Dodaj do ulubionych

Dziewczyna

30.08.18, 11:57
Jakbyście zinterpretowali taką osobę: Mag, rycerz buław, kapłanka, a do niej dociągnięta wieża i królowa kielichów.

Mnie się kojarzy z osobą inteligentna, kims, kto ma głowę pełną pomysłów, a jednocześnie wdraża je w życie, lub też jest w podróży. A ta kapłanka z dociągniętymi kartami oznacza wg mnie, ze ta dziewczyna jest w głębi serca kimś zupełnie innym (wieża) niż się wydaje, nie odslania swej wrażliwej strony.
Obserwuj wątek
    • parasomia Re: Dziewczyna 30.08.18, 12:50
      dla mnie ta osoba ma niezwykle skomplikowaną osobowość, jest mieszanką różnych przeciwieństw - na zewnątrz może być energiczna, przebiegła, czarująca, aktywna, jednocześnie jest dyskretna, świadoma, ma wiele tajemnic o których nikomu nie mówi, ale w środku to wrażliwa uczuciowa królowa pucharów, prawdopodobnie boi się zranienia gdyż w przeszłości już nie raz została skrzywdzona (wieża), dlatego nie pokazuje swojego ukrytego ja "ja"
      • misboaa Re: Dziewczyna 31.08.18, 15:15
        To ty jestes ta dziewczna?
        • misboaa Re: Dziewczyna 31.08.18, 15:16
          Smutna.
          • zytkoff Re: Dziewczyna 01.09.18, 12:09
            Nie, czemu ja? Pytalam o taka laske ode mnie z pracy, za ktora nie przepadam, bo wszystkimi rzadzila, ale bylam ciekawa jej osobowosci. I to nie ma zwiazku z moim poprzednim pytaniem o znajomych big_grin
            • parasomia Re: Dziewczyna 01.09.18, 12:31
              Mag to może być też umiejętność sprytnej manipulacji otoczeniem, a Rycerz buław lubi na siebie zwracać uwagę i wokół siebie robić szum. Ta osoba może bać się odrzucenia lub braku akceptacji, z czym już miała do czynienia w przeszłości, dlatego tak się zachowuje. Kapłanka może tutaj oznaczać nie tylko tajemnice z przeszłości, ale że ta osoba jest bardzo "kumata", doskonale zna się na ludziach, wyczuwa co w nich siedzi i w połączeniu z Magiem wie, jak nimi "dyrygować"
              • zytkoff Re: Dziewczyna 01.09.18, 14:16
                Tak Parasomia, ta kaplanka w polaczeniu z magiem nabiera chyba nowego znaczenia, ponadto te ukryte ,,wiezowe sprawy", czyli bagaz doswiadczen...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka