart ale i wiem ,znam jej odczucia. Ona boi się spotkania z nim , tego że zapuka do jej drzwi. Obawia się go gdyż nie wie co się stało a jego listy były od miłości do złości , strasznie rozchwiane. Mnie martwi 3 mieczy , czy ją zrani czy już rani tym co się dzieje , w końcu ona ma 10 mieczy w myślach i tak jest. Jednym słowem rozwalił jej system , zburzył spokój i nie wie co teraz. Mogę to podciągnąc pod 8 monet , oddała się pracy i ma chwilowo dosyć facetów . Wcale mnie to nie dziwi. On pomoc też pracuje w tym więzieniu ,tak jej pisał. Więc może to być karta wspólna.
Dlaczego on nie kontaktuje się: Rycerz puch, 10 monet, rycerz mieczy. Hmmm nie mam pojęcia 😟
Każda wskazówka mile widziana , jak dla mnie musi się uporać z 10 mieczy isc dalej.
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Partnerski 21.06.18, 19:28
      Zapytałam na koniec co będzie w kwestii miłości i uczuć u niej i karty wg mnie ok
      4 puch, koło fortuny, kochankowie.
      Teraz jest w 4 puch ma dosyć facetów totalnie i, koło fortuny może przynieść zmiany na lepsze bo wynik kochankowie. Powinno się ułożyć. Tak jej ogólnie odpowiedziałam , choć suma wartości kart 20 Sąd a to odnowienie ;/ żeby jej nie mieszał w głowie , oby to nie był powrót tamtego.
      • visual.j Re: Partnerski 21.06.18, 20:19
        Skoro każda wskazówka mile widziana…
        Znasz ich oboje czy tylko polegasz na jej słowach? 7 mieczy, wisielec, kapłanka…
        As denarów u niej na uczucia… interes? Jej słowa 7 pucharów, na pewno nie mówi Ci prawdy, może zmyślać, te słowa brzmią niepoważnie: Jego ostatnie słowa brzmiały : " oddal bym duszę diabłu aby być blisko ciebie" na co ona, że absolutnie nie warto oddawać duszy , że jeszcze trochę wytrzymają na odległość.

4 denary, łączy ich 8 denarów, jakby znali się z pracy. On coś chlapnął- 6 denarów, ale na pewno nie to, co ona mówi. On jest nieświadomy, że ona czegoś chce- głupiec, 6 mieczy. 6 denarów- brak szczerości i często mówi o zyskach lub stratach, podteksty finansowe lub zawodowe bardzo mocne.
        Ta 10 mieczy w jej myślach wcale nie musi dotyczyć tego, że ona się tak martwi o niego. Wygląda to na zamiar? Zwłaszcza z 5 pucharów. Zamierza udawać, że cierpi?
        I jako podsumowanie mamy karty oszustwa i tajemnicy. Zemsta na koledze z pracy?

• asia.33 Re: Partnerski 21.06.18, 20:31
          Znam ją od wielu lat, jego poznałam , jak dla mnie to cwaniak, nie podoba mi się facet. Co do tych słów to naprawdę tak powiedział , że " oddałby duszę diabłu " wtedy gdy rozmawiali po raz ostatni. I mówiła mi że, tak chlapnął i jest blisko bo w więzieniu w jej mieście , mówiła mi że stało się wręcz dosłownie tak jak sobie życzył. Nigdy ze sobą nie pracowali. Ona naprawdę się martwi i przeżywa bo nic nie wie, w dodatku te listy z wahaniami emocji. Napisałam, że według mnie ona zajęła się tylko pracą bo jak mówi mniej myśli wtedy o nim i całej tej sytuacji ( 8 monet). Nie wiem co robi ta 8 monet tylko tak to mogę zinterpretować, nigdy ze sobą nie pracowali .
        • asia.33 Re: Partnerski 21.06.18, 20:36
          Nie zapominaj że karty w kontekście Ona-On
          Więc karty mówią o tym co ona myśli , co ona mówi do niego ( powie, napisze) jej uczucia do niego , jak zamiary wobec niego itp Tak zadawałam pytania i tak od lat kładę partnerski. Przyszłość dla ich relacji ( 3 karty) . 7 mieczy facet ma firmy , ponoć jakiś przekręt finansowy , lewe faktury czy vaty . Coś w ten deseń. Jednym słowem sprawy gospodarcze.
    • yorka83 Re: Partnerski 22.06.18, 00:09
      A czy moze byc tak,ze pan ma jeszcze kogos o kim ona nie wie?
      • asia.33 Re: Partnerski 22.06.18, 06:58
        Yorko jasne ,że może tak być. Wg mnie to cwaniak, który swoje sprawy stawia na pierwszym miejscu. Jesli on jest w tym rozkładzie jako Krol Kijowy to ona nawet jak nic nie zrobi to on gdy zachce bedzie miał swoj plan. Z tego co mówiła zawsze robil wszystko to co dla niego dobre i wg swojego planu scenariusza .Wg mnie facet wpędził ja w depresję i zmącił spokój. Każdy list w innym nastroju od miłości po wielką pretensje nie wiadomo o co.
        A jak widzisz te karty dla niej na miłość czy ja zbyt optymistycznie nie odpowiedziałam ?
        4 puch, koło f , kochankowie
        • yorka83 Re: Partnerski 22.06.18, 08:31
          Tak ogolnie to mi sie wydaje, ze pan bedzie sie sprytnie przed nia ukrywal, lub za jakis czas sie odezwie, ale pania bedzie traktowal jako kobiete "w ukryciu". suma swiat wiec kazdy pojdzie w swoja strone.
          Co do przyszlosci to chyba nie odpowiedzialas zbyt optymistycznie. Kolo to przeciez zmiany. Suma sad, ale tu dla mnie nie oznacza powrotu ale dzwigniecie sie i rozpoczecie zycia od nowa po jakims tam upadku. Tyle, ze wiadomo pani nie moze byc zbyt dlugo w tej 4pucharow.
          • asia.33 Re: Partnerski 22.06.18, 10:58
            Ona nie myśli już o nim w kategori miłości , zawiódł ją i jak się okazuje nic o nim nie wiedziała , za dużo ukrywał , jak z kimś takim żyć?
            Boi się raczej, że zapuka do jej drzwi ze złymi zamiarami. Po edukacji więziennej może mieć różne pomysły itp
    • visual.j Re: Partnerski 26.06.18, 09:32
      Tylko sami zainteresowani wiedzą, co się dzieje. Słyszałam kiedyś dużo historii o jednym małżeństwie, byłam pewna, że się rozwodzą. Wynikało z opowieści, że ona to krwiożercza harpia i robi co w jej mocy, żeby obrzydzić mu życie, z niego facet który nie nadaje się do związku pod żadnym względem i zdradza żonę. Pół roku później okazało się, że to kochające małżeństwo. Zgodni, zgrani, jedno drugiemu pomocne, nawet najmniejszego śladu konfliktu, a wręcz bardzo udany związek, niejeden by pozazdrościł jak się dogadują. Nigdy nie mieli rozpadu, który im ktoś zarzucał. Wierzyć kartom czy słowom. Tutaj widzimy tylko karty.
      • asia.33 Re: Partnerski 26.06.18, 10:47
        Oni nie są małżeństwem. Znam ich historię związku , oczywiście ją znam dość dobrze, jego widziałam , rozmawiałam. Tu nie chodzi o plotki co inni mówią. Tu chodzi o to,że po urwanym kontakcie i długiej uszy , facet dzwoni że jest w więzieniu. Zastanawiała się miesiącami czemu nie odp , nie dzwoni jak zawsze itp.Uznala że chciał zakończyć związek i tak było najłatwiej. Skąd miała wiedzieć że jest w więzieniu? Wyobraź sobie sytuację. Pisał że kocha i ma siedzieć rok , później że to bez sensu, kolejne listy że to miłość i dziada tego zniszczyć po czym przestał pisać , ona odpisywała. Tu nie chodzi o plotki, co oni mówią , tylko ona zupełnie nic nie wie do tego bardzo się tym martwi i przeżywa tragedie. Zdłowalo ją to bardzo . Obawia się że coś tam sobie przemyślał a jeszcze pod wpływem innych doradców ( z celi) jak wyjdzie będzie miał szereg pretensji do niej. Ma czekać i być wierna gdy tymczasem ona nawet nie wie czy czasami nie wyszedł już.
        • asia.33 Re: Partnerski 26.06.18, 10:52
          Żyje w niepewności, nie zna jego intencji bo już nie wie sama co o nim myśleć. Dlatego poprosiła mnie o karty. Oni nie są małżeństwem . Mieli się zaręczac itp
          • visual.j Re: Partnerski 26.06.18, 11:19
            Tamte historie też były z pierwszej ręki niby, ale najwyraźniej ktoś widział interes w wymyślaniu bzdur.
            Patrzę tylko na karty, ja tych ludzi nie znam. Z mojego punktu widzenia karty mają się nijak do tego, co mówi Twoja koleżanka. Zresztą, na jej słowa jest 7 pucharów...
            • asia.33 Re: Partnerski 26.06.18, 11:30
              Ale tak jest jak mówi. Dziewczyna w rozpaczy a ja mam jej nie wierzyć. Była i niego w tym więzieniu , więc on tam był. Wysyłałam listy , listy otrzymywała więc to nie bajki. Widzę co się z nią dzieje. Nie mam podstaw by uznać że ona coś mi wymyśla. Czy interpretował as jakieś rozkłady partnerskie? Przecież to nie są słowa jakie ona do mnie mówi tylko słowa jakie kieruje bądź skieruje do niego. Takie Zdanie ma partnerski. Mogą one wynikać z sytuacji , która dopiero nastąpi. To że jej słowa to 7 puch może oznaczać że powie jemu np że była oszukiwana, że żyła marzeniami, obietnicami albo że jej nie mówił wdzystkiego7 puch to jakieś iluzje. Po jego stronie 4 monet zamknięcie , tak jakby miał milczec bądź nie chciał jej wyjaśniać . 4 monet to zachowanie słów dla siebie , pilnowanie tego co się mówi. Nie wiem czemu na podst tych kart oceniasz ją w taki sposób? Ja to wiem i wierzę jej , widziałam listy . Po za tym widzę jak się tym stresuje bo nie znając szczegółów sprawy nie wie na co go stac. 7 mieczy w rozkładzie - nie dziwi mnie za niewinność nie idzie sie do więzienia.
              • visual.j Re: Partnerski 26.06.18, 17:10
                Czy oni nie są w zmowie? 8 denarów między nimi to plan. On siedzi w więzieniu, bo ukradł kasę, kto wie, ile tego jest wink Spójrz na te karty. Zacznijmy od niego. Myśli 4 monety, trzeba coś z tą kasą zrobić, ukryć gdzieś, zabezpieczyć w sejfie, skrytce jakiejś, nie znam się zresztą, nie mam pojęcia gdzie ludzie chowają kradzione pieniądze. Jego słowa 6 denarów czyli znowu kasa, nie chce stracić tego, co już zyskał. Omawia to z nią. Ona mu podpowiada, gdzie można to ukryć, wymyśla schowki- 7 pucharów. Jej myśli 10 mieczy, boi się, że się nie uda, sprawa się wyda, a może że on ją oszuka i zostawi potem. Jego uczucia głupiec, planuje ich nowe życie, co będą robić i gdzie żyć, jak się wydostanie z więzienia, mają się przecież zaręczyć, ale w wiezieniu będzie udawał, ze jej nie zna, żeby policja jej nie łączyła z całą sprawą, dlatego milczy. Zresztą, wszystko zaplanowali, ona ma w zamiarach 5 pucharów czyli specjalnie będzie udawać, że jest w rozpaczy, że nie wie, co się z nim dzieje. Już i tak jest na liście podejrzanych, bo go odwiedziła, ale przecież jakoś musieli się umówić. Jej uczucia as denarów- obawia się, czy jej nie oszuka, ale ma też nadzieję, że te pieniądze to wielka szansa życiowa dla nich. Jego zamiary 6 mieczy, ucieczka z więzienia. Co zrobi 3 miecze. Weźmie wspólnika dodatkowego, z którym będzie trzeba się podzielić kasą. Jej to nie ucieszy, bo ona wciągnie już jakiegoś gościa króla buław, który też za darmo nie pomoże. Za dużo osób do podziału kasy.
                Ale powinno się im udać wszystko doskonale. Może wyjadą gdzieś do Brazylii, gdzie ich nikt nie znajdzie, gdzieś się zaszyją, jak kamień w wodę- wisielec, kapłanka. Dlatego potem nagle pojawia się taka zmiana w kartach 4 puchary, kolo fortuny i kochankowie- pozorna obojętność, a potem Hawaje, Majorka, czy gdzie ich tam poniesie i kochankowie….
                Tylko mnie nie zabijaj! Wiem, że to Twoja przyjaciółka, ale karty są jakie są.
                • visual.j Re: Partnerski 26.06.18, 18:49
                  Na Twoim miejscu bym się nie mieszała za bardzo w tą sprawę, żeby Cię też nie aresztowano za współudział.
                  • asia.33 Re: Partnerski 26.06.18, 19:45
                    Nie obawiam się , za stawianie kart nikogo nie aresztowano chyba, że ktoś na tym zarabiał i oszukiwał ludzi. Znam ją , dobrze ,jej rodziców i jestem jej pewna na 10000000% . Jaki współudział za stawianie kart czego ona moze się spodziewać i jakie on ma wobec niej zamiary? Nie znasz tej sytuacji stąd masz prawo tak myśleć, ja znam i to nie jest nastolatka żeby mnie oszukiwała czy odgrywała scenki przede mną, niby po co? Naprawdę zapomnij o tym wątku mafijnym , o tym że ona jemu w czymś pomaga itp. Zapewnia Cię że jeśli była podejrzana to od listopada dokładnie ją sprawdzili, tak to działa.
                • asia.33 Re: Partnerski 26.06.18, 19:39
                  Padłam ! Facet nie zakopał nigdzie kasy , jeśli np miało to związek z fakturami , wystawiał fikcyjne faktury, jeśli z vatem bo ma firmy to nie zapłacił vatu itp. ufam jej na milion % Znam ich historię związku od początku. Nie jest podejrzana , była w tym więzieniu i rozmawiała z samym dyrektorem , wiedzą że była jego narzeczona ( tak powiedział) bo aby do niej zadzwonić musiał prosić o swój telefon , który każdemu więźniowi zabierają jak przychodzi do aresztu. Powiedział,że chce ją powiadomić o tym że jest w więzieniu bo ona nie wie. Nie jest podejrzana bo od listopada do kwietnia mogli śledzić jej telefony , smsy itp . Mieli jej nr tel , sprawdzali jego kontakty w tel. Proszę Cię nie szukaj spisku bo go nie ma. Ona nigdzie z nim nie ucieknie , nie jest głupia . Ja te karty widzę zupełnie inaczej, część już napisałam. Po za tym jego czyny wobec niej 3 mieczy więc ją zrani uczuciowo lub co gorsza fizycznie. Zrozum ona się boi tego,że wyjdzie i jej cos grozi . Po za tym gdyby oszukiwała i była z nim w jakiejś zmowie to w myśli nie miałaby 10 mieczy a to więcej niż 9 mieczy . Miałaby w myśli 5 mieczy . Poprzednio pisałaś że między nimi 8 monet to pracują razem lub znają się z pracy a to nie prawda. Teraz że to wspólny plan. Zapewniam Cię nie jest to prawda. To nie jest kobietą , którą kręci typ przestępcy , mafiozi czy faceci z siłowni. Z tego powodu ,że on siedzi nie chce z nim wiązać przyszłości. Ale pojechałaś z interpretacją , fantazje masz . O rany!
                  • visual.j Re: Partnerski 26.06.18, 20:05
                    Asiu, potraktowałam to jak rozrywkę tarotową i dawno się tak nie uśmiałam. Tak szczerze to mnie to nie obchodzi, a jakbym miała wybierać wersję najbardziej prawdopodobną, to trzymałabym się pierwszej. Wszędzie tylko kasa i kasa, a ten głupiec też daje do myślenia. 3 mieczy nigdy mi nie pokazała przemocy, jest na to masa innych kart. Ale mniejsza z tym. Jak facet się nie kontaktuje, to nie chce kontaktu.
                    • asia.33 Re: Partnerski 26.06.18, 20:40
                      No wiesz to jest dla kogoś dramat a ty traktujesz jak rozrywkę.
                      Jej nie zależy na tym by pisał , ona nie chce z nim być.
                      3 mieczy pokazała mi rozcięcie skóry nożem, zabiegi chirurgiczne, operację , skaleczenia , tatuaże itp. Oczywiście może to być zranienie uczuciowe bo facet sobie napiszę,że ma ją gdzieś, może być też tak że zapuka do jej drzwi . Po to były stawiane karty, żeby choć minimalnie odkryć jego zamiary wobec niej nie dla zabawy.
                      • visual.j Re: Partnerski 26.06.18, 20:50
                        3 mieczy może pokazać skaleczenia itp. ale jak pytasz o zdrowie. W normalnym partnerskim rozkładzie nie pokaże przemocy. On jej nie chce i o tym mówi 3 mieczy. To izolacja. Może się za dużo thrillerów naoglądała. Powiedz jej, że może spokojnie spać, jest też 6 mieczy.
                      • visual.j Re: Partnerski 26.06.18, 20:53
                        Poza tym jak facet siedzi za lewe faktury, to na pewno nie w jednej celi z mordercami wink
                  • visual.j Re: Partnerski 26.06.18, 20:34
                    Jak masz 7 pucharów na jej słowa, to jak nie popatrzeć czy do niego czy do Ciebie, to na jedno wychodzi. Nie widać też, żeby on w ogóle myślał o niej i to do tego stopnia, że po kartach to bym myślała, że on jej w ogóle nie zna. 3 mieczy to karta samotności, a nie przychodzenia do kogoś i grożenia mu. On ją totalnie olewa. Jak siedzi w więzieniu, to by pisał do niej chociaż z nudów, a tu żadnego zainteresowania. Ale za to wszędzie kasa.
                    • asia.33 Re: Partnerski 27.06.18, 09:09
                      Nie chce mi się już dyskutować, Ty wiesz lepiej choć jej nie znasz. Przeczytaj co napisałaś , jaką akcje wymyśliłaś, ile wersji. Ona z nim współpracuje , uciekną, zakopali kasę a ja za to że stawiam karty będą za współudział posadzona 😱 . Może cię to bawi, może sobie z tego jaja robisz ale sprawa dotyczy bliskiej mi kolezanki i dla mnie nie jest to powód do śmiechu.
                      • yorka83 Re: Partnerski 27.06.18, 10:06
                        Co zrobi i 3mieczy....mi si wydaje, ze karty pokazalaly ze juz to zrobil tzn.zranil ja,ale wlasnie w sensie emocjonalnym nie fizycznym. A 6mieczy tylko potwierdza, ze on sie od niej oddalil.
                        10Mieczy jest w jej myslach a nie u niego w jakims aspekcie. Wiec mysle,ze to ta pani czuje sie strasznie zle, ze tak to sie wszystko skonczylo. Z drugiej strony 7mieczy wisielec i kaplanka, moze mowic ze kolezanka czuje sie oszukana i ze minie troche czasu (musi sobie poukladac rozne rzeczy,przemyslec inspojrzec na wszystko z innej strony) nim sie otworzy na innych mezczyzn

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna